http://www.hh-narkotycyzm.prv.pl/
kto choć troche jest obryty z tematem zrozumie dlaczego umieściłem tutaj tego linka....
Dla beki dodam komentarze mojego kumpla po przeczytaniu stronki:
XxX (22:51)
heh dobre 90% z tych punktów stosuję i do tego jeszcze chleję jak świnia a nie lubię hip hopu . ale najlepsze są te powtarzające się takty to ciekawe co powiedzą przy monotonnych i powtarzających te same takty modlitwach w kościele?
XxX (22:52)
no a co?
różaniec
10 zdrowasiek
to nie jest monotonne?
XxX (22:54)
to jest debeściackie
XxX (22:54)
(skejci to odłam hiphopowców palących haszysz - narkotyk)
XxX (22:55)
skąd ty to w ogóle wziąłeś
to w stylu pomocdzieciom.pl
albo jakiś inny pajacyk
to jest tez mocne ""chodźmy się zbakać" - to oznacza, że właśnie umawia się na dawkę amfetaminy.
"
XxX (22:56)
to to już max
XxX (22:56)
Strzykawki są wykorzystywane przez hip hopowców do zaaplikowania sobie dawki tzw. "speedu" (ang. "szybkość"/"prędkość") - silnie odużającego narkotyku, który powoduje omamy słuchowe, jak i wzrokowe. Młodzież odużenie tym narkotykiem określa jako tzw. "naspidownie" - więc jeśli państwa pociecha przez telefon mówi "że jest naspidowana" oznacza to, że właśnie przyjęła dożylnie narkotyk.
XxX (22:58)
o fajny guziczek 16 nowych zajebistych porad
XxX (22:58)
to jesta zajbongo Należy niezwłocznie wrzucić nasionka do gara z wrzącym chlorem, ażeby TCHC ("to chyba calak" - młodzieżowa nazwa trawki narkotycznej) odparował i zniknął bezporwrotnie nie narażając naszej pociechy na uzależenienie
XxX (23:00)
aa rozjebali mnie ""dijeje" (rozwinięcie skrótu DJ)"
XxX (23:02)
dobra ja muszem kończyć
XxX (23:02)
idę się djejować
XxX (23:03)
tabletkami oczywiście
XxX (23:03)
z naczynia podobnego do czajnika