Teraz jest 30 lis 2024, 18:29

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 41 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: America's Army
PostNapisane: 21 cze 2003, 11:20 

http://www.americasarmy.pl

Może gra ktoś w tą gre bardzo fajna i wogule wypas polecam niezła gra przez internet.

Tytuł:
PostNapisane: 21 cze 2003, 11:31 

Ja gram w nia, jestem nawet w klanie, a niedawno ruszyla polska liga. Fakt gra jest super i wciaga :twisted: :twisted: :twisted: .

Tytuł:
PostNapisane: 21 cze 2003, 12:19 

Mi brat pokazał ale narazie nie moge grać bo na stronie http://www.americasarmy.com nie działa odnośnik register więc poczekam :(

PostNapisane: 23 cze 2003, 14:30 
Moderator forum

FaTaLWoLf napisał(a):
http://www.americasarmy.pl

Może gra ktoś w tą gre bardzo fajna i wogule wypas polecam niezła gra przez internet.

Gra jest nadwyraz realistyczna. Na pewno ma znacznie mniej zaimplementowanych bugów nich BF. Klimacik podobny. Jednak, BF ma IMHO cieplejszy klimacik i jest bardziej mobilny pod względem obsługi sprzętu zawartego w grze. Kwestia własnych przemyśleń i dokonania wyboru.

Tytuł:
PostNapisane: 23 cze 2003, 15:28 

Co do bledow to niestety nie ma ich mniej, a niektore sa wrecz wk... :twisted: . A co do samej rogrywki i sprzetu to jest duzo mniej, poniewaz i z zalozenia tak mialo byc (choc niedlugo pojawia sie medyk, przenosna wurzutnia pociskow, stryker i sily specjlane z mozliwoscia modyfikacji broni - tlumik, noktowizor, granatnik), bo na mapach zazwyczaj gra 16 do 20 osob w dwoch druzynach, nie ma respawnow (czekasz do konca rundy). Ale mnie wciagnela na calego, klimat tez jest super, oczywiscie nie twierdze ze lepszy niz w BF'ie to kwestia indywidualnych odczuc kazdego gracza.

Tytuł:
PostNapisane: 23 cze 2003, 17:13 
Moderator forum

marcinek napisał(a):
Co do bledow to niestety nie ma ich mniej, a niektore sa wrecz wk... :twisted:

Chodziło mi o błędy, które definitywnie przeszkadzają w normalnej zabawie. Owszem nie ma "róży bez kolców".

marcinek napisał(a):
A co do samej rogrywki i sprzetu to jest duzo mniej, poniewaz i z zalozenia tak mialo byc (choc niedlugo pojawia sie medyk, przenosna wurzutnia pociskow, stryker i sily specjlane z mozliwoscia modyfikacji broni - tlumik, noktowizor, granatnik), bo na mapach zazwyczaj gra 16 do 20 osob w dwoch druzynach, nie ma respawnow (czekasz do konca rundy).

Wiesz, to porównanie może być nie namiejscu, gdyż AA z założenia jest wirtualnym symulatorem US Army; więc nie ma mowy o respawn-ach. Rozgrywki w pełni opierające się na zasadach ścisłego powiązania z drużyną. Giniesz na dobre. Nie ma miejsca na samowolkę, a jeśli już to tak samo jak w BF-ie na krótką metę. Dla niektórych jest to zaleta, dla innych wada. Mi osobiście najbardziej nie podoba się odwzorowanie związane z pracą modelu gracza podczas "nagłego oberwania", także praca modelu podczas gry jest jakaś taka .. sztuczna. Takie odniosłem wrażenie. W BF-ie jest to przedstawione bardziej humorsytycznie, co jak dla mnie jest bardzo ważne i podnosi poziom zabawy. W BF-ie cieszą i bawią mnie sytuacje, w których podczas rozgrywki co jakiś czas masz okazję podziwiać "fruwających"towarzyszy broni; po bliskich spotkaniach z "większym kalibrem". O ile sam nie zapragniesz "wysokich lotów" :D. W AA tego nie ma. Tak samo jak po ostatnim patchu 1.4 dla BF-a i AA ma jedną niedogodność szybkiego pozbawiania energii w sytuacjach bliskiego kontaktu z mocniejszym ogniem (granat, wyrzutniki) przebywając nawet za przeszkodą (ściany, szyby wentylacyjne - AA) - to denerwuje. Zresztą porównań może być wiele i nikt nie jest w stanie rzetelnie przedstawić swoich "za" i "przeciw", ze względu na różne kryterium oceny. Gdyby AA opierało się na podobnej strukturze jak BF tzn. możliwość używania wszelkiej maści broni i pojazdów .. gra była by ciekawsza.

marcinek napisał(a):
Ale mnie wciagnela na calego, klimat tez jest super, oczywiscie nie twierdze ze lepszy niz w BF'ie to kwestia indywidualnych odczuc kazdego gracza.

Zgadzam się.

Tytuł:
PostNapisane: 23 cze 2003, 19:38 

===Tomy===[PL] napisał(a):
marcinek napisał(a):
Co do bledow to niestety nie ma ich mniej, a niektore sa wrecz wk... :twisted:

Chodziło mi o błędy, które definitywnie przeszkadzają w normalnej zabawie. Owszem nie ma "róży bez kolców".

Tak wiem, dlatego tez np blad z granatami wpadajacymi prze zamkniete drzwi :evil: , jest jednym z bledow ktore nie daja grac normalnie. Na szczescie jest nie pisana zasada, ktorej wiekszosc przestrzega, nie rzucaj prze drzwi, jesli to zrobi kick z serwera.

Co do reszty zgadzam sie calkowiecie, kazda gra ma swoj urok i kazdy gra w co lubi. Ostatnio odkurzylem MOHAA, wlazlem na serwa po jakim roku nieobecnosci i w ciagu godziny natluklem 220 bogu ducha winnych anglikow, francuzow i innych. Taka mala odskocznia od AA (tutaj jak mam 14 i wiecej to na oficialach jestem wyzywany od cziterow).

Tytuł:
PostNapisane: 25 cze 2003, 18:34 

A mi w związku z wa aferą z "zwisem na liście"(rywina:) też wiesza się na liście serverów w AA kiedy nacisne "Upload" i nie mogę grać w necie :? :( :cry: :x :evil: :twisted: JA CHCE GRAĆ W NECIE!!!!. a tak wogule to gra jest spox. Dobra odskocznia od BF'a na chwile(BF i tak mi nie działa)

Gen. Stanisłw Maczek

Tytuł:
PostNapisane: 21 lip 2003, 17:24 

America's Army zajebiście przypomina mi Operation Flashpoint z tym, że wyraźnie przegrywa z cz4eskim tytułem, ale gra sama w sobie dobra i cholernie grywalna

Tytuł:
PostNapisane: 21 lip 2003, 17:33 

a jak by ktos nie wiedzial to f10 i f11 (chyba) rozjasnia sie ekran na niektorych mapach jest to przydatne bo sa ciemne...gralem w to kiedys ale mi sie znudzilo:P nie moglem przejsc treningu na ta wielka snajpere :P

Tytuł:
PostNapisane: 21 lip 2003, 19:15 

8) fatalwolf spotkalem cie kiedys na serku majesticu gdy byla mapka pipeline, tak sie wlasnie zastanawialem czy to ten sam fatalwolf z bfa :), marcinekk a w jakim klanie grasz?? a to są sznureczki dla osob ktore jeszcze nie widzialy gierki aao , polecam http://www.americasarmy.com/movies/SF_Trailer_Slow.mpg
http://www.americasarmy.com/movies/SF_Trailer_Fast.mpg
pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 21 lip 2003, 21:35 

To byłem ja bo Pipelain to moja ulubiona mapa a może i Ciebie widziałem nie pamiętam ale ja gram na polskich serwerach.

Tytuł:
PostNapisane: 22 lip 2003, 00:35 

Odnosnik do strony rejestracji nie działa :evil:

Swoją drogą jesli ktos przeszedł cały trening to mógł by tu opisac jak przejsc poszczególne etapy był bym zobowiązany.

Tytuł:
PostNapisane: 22 lip 2003, 22:42 

O matko nie moge http://www.americasarmy.pl tam masz wszystko wyjaśnione. Ja nie wiem jak można nie przejść treningu pierwszy raz uruchomiłem gre i bez problemu przeszłem trening a teraz tylko rypie na mapie Pipeline.

Tytuł:
PostNapisane: 23 lip 2003, 00:21 

spoko gierka, mi przypomina blackhawk down, szczegolnie "przymierzanie" sie do strzalu. inna niz bf...

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 41 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2