Teraz jest 4 mar 2025, 14:31

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 234 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 16  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 21:59 

Mordoklej napisał(a):
Powiem tyle.. Nowa mapa jest sliczna.. Ale kompletnie nie pasuje do calej reszty map.. Piechota praktycznie nie liczy sie tutaj. Wbijesz sie w czolg, helikopter lub samolot to pograsz, a cala reszta bedzie robila za mieso..

bo w przeciwienstwie do bf'2 w classicu ludzie potrafili sie umiejetnie chowac, z reszta na tej mapie w bf'2 piechota takze odgrywa znaczaca role..

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 22:09 

Piotr3k w classicu nie bylo commandera,scanu,uav,artylerii ;] Ale po co sie czepiac szczegolow :D

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 22:12 

Lailonn napisał(a):
Piotr3k w classicu nie bylo commandera,scanu,uav,artylerii ;] Ale po co sie czepiac szczegolow :D

masz racje nic nie znaczące zabawki pfff :P :D

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 22:13 

MaleWo napisał(a):
Lailonn napisał(a):

masz racje nic nie znaczące zabawki pfff :P :D

no dobrze zapomnialem :oops: ale i tak jakos latwiej mozna bylo spotkac wroga :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 22:14 

Piort3k.. ty grales kiedys w BF2? Bo sprawiasz wrazenie jakbys nie wiedzial o czym mowisz :roll: Ja wiem jedno.. Wszedzie moge lazic jako piechociarz.. na kazdej mapie.. Ale na Wake Island bede sepil na samolot albo helikopter bo nikomu nie zamierzam nabijac fragow :twisted: A nie uwazam sie za slabego piechociarza..

Jako snajper chowalem sie w krzak ze ja i krzak to bylo jedno, albo siedzialem w bunkrze.. a mimo to co chwile wisial nade mna smiglowiec i we mnie prul.. Czemu? UAV zapewne.

Juz teraz widac ze US niemal cala mape spedza na lotniskowcu w oczekiwaniu samolotu lub smiglowca. I wcale ich nie winie. Po kilku probach dotarcia do brzegu lodka zakonczylem i tak zywoty poprzez UAV wrogiego komandera za sprawa wrogich smiglowcow..

W sumie jak wsiade do samolotu to na cos przydam sie druzynie bo wiem jak zajac sie wrogimi smiglowcami :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 22:36 

Czy komuś się udało odpalić BF2 z ASE przy obecnym patchu-sratchu?

Jak próbowałem używać tej gównianej wbudowanej przeglądarki to mnie po prostu **** strzelił....

Jak można takie gówno wypuszczać...

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 23:05 

a ja mam 900 punktow i jestem kapralem i mam odblokowane dwie bronie haha :D kocham EA

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 23:45 

A ogólnie coś się wali - dostaję odznaczenia a w BFHQ ani widu ani słychu... paranoja. Wolałbym już bez tego patcha a teraz wszyscy wymiatają odblokowanymi i ogólnie się zrobił straszny burdel. Nic dodać, nic ująć...

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 23:49 

Ogólnie nie mogę gry odpalić, bo ASE przestało działać z BF-em, a ten wbudowany tak mnie wqurwia, że resetuje kompa na twardo.

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 23:56 

Mordoklej i co ci da schowanie sie w krzaku skoro (olejmy uav) tam jest tak malo terenu do chodzenia, ze ciezko by cie ktos nie nadepnal. Przy 16 moooze. Przy 32 raczej nie a przy 64 graczach na pewno nie masz czego szukac w "ukryciu" bo obok lezy 5 innych snajperow ;D

Tytuł:
PostNapisane: 6 paź 2005, 00:07 
Moderator forum

jurgens napisał(a):
Ogólnie nie mogę gry odpalić, bo ASE przestało działać z BF-em, a ten wbudowany tak mnie wqurwia, że resetuje kompa na twardo.

Bez najmniejszego problemu - dopisałem tylko automatyczne logowanie BFa - tak jak w poście Piasecznika. F2 i po lini wywyołującej exeka dodajesz:

+playerName Nazwagracza +playerPassword Pass.

Nic innego nie zmieniłem.

Tytuł:
PostNapisane: 6 paź 2005, 00:19 

Hynol napisał(a):
Bez najmniejszego problemu - dopisałem tylko automatyczne logowanie BFa - tak jak w poście Piasecznika. F2 i po lini wywyołującej exeka dodajesz:

+playerName Nazwagracza +playerPassword Pass.

Nic innego nie zmieniłem.

Ogólnie pomogło. Dzięki wielkie.

Tytuł: CS a BF2
PostNapisane: 6 paź 2005, 00:52 

Witeczka, w sumie kilka tygodni temu zacząłem pogrywać w BF2, więc dużo do powiedzenia jeszcze nie mam, ale widzę już jedno podobieństwo do CSa - patche :D

CS dopiero przy patchu 1.5 byl prawie idealny, osiągając ideał (IMHO) przy 1.6. Oczywiście CS:Source (najnowszy CS na silniku HL2) to jedna, wielka, plastelinowa porażka, więc całe szczęście, że scena pro została przy 1.6..

Do czego zmierzam? Proces dochodzenia do wersji 1.6 zajął (sic!) parę lat.. A BF2 jest jeszcze "młodzikiem" więc wszystko w swoim czasie..

Aczkolwiek już teraz BF2 bardzo mi się podoba, głównie ze względu na teamplay (w CSie bardziej liczy sie skill)
Nie oznacza to, że przesiadam się zupełnie (gram w obydwa tytuły) CS Forever! =)

Mam tylko nadzieję, że proces osiągania ideału potrwa tu o wiele krócej i że nie przyjdzie twórcom do głowy stworzenie czegoś na podobieństwo "BF2:Source" ;]

pozdro

Tytuł:
PostNapisane: 6 paź 2005, 01:47 

patch to jednak gówno daje
1. po 5 godzinach gra wywaliła do pulpitu
2. grając marine raz widziałem chinola zaznaczonego u siebie na niebiesko (a patch miał to naprawić)
3. parę razy widziałem jak goście po ożywieniu (przez medyka) lecieli jak takie zombie z łapami jak samolot.
4.wpierw się ucieszyłem ,że od razu bronie ,ale teraz widzę naprawdę burdel...
5.dice mogło postawić wyższe poprzeczki, Ci którzy grali uczciwie mieli jakiś cel (jak się starałem, po nocach siedziałem 8500pkt a tu od razu 3 awanse - bezsensu)
6. dice daje dupy EA ,bo niedługo wychodzi BF2:Spiecial Forces a przecież dzieci muszą się na to zdążyć napalić...

jak znajde jakies bledy to napisze

7. o ile się nie mylę to na wake island mam więcej klatek (ale to chyba dlatego ,że teren mniejszy)
8. jak myślkicie co będzie w następnym patchu? mapa z MEC'iem oczywiście! jak sobie ją wyobrażacie? ja stawiam na coś innego niż było.
Może coś w stylu Zatar?

Tytuł:
PostNapisane: 6 paź 2005, 02:42 

ten pacht to jedna wielka lipa --- 4 awanse w 3 minuty = NONSENS (+ inne wymienione juz niepoprawione bugi) NA 25000 trzeba bylo sie niezle napocic , a teraz kazdy ma min sierzanta ; coz mam nadzieje ze bedzie mozna znalezc jeszcze mnostwo serverow z 1.02 i ten patch nie popsuje tak naprawde zabawy dla starych wyjadaczy ..

Do zobaczenia ....... w celowniku 8)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 234 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 16  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2