Teraz jest 29 cze 2025, 23:20

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 234 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 16  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 6 paź 2005, 07:11 

Cytuj:
1. po 5 godzinach gra wywaliła do pulpitu
2. grając marine raz widziałem chinola zaznaczonego u siebie na niebiesko (a patch miał to naprawić)
3. parę razy widziałem jak goście po ożywieniu (przez medyka) lecieli jak takie zombie z łapami jak samolot.
4.wpierw się ucieszyłem ,że od razu bronie ,ale teraz widzę naprawdę burdel...
5.dice mogło postawić wyższe poprzeczki, Ci którzy grali uczciwie mieli jakiś cel (jak się starałem, po nocach siedziałem 8500pkt a tu od razu 3 awanse - bezsensu)
6. dice daje dupy EA ,bo niedługo wychodzi BF2:Spiecial Forces a przecież dzieci muszą się na to zdążyć napalić...

1-a skad pewnosc, ze to wina gry? Mnie np nie wywala.
2-juz wiedza(forum ea) ze nie udalo im sie tego zrobic
3-tego nie naprawiali przeciez, czytales changelog?
4-spox
5-j/w kontynuacja
6-juz udowodnilem w innym poscie, ze takie rozumowanie to bullshit

Jak czytam te "zale" na patcha 1.03 to nie da sie nie zauwazyc, ze JEDYNE placze o patcha to to ze teraz nie oplaca sie statsic. BF2 nie jest po to bys po nocach sie pocil i bil pkt i rangi nowe lapal tylko bys GRAL. Jesli dla kogos celem i powodem do frajdy w grze byly jakies gownowarte rangi, na ktore nikt poza ich wlascicielem nie patrzy oraz medale i odznaki dostawane nie lgoicznie i bez celu to ROTFL. Proponuje zmienic gre na...cholerka no nie wiem. NIe ma gry statsiarskiej, w ktorej trzeba/mozna by cos nabijac(honor w AA ewentualnie)

NIe macie co robic tylko sie wkurzac, ze inni maja taka giwere jak ty lub tyle co wy? To jest GRA a nie ZYCIE. Swoja droga jakby ktos w zyciu "statsil" medale etc to by dlugo nie pozyl np na wojnie ;]

Tytuł:
PostNapisane: 6 paź 2005, 07:50 

Nie zmienia faktu, że teraz, łatwo zdobyty Seargent Gunner, jeszcze tydzień temu znaczył o wiele więcej niż teraz. Jeśli chodzi o rangi, moim zdaniem słusznie było obniżyć wymagania ale nie aż tyle, że po 3 godzinkach grania masz Corprala :|

Tytuł:
PostNapisane: 6 paź 2005, 08:08 

A mi sie patch podoba.
Problemow nie mialem zadnych.
Rangi mnie nie obchodza.
Fajnie, ze jestwiekszy wybor broni, co to komu przeszkadza?
Nowa mapka, nowe dzwieki, jakos chyba szybciej sie przelacza alt+tabem do windows i z powrotem :)

Tytuł:
PostNapisane: 6 paź 2005, 09:48 

Godryk napisał(a):
Nie zmienia faktu, że teraz, łatwo zdobyty Seargent Gunner, jeszcze tydzień temu znaczył o wiele więcej niż teraz. Jeśli chodzi o rangi, moim zdaniem słusznie było obniżyć wymagania ale nie aż tyle, że po 3 godzinkach grania masz Corprala :|

No i co z tego, że po 3 godz. masz Corporala?? Teraz po 3 godz. masz o wiele wyższy stopień - jaka to różnica. Teraz można się skupić wyłącznie na grze, bo mam już wszystkie bronie oprócz snajpy, której i tak nie będę używał bo nie lubię snajperów :wink: Zostało mi tylko cieszyć się z gry i za to dziękuję EA.
Pozdro...

Tytuł:
PostNapisane: 6 paź 2005, 10:05 

I jeszcze jedna dla mnie wielka zaleta :)

Do wyboru jest juz tryb 1280x1024 :)
Mozna wywalic wymuszajace to skroty .

Tytuł:
PostNapisane: 6 paź 2005, 10:31 

starszy wyjadacze przenieśli się od razu na 1.03 :) wszyscy marudzą jak jeden mąż, a przecież patch ma mase zalet, które nie sa wymienione w bugfix - na przykład poprawiono obsługę alt+tab, teraz raz dwa można przeskakiwać między grą a pulpitem. Bardzo fajna rzecz, to zaliczanie asysty przy uszkodzeniu pojazdu - wcześniej fragi dostawał ten, kto rozwalił czołg, a ten co się napracował przy jego nadryzieniu miał przysłowiową kupę - a teraz dostaje punkciki sprawiedliwie. Model lotu śmigłowców też jakby się zmienił, choć nie dam głowy czy to patch, czy fakt, że zwiększyłem sobie czułość mychy:) no i w końcu nie czuję się nagi i bezbronny grając engiem - jackhammer zamiata :)

Tytuł:
PostNapisane: 6 paź 2005, 10:44 

modele heli i samolotow porpawili ale tylko np kolka. Dalo sie przeciez rozwalic bh z 1 eryxa strzelajac w kolko. A mowilem,ze to bug!?!? Znowu mialem racje ;p

Zauwazylem pewna zaleznosc. Gracze klanowi-wala na rangi. Gracze z bf42 i vientama tez. Jedynie nowe miesko w tej serii ma jakies "ale". Ludzie Grajcie i sie bawcie a nie statsy wam w glowach. Bardzo wiele jest sytuacji,w ktorych osoba grajaca zespolowo i madrze ma slabe staty. Bo np nie ucieka przed wrogii pojazdami jak wiekszosc tylko probuje go zniszczyc. Bo gdy ktos nie daleko walczy biegfnie pomoc a nie czeka az wrog wypsztyka sie walac nam do kumpla z teamu. Statsy nic nie znacza ani rangi tym bardziej...

Tytuł:
PostNapisane: 6 paź 2005, 11:21 

A ja zauwazylem w tym nowym patch 1.3 ze przy zdobywaniu odznak veterana nie mamy juz godzin (gzie jest napisane np.250godz.)obcieli kurde godziny ubijasz 20 lebkow i masz veterana w kieszeni cool...

Tytuł:
PostNapisane: 6 paź 2005, 11:24 

Zauwazylem grajac czołgiem ze jest sporo zmian dotyczacych balistyki i celowania !!!
Pociski leca nieco wolniej i tor lotu przypomina strzal z starego bf42 ...
gra sie jakby sie gralo tygrysem w ostatnie fazie lotu (mowie tu o b duzej odleglosci) tor lutu przypomina rzut granatem ;( -duzy negatyw.
tERAZ sila pocisku zostala znacznie zmodyfikowana walczac z innym czolgiem
wystarcza nawet dwa strzaly (gdzie no to moja slodka tajemnica :P)
ale, ale w wypadku blackhowka juz dwa celne strzaly nie wystarcza :/
szkoda bo lubilem polowac na stasiarzy a teraz jest juz ciezko z czolgu ich zestrzelic ...
"Pluz" jak sie strzela w kabine mozna pieknie zalatwic zaloge AVE C.

nawet gdy jestes daleko..."

Tytuł:
PostNapisane: 6 paź 2005, 11:37 

Tylko z tym komendantem to troche nie tak bo jak teraz nie zabieraja ponktow za zabicie swojego zolnierza to ten komendant czasami wali z altylerii jak cholera i nie patrzy na swoich...

Tytuł:
PostNapisane: 6 paź 2005, 11:40 

ale za zabijanie wroga tez nie dostaje. Obnizyli poprzeczke do votekicka etc wiec mozesz latwiej pozybyc sie zlego commandera. Co do innego strzelania to jakos nikt tego nie zauwazyl. W changelogu tez nie ma nic o tym. Co patch ludzie szukaja czegos wiecej niz w changelogu no ale bez jaj :P

Tytuł:
PostNapisane: 6 paź 2005, 11:53 

Dla mnie ten patch jest ok jezeli dla kogos nie to moze zostac przy 1.2 ale jak znam zycie to po 2-3tygodniach beda juz tylko serwery z 1.3 ten czy inny to wsumie nie wazne ,dla mnie jest super zabawa i tyle A z tymi odznakami to musze prawde powiedziec lubie jak gram i w pewnym momencie ta da...dostajesz cos.
Ale kazdy ma inny smak i to respektuje , zycze wam udanych strzalow... :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 6 paź 2005, 12:20 

Lailonn napisał(a):
.. Co do innego strzelania to jakos nikt tego nie zauwazyl. W changelogu tez nie ma nic o tym. Co patch ludzie szukaja czegos wiecej niz w changelogu no ale bez jaj :P

zmiany w granatnikach, apc (pancerz), w czolgach. a m95 nie wspominam bo jest najbardziej rzucajaca sie w oczy zmiana. widzisz nawet changelog mozna sp...c :P

Tytuł:
PostNapisane: 6 paź 2005, 13:07 

New Features, Tweaks …and much, much more!
To znaczy ze nie wszystko napisali nie?

Z tego co ja zauwazylem to:
Blackhavk jest jakis mientki teraz, z gokarta mnie w nim posiekali jak szmate co uwazam za wielki plus :)
Rakiety z MobileAA lataja jakos wolniej ale czy celniej to nie wiem.

Totalnie pokasztaniona przegladarka. W nazwie serva wpisuje sobie jak zawsze EA POLSKA <enter> i dupa, znika mi cala lista serwow i nie moge juz niej przywrocic. Zostaje res gry. Thak gOD for ASE!

Tytuł:
PostNapisane: 6 paź 2005, 13:19 

przsoi napisał(a):
zmiany w granatnikach

są??? jakem prawdziwy króliczek nie zauważyłem. miały być jakieś opóźnienia coś a mój noobtube ciągle działa jak działał. inna sprawa że chyba ciut zmienili spalsh dmg.

aaa.... i co mnie wkurza to kolesie rzucający c4 pod nogi... nie wiem co z tym zrobili ale kiedyś koleś rzucał przed siebie c4 i obaj ginęliśmy. a tu są chirurdzy plastiku co nawet ich nie draśnie... (btw, też śmiesznie skaczą)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 234 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 16  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2