Teraz jest 25 lis 2024, 16:56

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 160 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 20:11 

Majak1 napisał(a):
Gryniu napisał(a):
ps. Otrzymałem bardzo wiele skarg na adminów powerzona za to, że nie trzymają sie mapcykla i zmieniają mapy na te które im samym pasują... dotyczyło to głównie Majaka, Bandziora i Mnie samego :oops:

Weż człowieku sie zastanów co ty mówisz,
po 1: niamam adminki na zmiane mapy :!:
po 2: PO CO JEST MAP VOTE :!: :!: :?: :?:
A po 3 to nie ja zmieniam mapy przy vocie, ja tylko głosuje. Co niezmienia faktu że wiem kto tak beszczelnie zmienia 8).

ad. 1: Tak, JUŻ nie masz 8)
ad. 2: Jakoś mało luda go używa...
ad. 3: Ja wiem kto zmieniał... :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 20:26 

właśnie czytałem sobie Logi.... scieme to MY a nie NAM.... 8)
BTW. Zapraszam na server 3C 10.Pazdziernika.2005r o godzinie 18 na mały Team Play - No Noobs no Lames... :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 22:28 

Gryniu napisał(a):
właśnie czytałem sobie Logi.... scieme to MY a nie NAM.... 8)
BTW. Zapraszam na server 3C 10.Pazdziernika.2005r o godzinie 18 na mały Team Play - No Noobs no Lames... :wink:

Jeśli myślisz ze wale wam ścieme to jestes w błędzie, niemialem nigdy prawa do zmiany mapy -@Equilibrium(mądrala), i co zobaczysz w logach?? że votowałem na mape ?? A to że pare osob myślało że mam admina na mapy to ich sprawa (ja ich wkręcałem, że mam :wink: ).

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 23:03 

Wojtas napisał(a):
Mam taka prośbe do sceny ogólnie i do adminów konkretnie. Jak widzicie jak ktos znany na scenie prosi o wywalenie tego i tego to nie pytajcie sie za co bo zanim sie napisze za co to ten klient juz jedzie w sina dal np czyims czołgiem, lub juz rozwalil jakis sprzet. Dziekuje za uwage

Hmm ... Wojtas z całym szacunkiem. Ale co rozumiesz pod pojęciem ktoś znany ze sceny? Dzielimy na graczy równych i równiejszych (poza adminem)??? Wg. mnie opisanie przyczyny jest koniecznie bez względu na staż i skill. Zresztą bycie "znanym ze sceny" jest raczej nieprecyzyjne.. Ty jestes zany ze sceny .. ja gram od 2 lat .. ze średnimi wynikami.. ale czy to znaczy że jestem znany ze sceny? Za dużo dowolności w tej regule. IMHO kick z serwera powinien być poparty uzasadnieniem żeby też ograniczyc pewną samowolę. A wpisanie np. Kick XX TK lub BC nie zajmuje dużo czasu.
:roll: Przepraszam za "archeologię" wypowiedzi..ale dopiero dziś mam okazję prześledzić temat z zaległości 2 dni

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 23:50 

Zabawna lecz prawdziwe jest to iz gadamy sobie o wielu tych ktorzy ani razu tu nie zajrza.

:twisted:

4Fun.Majak to tak butna bestia ..... wcina sie we wszystko. Uwazaj Pinokio by ci nosa dzwiami nie przycieli. :D

Tytuł:
PostNapisane: 6 paź 2005, 00:22 

Bonifacy napisał(a):
Zabawna lecz prawdziwe jest to iz gadamy sobie o wielu tych ktorzy ani razu tu nie zajrza.

:twisted:

może i tak, ale Ci co zaglądają, wyciągają wnioski... przynajmniej niektórzy... i przynajmniej od czasu do czasu ;)

Tytuł:
PostNapisane: 6 paź 2005, 00:28 

Bonifacy napisał(a):

Znowu dobrze gada cóż za nagła metamorfoza nastapła u bonifacego, i na serverach bardzo miły sie zrobił eh zakochał sie czy co :)?

Tytuł:
PostNapisane: 6 paź 2005, 00:33 

mcda napisał(a):
może i tak, ale Ci co zaglądają, wyciągają wnioski... przynajmniej niektórzy... i przynajmniej od czasu do czasu ;)

Ty to sie moze nie oddzywaj człowieku bo dzisiaj dałes mi bezpodstawnego kicka , kolega mcda wywalił mnie jak to ujoł " czołg nie jest taksówką" bo sobie podjechałem pod samolot czołgiem, nie wspomne ze w bazie był jeszcze tygrysek no i panzer IV wiec nie mógł narzekać na brak sprzętu, a kick poszedł.... kolejny nieodpowiedzialny admin sie trafił...

Tytuł:
PostNapisane: 6 paź 2005, 01:04 

Tondrom napisał(a):
mcda napisał(a):

Ty to sie moze nie oddzywaj człowieku bo dzisiaj dałes mi bezpodstawnego kicka , kolega mcda wywalił mnie jak to ujoł " czołg nie jest taksówką" bo sobie podjechałem pod samolot czołgiem, nie wspomne ze w bazie był jeszcze tygrysek no i panzer IV wiec nie mógł narzekać na brak sprzętu, a kick poszedł.... kolejny nieodpowiedzialny admin sie trafił...

o, kolega Marine[PL] się ujawnił :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 6 paź 2005, 08:38 
Moderator forum

Czołg to nie taxi - widziałem i kick słuszny . Nie uzywa sie sprzetu do bojowego do podwózki jak komus nie chce sie du...y ruszyć i iśc z buta to nie powienien grać. Kolega Marine[PL] zapomina ze sprzęt który sobie uzył mógl pomóc np. przejac flage a jemu sie spieszyło.

A do "kolegi" :lol: :lol: :lol: mcda to proszę z wiekszym szacunkiem.
(pozdro mcda Słoneczko nasze ty ...)

Tytuł:
PostNapisane: 6 paź 2005, 09:44 

kobra napisał(a):
Czołg to nie taxi - widziałem i kick słuszny . Nie uzywa sie sprzetu do bojowego do podwózki jak komus nie chce sie du...y ruszyć i iśc z buta to nie powienien grać. Kolega Marine[PL] zapomina ze sprzęt który sobie uzył mógl pomóc np. przejac flage a jemu sie spieszyło.

kolega kolega :D

Dzipa moża chyba tylko stosować do podwuzki na omg (zmodyfikowanym) na powerzonie jest, bo ktos madry ustawil samolot na kncu planszy :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 6 paź 2005, 10:14 

mcda napisał(a):
o, kolega Marine[PL] się ujawnił :twisted:

Nigdy sie nie ukrywałem, pozatym nie było zadnych jeepów ani tych motorków śmiesznych 8) a ja "próbuje" sie nauczyc latac wiec po samolot to bym nawet destroyerem popłynoł wiec wiesz :D 8)

Tytuł:
PostNapisane: 6 paź 2005, 10:15 

kobra napisał(a):
zapomina ze sprzęt który sobie uzył mógl pomóc np. przejac flage a jemu sie spieszyło.

Nie wiem czy zauważyłes ale czołgów było ci u nas dostatek...i wcale nikt po nie sie nie fatygował, wiec wziołem czołg do podwózki, pozatym i tak sam sie ukarałem bo jakis kolo jak wziadłem do samolotu wzioł czołg i mnie staranował wiec uważam ze sprawy nie było :P nie wiedziałem ze nie mozna takich rzeczy robic, ale juz wiem i to sie nie powtórzy
czy Pan mcda czuje sie obrażony ? chyba nie... no i spoko The end

kobra napisał(a):

Nie podlizuj sie :twisted: ;)

Tytuł:
PostNapisane: 6 paź 2005, 12:02 
Moderator forum

Tondrom napisał(a):
kobra napisał(a):

Nie podlizuj sie :twisted: ;)

Nie musze mcda i tak mnie lubi :wink:
W ramach uświadamiania kolegi pragne poinformować że mcda nalezy do naszych ( mam na myśli scene BF) rodzynków, słoneczek itp. którymi nalezy się "opiekować" i nie denerwować ich bo moga być bardzo niebezpieczne.
I należy zwracać się KOLEŻANKO lub PROSZĘ PANI

już wiesz ......... :D i pamiętaj kobieta jest niebezpieczna, a kobieta z bronią i adminką to ................ (czasem strach sie bać)

Tytuł:
PostNapisane: 6 paź 2005, 13:49 
Moderator forum

Kick dla Tondroma jak najbardziej sluszny...zeby podjechac czołgiem po samolot a pozniej mowic ze kick byl nie uzasadniony to juz nie wiem co powiedziec o tym kliencie....Tondorom nie jestes sam na serwerze...

MartON29PL a mowiac o osobach znanych chodzi mi o ogolnie rozpoznawalne...samo sobie odpowiedziales...ale ok stosuje sie do zasady kiedy pisze kick tego za to...

ostatnio poprosilem mcda o kicka dla goscia z nickiem rozpoczynajacym sie od SS...

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 160 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2