Teraz jest 4 mar 2025, 12:31

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 17 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 5 paź 2005, 20:24 

jak w temacie - dla zainteresowanych podaje link do rang po paczu 1.03
http://ubar.bf2s.com/ranks.php

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 20:53 

No chyba zacznę zbierać ribbonsy, już mam 3 :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 21:01 

a ja sie pochwalem :D po patchu 1.03 stwierdzilem ze zaczne grac od poczatku :D i tera moja ksywa to Pawko|PL ale cos mi nie idzie narazie :/ POZDRO

edit: ten posty byl bezsensowny wiem... :D

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 21:10 

Granie od poczatku ma swoj urok.. Ja postanowilem grac jak na razie tylko snajperem (wyjatek gdy zostanie jedna flaga).. A potem zobaczy sie. Na Wake Island az mnie korci zeby wsiasc do samolotu :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 6 paź 2005, 13:27 

oki, to jak najszybciej zdobyć Basic Knife Combat Badge, Basic Pistol Combat Badge? ;)

spawn klilling time!!!! :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 6 paź 2005, 14:27 

ja mam weterana w nozu bo kocham te bron ;)

Tytuł:
PostNapisane: 6 paź 2005, 17:33 

Najlatwiej to na Karkandzie lub Sharqi Peninsula bedzie zrobic, sam tam sie dorobilem eksperta pistoletow ;)
Z nozy mam tylko braz bo zabijam przy okazji gosci z noza, nie maniakalnie ;)

A tu mozesz mnie sprawdzic - Veres - http://tiny.pl/xh88 - Bf2 Tracker

Tytuł:
PostNapisane: 6 paź 2005, 22:03 

ale te rangi sa nie dorobione! Zamiast basickow mam kilka weteranow i nie dostalem First sergenta tylko Gunnery Sergenta, troche lipa!

Tytuł:
PostNapisane: 6 paź 2005, 22:05 
Moderator forum

keks8 napisał(a):
ale te rangi sa nie dorobione! Zamiast basickow mam kilka weteranow i nie dostalem First sergenta tylko Gunnery Sergenta, troche lipa!

i co placzesz ze masz lepsze odznaki zamiast gorszych...???? a Gunnery Segenta dostaniesz w swoim czasie...

Tytuł:
PostNapisane: 7 paź 2005, 01:06 

Cochise [PL] napisał(a):
oki, to jak najszybciej zdobyć Basic Knife Combat Badge, Basic Pistol Combat Badge? ;)

spawn klilling time!!!! :twisted:

a co, też jeszcze nie masz? :) jak wyczaisz jakiś serwer z noobami, co się dają kroić z noża i pistola, to daj namiary :)

EDIT: już niepotrzebne :) 2x Karkand i są obie :) myślałem, że będzie trudniej, szczerze mówiąc

Tytuł:
PostNapisane: 7 paź 2005, 09:47 

ej no Keyser, dobrze ci, ja się peniam że dostane serduszko purpurowe bo jak wyskakuje z pistoletem to mnie szybko gaszą... chyba potrenuje z botami :)

albo spórbuje wejśc na normalny karkand a nie 24/7 :)

Tytuł:
PostNapisane: 7 paź 2005, 13:04 

Cochise [PL] napisał(a):
ej no Keyser, dobrze ci, ja się peniam że dostane serduszko purpurowe bo jak wyskakuje z pistoletem to mnie szybko gaszą... chyba potrenuje z botami :)

albo spórbuje wejśc na normalny karkand a nie 24/7 :)

mnie się serducho przyplątało już wcześniej :D z pistolem nie było tak źle (snajperem, lubię ten tłumik), wyszedłem na równo z KDR, ale z nożem już było ciężej, dopóki nie wypracowałem taktyki - schować się jak najgłebiej, poczekać aż jakiś koleś przebiegnie, sprintem za nim i kosa w plecy :D nie nazwałbym tego fair-play, ale to tylko takie jednorazowe zastatsienie :D

Tytuł:
PostNapisane: 7 paź 2005, 13:32 

ImRo|Keyser.Soze, mógłbyś chociaż granat zaczepny rzucać pod nogi co by się zorientowali że jesteś za nimi z Knifem - takie wyzwanie :lol: a tak poważnie do patch’a 1.3 chociaż wielu się nie przyznaje, ale grali dla pkt, dla podwyższenia rangi i ulnock’u broni, teraz widzę, że Ribbon’sy, Badge’sy oraz Medale mają dużo większą wartość. Niedługo będzie można tym handlować jak swego czasu nasi sąsiedzi z samochodów na ruskich rejestracjach - na kilogramy :twisted: . Nie żebym to krytykował, może już jestem starym wapniakiem ale dla mnie liczy się tylko TeamPlay, a takie granie dalekie jest od tego. Pewnie niektórzy z Was mają wydrukowane kartki obok kompa i tz. "check" listę i spr. po kolei co dalej, ot cała strategia gry :( . No cóż na koniec sam sobie odpowiem, każdy gra jak lubi i ma swoje priorytety.
Może powstanie jakiś poradnik „jak szybko i sprawnie zdobywać, medale, baretki itd…” :?: :?: :?:

Tytuł:
PostNapisane: 7 paź 2005, 14:52 

Wtorek---> wiesz, ja do tej pory olewałem te wszystkie baretki, nie starałem się o żadną i tak dalej. Znacznie większa przyjemność płynie z dostania takowej za zwykłe granie :) a te dwa badge to tak dla jaj - miałem nastrój i chciałem sprawdzić, czy to nie jest jakieś wiele hałasu o nic, bo nie raz i nie dwa się tu ludzie przechwalali, spierali i tak dalej, o te noże i pistolety :) a najlepszym dowodem na to, że nie gram dla baretek jest fakt, że nie mam airborne ribbon - bo wydaje mi się idiotyzmem skakanie z wysoka na spadochornie tylko po to, by zarobić odznaczenie :D

Tytuł:
PostNapisane: 7 paź 2005, 18:31 

ImRo|Keyser.Soze nie traktuj mojego postu jako oskarżenie czy żale. Jeśli Cię uraziłem to przepraszam. Wiesz czytam ten temat od samego początku na szczęście nie jest za długi, a Twój post jedynie mnie zmotywował do pisania, gdyż od razu looknąłem w Twoje staty i ponad 50% pkt za Combat no no :D . Do czego zmierzam, że skoro Ciebie zwabiły te baretki i badge’sy nawet na chwile, to wielu innym moga przesłonic dotychczasową grę. Rozumiem czym Ty się kierowałeś sam mam czasem takie chwile, błąkania się po innych serwach bo nie ma tych z którymi gram na co dzień :( wtedy różne dziwne pomysły przychodzą do głowy więc dlaczego nie odznaki ;-) ale tylko jak uboczny efekt gry.

Pozdrawiam,

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 17 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2