Teraz jest 4 gru 2024, 20:48

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 46 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 7 paź 2005, 08:52 

Mayek napisał(a):
Hehe, TAM to moze i jest porzadek, i jest czysto i schludnie... ALE: Nie ma klimatu, nie ma popularnosci, nie ma piszacych, nie ma czytajacych :) A jest U NICH : Wilda, Wilda i jeszcze raz Wilda + moze dwie osoby z UKF = stronniczosc :)
A teraz zapytaj kolegow STAMTAD, co bedzie jak klawiaturke wygra ktos z Wildy :D Od razu nanosi sie pytanie - wygrala redakcja czy prywatna osoba? :)

Powyzsze odczucia sa moimi prywatnymi i nie nalezy laczyc ich z moja funkcja moderatora badz newsmana.

Widzisz Mayek po to sa 2 serwisy aby byla "zdrowa" konkurencja, nikt nikomu nie nakazuje aby wchodzil na BFCENTRAL, pozatym jesli tam jest "Wilda, Wilda i jeszcze raz Wilda + moze dwie osoby z UKF = stronniczosc :)" to powiedz mi kiedy UzA! zmienil klan? bo jak narazie nic mi o tym nie wiadomo, albo NightMax (tatus ^^ :D), a to ze duzo osob z Wildy - pracuje nad serwisem, tylko owocuje w ilosci odwiedzin, odnosnie pytania na temat Z-Boarda to widze ze nie uwaznie czytales jest tam zamieszczona (w newsie) taka oto informacja : "Losowanie nagrody głównej odbędzie się w sposób jawny na LAN Party w Warszawie!", tak wiec kazdy ma szanse wygrac, a po tym co tu sie dzieje to mam male pytanie? czy wy sie czegos boicie? ledwo gdzies jest cos z BFCENTRAL i juz sie zaczyna : reklama lub zamkniecie (skasowanie topicu tez w granicy bledu), ale jesli slowo to pojawi sie w newsie to juz odrazu trzeba skasowac owy, jesli to jest zdrowa konkurencja to ja widze, ze portal ktory kiedys byl naprawde zajebisty, spadl na same dno i przelecial przez nie odkrywajac 2 dno...

Tytuł:
PostNapisane: 7 paź 2005, 09:30 
Moderator forum

Maniac nikt nie ma nic przeciw konkurencji...ale jesli chcecie sie reklamowac to robcie to w sposob ogolnie przyjety za normalny, a nie Kaspar sciaga Kaczke by ten zamiescil topic reklamujacy bfcentral a pozniej zeby zatrzec podejrzenia zamieszcza drugi topic niby normalny...nie dam wiary by Kaczka wchodzil do bfcentral i namietnie czytal ten portal...pare razy tam wchodzilem ale niestety dla mnie jest tam jakos dziwnie,nie ma klimatu, wszystko jakby na sile no i nie ma ludzi...wymieniles dwie osoby ktore sa znane na scenie...ale to sa dalej tylko 2 osoby...(pozdrowienia dla NightMaxa i Uzy :) )... a ze jest na tym portalu duzo Wildy bo to portal Wildy :D a nie ludzi grajacych w Bfa 8)

zdravim

Tytuł:
PostNapisane: 7 paź 2005, 10:12 

Wojtas napisał(a):
Maniac nikt nie ma nic przeciw konkurencji...ale jesli chcecie sie reklamowac to robcie to w sposob ogolnie przyjety za normalny, a nie Kaspar sciaga Kaczke by ten zamiescil topic reklamujacy bfcentral a pozniej zeby zatrzec podejrzenia zamieszcza drugi topic niby normalny...nie dam wiary by Kaczka wchodzil do bfcentral i namietnie czytal ten portal...pare razy tam wchodzilem ale niestety dla mnie jest tam jakos dziwnie,nie ma klimatu, wszystko jakby na sile no i nie ma ludzi...wymieniles dwie osoby ktore sa znane na scenie...ale to sa dalej tylko 2 osoby...(pozdrowienia dla NightMaxa i Uzy :) )... a ze jest na tym portalu duzo Wildy bo to portal Wildy :D a nie ludzi grajacych w Bfa 8)

zdravim

Każdy ma szansę zostać redaktorem TAM, wystarczą tylko chęci. Nikogo nie odsuwamy i też nikogo nie zapraszamy. Chciałbym zaznaczyć że w redakcji naczelnej jest gracz enclave, Wilda oraz UKF. Więc o co chodzi? Może i news'y piszą ludzie z Wilda, ale piszą je obiektywnie, o czym świadczy nasza bardzo mocno rosnąco oglądalność.
A co do klimatu to na bf.pl też by go nie było gdyby nie wszyscy ludzie zakładający tematy typu: "Czy BF2 mi pójdzie?" na kilka miesiecy przed wydaniem gry. Gdyby nie Ci ludzie na forum tutaj też by się nic nie działo.
Może i na forum u nas nie dzieje się nic, ale za to organizujemy bardzo sporo i zdobywamy uznanie u ludzi, których w sumie samą rozmową byśmy nie przekonali.
Więc jak sam rozumiesz i rozumiecie nasz serwis także jest od graczy dla graczy i wcale nie mamy zamiaru przez to nastawiać się przeciwko BF.pl (już sobie to wyjaśniliśmy z Coolerem). Naszym jedynym celem jest to by scena stała się bardziej prestiżowa i lepsza. Nic więcej. Nie mamy z tego żadnej kasy, wręcz przeciwnie, sam dokładam do tej zabawy sporo kasy z własnej kieszeni. Zależy nam by scena rozwijała się do przodu, a im więcej jest serwisów piszących o polskich klanach tym lepiej właśnie dla tych klanów bo uzyskują większy rozgłos.
Coś jeszcze komuś wyjaśnić?

Tytuł:
PostNapisane: 7 paź 2005, 15:19 

@Luki - Sygnaturka Maniac'a :) Reklama nie jest za darmo z tego co czytałem u was na forum :wink:
Sam często zaglądam na BF.Central i jest to dobry portal ale widać, że jesteście głównie nastawieni na BF2 ludzi grających w "Matuszke" może to odstraszać... no i jeden z newsów... "Zamknięcie Drabinki BF42" nie było to zabardzo obiektywne :roll: można było dostrzec pewną ironie... :(

ps. Życze powodzenia i może w przyszłości oba portale będą się cieszyły równym zainteresowaniem :)

:arrow: :wink: :arrow:

Tytuł:
PostNapisane: 7 paź 2005, 15:21 

Kaczy gałganie kiedy mi hla oddasz 8)

Tytuł:
PostNapisane: 7 paź 2005, 16:31 

Gorefest napisał(a):

nei wiem o co hozi, ale w niektórych kwestiach jednak jest po staremu :D

Tytuł:
PostNapisane: 7 paź 2005, 16:45 

Jeszcze zamalo bluzgow leci, ale sie nad tym popracuje 8)

I wracajac do idiotycznego tematu konkurencji - jak mozna mowic o jakiejkolwiek stronniczosci w tym wypadku? Przegapilem gdzies walke o Lexsusa czy prestiz? A swojego czasu 'władzia' na bfpl tez byla w rekach pojedynczych klanow - i chyba nikt nie widzial w tym nic zlego. Z tym, ze moge sie mylic, pamiec mam krotka, a to dawno bylo, teraz władza niezabardzo ma czym władać.

Tytuł:
PostNapisane: 7 paź 2005, 17:07 
Moderator forum

Kaczy napisał(a):
Kaspar napisał(a):
Eh Kaczka wrócił i burdel robi:] Od kiedy cię nie było trole się rozmnożyły i pare osób wprowadziło tu "nowe porzadki" ;P

New Order? To prawie jak sedzia dred :twisted: a jest tu jeszcze stara ekipa wariatow? czy sie gdzies indziej na emeryture przeniesli?

Dalej w studenckie - pijackie życie Kaczka :) Na BF'a czasu niet :P

Tytuł:
PostNapisane: 7 paź 2005, 22:04 

Udalo mi sie nowa zadyme rozkrecic :twisted: jestem mistrzem :twisted:

Mayek kurde i caly moj plan rozwaliles - chciekm sie zapisac do Wildy i wygrac klawiature :twisted:

A co do klimatu to widze ze na forum jest maaaaasa nowych osob i jakies takie troche nieklimatyczne a ze struchow :D niewiele juz zostalo

Cytuj:
Dalej w studenckie - pijackie życie Kaczka Smile Na BF'a czasu niet Razz
Te no moze w zime jakos wroce jak bedzie mi sie nudzilo i nie bede mial co robic - ale jakos tak szczerze mowiac jakos ostatnio nie bawi mnie to bo w sumie najbardziej wciagajace to nie bylo granie tylko ludzie z ktorymi sie gralo - ja to moglem cala runde przesiedziec na serverze i nawijac z kims i to bylo fajne :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 7 paź 2005, 22:06 

Gorefest napisał(a):

Odezwij sie na gg bo on kurde jzu pod taka warstwa kurzy lezy ze ja nie wiem czy to jeszcze ten hl czy np zgnile kanapki czy cos :twisted:

Sorry za kolejny post ale nie chce mi sie juz edytowac :twisted: A pozatym dawno moderatorom nei podpadlem wiec ... :D :D :D

Tytuł:
PostNapisane: 7 paź 2005, 22:23 
Moderator forum

Kaczy napisał(a):
Te no moze w zime jakos wroce jak bedzie mi sie nudzilo i nie bede mial co robic - ale jakos tak szczerze mowiac jakos ostatnio nie bawi mnie to bo w sumie najbardziej wciagajace to nie bylo granie tylko ludzie z ktorymi sie gralo - ja to moglem cala runde przesiedziec na serverze i nawijac z kims i to bylo fajne :twisted:

To raz. Dwa, że musiałbym zamienić laptopa na PCta, a co za tym idzie wyrzucić sporo kasy w błoto :P Wolę zainwestować ją w NextGen'y, a pogrywać do tego czasu na iXie i PS2, plus w WoW na lapciaku :) No i w przeliczeniu na browary średnio się opłaca :P

Tytuł:
PostNapisane: 7 paź 2005, 22:55 

Gryniu napisał(a):
@Luki - Sygnaturka Maniac'a :) Reklama nie jest za darmo z tego co czytałem u was na forum :wink:
Sam często zaglądam na BF.Central i jest to dobry portal ale widać, że jesteście głównie nastawieni na BF2 ludzi grających w "Matuszke" może to odstraszać... no i jeden z newsów... "Zamknięcie Drabinki BF42" nie było to zabardzo obiektywne :roll: można było dostrzec pewną ironie... :(

ps. Życze powodzenia i może w przyszłości oba portale będą się cieszyły równym zainteresowaniem :)

:arrow: :wink: :arrow:

jesteśmy nastawieni na bf2? A kto jako jedyny wczesniej pisal newsy o BF42 i BFV? Jesli nie pamietasz to zobacz archiwum informacji. Poza tym drabinki zniknely z listy na pol dnia, a CB rzadko pisze o zamknieciu malo aktywnych ladderow. Powodem znikniecia jak sie okazalo pozniej nie bylo zakmniecie tylko przesortowanie poprzez popularnosc. I to napisalem w sprostowaniu :)

Tytuł:
PostNapisane: 8 paź 2005, 03:19 

Ja nie gram w BFa bo sprzedałem co wartosciowsze z kompa żeby mieć na plejstejszon 3 , ale ze premiera w **** daleko to zaoszczedzona kasa wskutek grawitacji poszła w klozet z kac kupą ....

Życie... :(

yacub napisał(a):
Kaczy napisał(a):

Wolę zainwestować ją w NextGen'y, a pogrywać do tego czasu na iXie i PS2, plus w WoW na lapciaku :) No i w przeliczeniu na browary średnio się opłaca :P

W ekonomi to sie ujmuje jako bilnas strat i zysków. Po co tracić czas przed kompem nadaremno, jak można zyskać troszku promili na świeżym powietrzu i dobry humor :P :D
... ewentualnie przytulić mandacik za 100wke :roll:
Kto by je zresztą liczył :|

Tytuł:
PostNapisane: 8 paź 2005, 11:30 

Maniac napisał(a):
Mayek napisał(a):
Hehe, TAM to moze i jest porzadek, i jest czysto i schludnie... ALE: Nie ma klimatu, nie ma popularnosci, nie ma piszacych, nie ma czytajacych :) A jest U NICH : Wilda, Wilda i jeszcze raz Wilda + moze dwie osoby z UKF = stronniczosc :)
A teraz zapytaj kolegow STAMTAD, co bedzie jak klawiaturke wygra ktos z Wildy :D Od razu nanosi sie pytanie - wygrala redakcja czy prywatna osoba? :)

Powyzsze odczucia sa moimi prywatnymi i nie nalezy laczyc ich z moja funkcja moderatora badz newsmana.

Widzisz Mayek po to sa 2 serwisy aby byla "zdrowa" konkurencja, nikt nikomu nie nakazuje aby wchodzil na BFCENTRAL, pozatym jesli tam jest "Wilda, Wilda i jeszcze raz Wilda + moze dwie osoby z UKF = stronniczosc :)" to powiedz mi kiedy UzA! zmienil klan? bo jak narazie nic mi o tym nie wiadomo, albo NightMax (tatus ^^ :D), a to ze duzo osob z Wildy - pracuje nad serwisem, tylko owocuje w ilosci odwiedzin, odnosnie pytania na temat Z-Boarda to widze ze nie uwaznie czytales jest tam zamieszczona (w newsie) taka oto informacja : "Losowanie nagrody głównej odbędzie się w sposób jawny na LAN Party w Warszawie!", tak wiec kazdy ma szanse wygrac, a po tym co tu sie dzieje to mam male pytanie? czy wy sie czegos boicie? ledwo gdzies jest cos z BFCENTRAL i juz sie zaczyna : reklama lub zamkniecie (skasowanie topicu tez w granicy bledu), ale jesli slowo to pojawi sie w newsie to juz odrazu trzeba skasowac owy, jesli to jest zdrowa konkurencja to ja widze, ze portal ktory kiedys byl naprawde zajebisty, spadl na same dno i przelecial przez nie odkrywajac 2 dno...

Mayek ma chyba troche racji :(.
Pozatym, slyszalem cos, co mnie bardzo zniechecilo do BFCENTRAL mianowicie, podobno nie mozna linkowac nic z battlefield.pl. Tym bardziej nie podoba mi sie to, poniewaz jest to zasada w jedna tylko strone, bo widzialem kilka linkow na forum.battlefield.pl do BFCENTRAL.
Troche nie sprawiedliwe. :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 8 paź 2005, 11:31 

qubix napisał(a):
Ja nie gram w BFa bo sprzedałem co wartosciowsze z kompa żeby mieć na plejstejszon 3 , ale ze premiera w **** daleko to zaoszczedzona kasa wskutek grawitacji poszła w klozet z kac kupą ....

Życie... :(

yacub napisał(a):
Kaczy napisał(a):

Wolę zainwestować ją w NextGen'y, a pogrywać do tego czasu na iXie i PS2, plus w WoW na lapciaku :) No i w przeliczeniu na browary średnio się opłaca :P

W ekonomi to sie ujmuje jako bilnas strat i zysków. Po co tracić czas przed kompem nadaremno, jak można zyskać troszku promili na świeżym powietrzu i dobry humor :P :D
... ewentualnie przytulić mandacik za 100wke :roll:
Kto by je zresztą liczył :|

kolejny dinozaur sie wypowiedzial :wink: swoja droga ten z-board to jakis badziew :roll: :twisted:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 46 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2