Teraz jest 26 sie 2025, 13:31

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 602 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 41  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 9 paź 2005, 01:16 

Co do pojazdów to też o tym myślałem i nie mam pomysłu jak to rozwiązać. Myślę że powinno się w nich ginąć niezależnie od tego czy ma się tarczę czy nie ma. Co do sytuacji opisanej przez Lailonn'a to uważam że 3 sek tarczy są zupełnie wystarczające, a przez 3 sek nie da rady wyrwać się z bazy. A w zupełności wystarczą żeby rozejżeć się i wiedzieć w którą stronę spierniczać. A te 3 sek na pewno nie wystarczą żeby zasłonić sprzęt czy coś w podobie. I nie mówcie że to odejmuje realizmu bo to przecież gra która zresztą ma całą masę odstępstw od realizmu. Bo gdyby była realna to była by niegrywalna.

Tytuł:
PostNapisane: 9 paź 2005, 10:30 

ho ho ho Groszek, mówisz że jesteś chłopcem i masz parę siwych włosków no to co będzie za jakieś 10 lat ! zakładając że masz około 20.A co do zapraszania do drużyn to mogłbym cię zapraszać nawet 100 razy a i tak byś nie poszedł panie niedorozwinięty Groszku bo jak jesteś z kimś w "timie" gdzie grasz z jakimś qmplem to za Chiny ot tak sobie do nikogo nie idziesz a gdy np. ja bym chciał iśc do Ciebie to wątpie abyś Ty to tolerował :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 9 paź 2005, 10:36 

Qbek napisał(a):
ho ho ho Groszek, mówisz że jesteś chłopcem i masz parę siwych włosków no to co będzie za jakieś 10 lat ! zakładając że masz około 20.A co do zapraszania do drużyn to mogłbym cię zapraszać nawet 100 razy a i tak byś nie poszedł panie niedorozwinięty Groszku bo jak jesteś z kimś w "timie" gdzie grasz z jakimś qmplem to za Chiny ot tak sobie do nikogo nie idziesz a gdy np. ja bym chciał iśc do Ciebie to wątpie abyś Ty to tolerował :evil:

On chciałby miec 20lat :D:D:D:D

Zawsze przeciexz do nas mozesz dojsc o teamu bo zazwyczaj w naszym teamie sa 2-3osoby

:(

Tytuł:
PostNapisane: 9 paź 2005, 13:07 

To ile on ma latek......40? hmm.......bez przesady....strzelam.......32 :D

Tytuł:
PostNapisane: 9 paź 2005, 13:24 

celny strzał :-)

:(

Tytuł:
PostNapisane: 9 paź 2005, 13:35 

pasqdnick na klanowkach w ciagu 3 sekund mozna przegrac cala mape wiec wiesz ;] Zreszta jesli uwazasz, ze 3 sekundy to za malo by zwiac to po co ci taka tarcza? Ja widze tu brak logiki :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 9 paź 2005, 14:49 

Za mało żeby zwiać z bazy wykorzystując niecnie daną przez programistów szansę. :lol: Wystarczająco żeby schować się przed arty która spada na głowę dokładnie w momencie spawnu. Czy schować się gdzieś przed APC które kampi na nieprzejmowalnej bazie. A przynajmniej wiedzieć kto, skąd i jak nas załatwił. Nic mnie tak nie frustruje jak zgon pół sek. po odrodzeniu, kiedy nawet nie zdążę sie dowiedzieć kto, skąd i jak. Z reguły w grach w których tarcza występuje jest możliwośc jej wyłączenia bo faktycznie na klanówkach, gdzie w BF2 występuje możliwośc spawnu na squad leaderze, mogło by to nieco przeszkadzać. Ale gdyby było od początku zaimpementowanie w grze to byśmy się i do tego przyzwyczaili.

Tytuł:
PostNapisane: 9 paź 2005, 17:19 

zgadzam się z przed mówcą

Tytuł:
PostNapisane: 9 paź 2005, 17:48 

gdyby od poczatku w grze byla tylko 1 klasa to tez bysmy sie przyzwyczaili. i co z tego? :} Na klanowkach tarcza by nie miala prawa bytu. Na FFA i tak jest taki burdel, ze nie ma sensu sie w to bawic. Starczy, ze sa servery z zabronionym basecampingiem...

Tytuł:
PostNapisane: 9 paź 2005, 18:02 

Napisałem o tym, że gdyby było od początku to jakoś byśmy przywykli w kontekście spawnowania na squad leaderze na klanówkach, bo tam sobie tego jakoś nie wyobrażam. Jedno zdanie, właściwie nie mające większego znaczenia w kontekście wszystkich wypowiedzi. Co z tego że są servy z zabronionym basecamingiem jak admina nie wypatrzysz nawet z mikroskopem. Ale nawet nie o to chodzi. Dzisiaj sobie grałem. Jeździłem APCem. Przejmowałem sporo flag. Ja już wiem gdzie ludzie się mogą spawnować, z reguły pod każdą flagą sa 3-4 takie miejsca. I tą APCetką ogarniałem po prostu te miejsca podczas przejmowania flag. Dla mnie fajnie bo nabijałem fragi, ale samemu też mi się to zdarza. I wiem jak to mnie wnerwia.

Tytuł:
PostNapisane: 9 paź 2005, 18:59 

to nie pisz, ze chcesz tarczy tylko wiekszej ilosci spawnpointow... :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 9 paź 2005, 21:52 

Szczerze mówiąc to sam nie wiem czy jej chcę, ale IMAHO temat jest wart dyskusji :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 10 paź 2005, 09:18 

Każda flaga powinna mieć 2-3 spawnpointy, niezbyt daleko oddalone od siebie. To by częściowo rozwiązało problem.

Tytuł:
PostNapisane: 10 paź 2005, 15:09 

to może tylko jeden spawnpoint tuż przy fladze ? :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 10 paź 2005, 16:55 

ikasprzak flagi maja wiecej spawn pointow. Np przy poczatku mapy wszyscy na raz sie spawnuja no wiec musza miec gdzie ;Pale i tak powinno byc duzo wiecej by nei dalo sie np na klanowkach blokowac spawnow co zaczyna byc powszechna "taktyka"

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 602 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 41  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2