Teraz jest 4 mar 2025, 11:21

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 234 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 8 paź 2005, 11:16 

Przed patchem mialem prawie 10.000 punktow, jak zpatchowalem i pogralem chwile to odrazu dostalem kilka rang... pogralem jeszcze ze 2h zeby zaktualizowal sie serwer kont poczym wylogowalem sie i zalogowalem jeszcze raz zeby odblokowac moje bronie.
Niestety ukazuje mi sie taki ekran:
http://img238.imageshack.us/img238/5029/bronie8of.jpg
i nie moge odblokowac nic, za kazdym razem jak sie loguje mam to okienko i nie moge nic wybrac.
Ma ktos jeszcze podobny problem ?

Tytuł:
PostNapisane: 8 paź 2005, 13:45 

ja mam problem z prefixem :/ mianowicie nie chodzi mi cala nazwa tagu. jestjakies ograniczenie na to ?

Tytuł:
PostNapisane: 8 paź 2005, 14:12 

Mozna wpisac tylko 6literek :-)

:(

Tytuł:
PostNapisane: 9 paź 2005, 09:41 

Kuźwa a wie ktos co zrobic żeby przy włączeniu gry nie pojawiał się komunikat że mam wiadomość od EA. Lekko mnie to denerwuje :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 9 paź 2005, 09:46 

PingNoMore[PL] napisał(a):
Kuźwa a wie ktos co zrobic żeby przy włączeniu gry nie pojawiał się komunikat że mam wiadomość od EA. Lekko mnie to denerwuje :twisted:

Chyba nic się nie da zrobić, ale ten komunikat można po prostu zignorować (tzn nie trzeba zamykać jego okienka - samo się zamknie, jak wejdziesz do jakiegoś menu gry).

Tytuł:
PostNapisane: 9 paź 2005, 10:18 

NIe wiem czy to plus czy minus ale mam wrazenie ze oslabiono granatniki natomiast zwiekszono damage G36C.

Pozdrawiam.

Tytuł:
PostNapisane: 10 paź 2005, 06:10 

Rafos napisał(a):
Przed patchem mialem prawie 10.000 punktow, jak zpatchowalem i pogralem chwile to odrazu dostalem kilka rang... pogralem jeszcze ze 2h zeby zaktualizowal sie serwer kont poczym wylogowalem sie i zalogowalem jeszcze raz zeby odblokowac moje bronie.
Niestety ukazuje mi sie taki ekran:
http://img238.imageshack.us/img238/5029/bronie8of.jpg
i nie moge odblokowac nic, za kazdym razem jak sie loguje mam to okienko i nie moge nic wybrac.
Ma ktos jeszcze podobny problem ?

Spokojnie... mój kumpel miał to samo i bodaj na drugi dzień wszystko wróciło do normy (mógł odblokować broń).
Pewnie jest to spowodowane jakimś problemem z aktualizacją danych profilu.

Tytuł:
PostNapisane: 10 paź 2005, 10:55 

A mi po instalacji patcha wystempóje bardzo wkurzający bug który powodóje czasami , że sojusznicy są dla mnie widzialni jako wrogowie! Normalnie od tego można szewskiej pasji dostac strzelam zabijam gościa i dowiadóje sie że killnąłem kolege z teamu (który wyglądał jak wróg i był zaznaczony na czerwono)!
Jeśli nie naprawią tego w nastempnym patchy to będą mieli ze mną do czynienia :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 10 paź 2005, 11:09 

Ragnos_Slayer napisał(a):
A mi po instalacji patcha wystempóje bardzo wkurzający bug który powodóje czasami , że sojusznicy są dla mnie widzialni jako wrogowie! Normalnie od tego można szewskiej pasji dostac strzelam zabijam gościa i dowiadóje sie że killnąłem kolege z teamu (który wyglądał jak wróg i był zaznaczony na czerwono)!
Jeśli nie naprawią tego w nastempnym patchy to będą mieli ze mną do czynienia :twisted:

Ten bug jest znany od wersji 1.00 :).

Tytuł:
PostNapisane: 10 paź 2005, 12:09 

Przepraszam bardzo a czy będzie następny patch? Nie wydaje mi się, chyba że do SF :?

Tytuł:
PostNapisane: 10 paź 2005, 12:27 

Będzie, będzie, Rafix. To cecha charakterystyczna Battlefieldów :)
Myślę, że normalnej gry z usuniętą większością bugów możemy się spodziewać gdzieś koło wersji 1.6 :D:D:D

Tytuł:
PostNapisane: 10 paź 2005, 13:07 

RaFiX napisał(a):

Przepraszam bardzo a czy będzie następny patch? Nie wydaje mi się, chyba że do SF :?

A ja mam nadzieję, że jednak będzie :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 10 paź 2005, 17:45 

jednak nie naprawili bledu z przypadkowym TeamKillem (wczorajsza sytuacja, strzelam w smiglowiec przeciwnika, obok mnie stoi kumpel z teamu, a ten smiglowiec taranem na nas i uderza o kontener zabijajac mojego kumpla i pisze na zielono mila wiadomosc teamplay|KoSo teamkill teamplay|Casper) :) nie to ze sie czepiam ale to juz mogli poprawic ;)

ogolnie po patchu milo sie gra ;-)

Tytuł:
PostNapisane: 10 paź 2005, 18:10 

ogolnie to patch wlasciwie nic nie zmienil. Przegladarka serverow dalej jest do bani. Bugi obecne od 1.0 dalej sa. Jedyne co poprawili to dzwieki natomiast skopali na calego minimape. Ogolnie patch ok bo wlasciwie jakby go nie bylo ;]

Tytuł:
PostNapisane: 10 paź 2005, 18:39 

Lailonn napisał(a):
ogolnie to patch wlasciwie nic nie zmienil. Przegladarka serverow dalej jest do bani. Bugi obecne od 1.0 dalej sa. Jedyne co poprawili to dzwieki natomiast skopali na calego minimape. Ogolnie patch ok bo wlasciwie jakby go nie bylo ;]

Przeglądarka serwerów jest bardziej skopana niż w poprzedniej wersji - wtedy nawet całkiem nieźle działała - teraz nie działa wyszukiwanie po nazwie serwera, nazwie mapy, itd. Pingi do serwerów są mocno zawyżone, więc nie można np ustawić sobie, żeby wyświetlała serwery z pingiem do 100, bo wyskakuje raptem kilka serwerów. Zastanawia mnie tylko, po co oni w ogóle w tym grzebali? Czy na prawdę dodanie obsługi ulubionych serwerów wymaga zmiany (w dodatku nieudolnej) całego kodu przeglądarki?

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 234 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2