wielu z was mówi, że na Polskiej sceenie BF jest syf... zaprezentuje wam mała próbke tego co jest codziennie na scenie GTA:VC
lmao. A Ty SpY moglbys przestac sie wypowiadac, bo jeszcze niedawno plakales na ircu, ze jestes **** i nie widzisz sensu zycia, lol.
ofl jaki ty niedojebany jestes 1. moj nick to BRB a co do myg0t ...
http://www.myg0t.com 2. ja nie ukrywam sie ze swoimi modami i nie twierdze ze taki pro jestem.. zawsze zapytany mowie ze mam moda 3. zajebisty pociety log 4. jebnij sie i odlam bo to co ***** odpierdalacie to dno
Peru, ten Twój post jest jakiś niedojebany. Koleś cheatuje, nabija sobie fragi i to źle, że został zbanowany? Gratuluję twórczego myślenia.
elo cipek! wsadze ci kij od miotly w vipke..eerm [kolego/koleżanko]. haha uwilebiam tych kidow "wez sie za zycie blablabla"... ja tu tylko prezlotem wpadam zeby sie posmiac w pracy z ciebie [kolego/koleżanko]...vipku.. w/e no i zamknijcie ten temat bo nawet nie macie frapsa to takie pierdoelnie o szopenie..xenon dobrze mowi, polac mu. cipek, STFUNOOB!
autor: ~borsuk
nie ********* lamerze zasrany bo ***** zmieniam nick ********* parowo dlaciebie Pan Jerry&SiLvEr LAMO!autor: ~Jerry&SiLvEr
HUJA DO PAPY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Były to wypowiedzi ludzi z 2 różnych klanów...
=====================================
<CosmO> wb PeRu
<CosmO> lol
<KozaK|away> nvm
<Cruel> dziekujemy za twoj hojny dar
<KozaK|away> dajcie bana na ceoza
<{ULK}bORO> on tak ma
<{ULK}bORO> wszyscy 15latkowie miewaja takie fazy
<{ULK}bORO> nagly foch
<{ULK}bORO> quit
<CosmO>wow !
* SpY ...
<{ULK}bORO> i za jakis czas powrot
<Cruel> ten typ tak ma
<CosmO> cruel smierdzi kapusta
<{ULK}bORO> YULEAH!
<Cruel> spierdalaj *mama zabroniła mi przeklinać*
<{ULK}bORO> dzieci dzieci.. spokojnie
<Cruel> xd
<KozaK|away> lol co wy dzisiaj ciote macie
<KozaK|away> wszyscy na raz?
a to logi z jednego serva....
====================================
Po tym co tam widziałem i czytałem stwierdzam, że u nas jest kulturka
look at --->
http://www.mtarp.vc.pl wszystko macie tam w komentarzach...