Teraz jest 27 lis 2024, 04:26

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 54 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 12 paź 2005, 15:15 

Roba_PL napisał(a):
Wedlug mnie gra na laptopie w bf'a 2 jest bezsensowna .. to tak jakbys gral w Quake na Pegazusie.. To musi byc ten dreszyk emocji ze zaraz jakis talib wyskoczy ci z zarogu z G3 lub czyms takim i hedzik :) + glos z dobrych glosnikow w kompie i to jest klimat wedlug mnie nigny niezagral bym ani niekupil laptopa p oto zeby grac w BF'a 2 laptop jest to rzecz do edukowania sie w roznych miejscach a nie do gry w bf'a takie jest moje zdanie :)

Czym sie rozni lap od kompa w kwestii grania ? Tym ze mniej miejsca zajmuje ? Bo innych roznic nie widze...

Tytuł:
PostNapisane: 15 paź 2005, 23:50 

Roba_PL napisał(a):
Wedlug mnie gra na laptopie w bf'a 2 jest bezsensowna .. to tak jakbys gral w Quake na Pegazusie.. To musi byc ten dreszyk emocji ze zaraz jakis talib wyskoczy ci z zarogu z G3 lub czyms takim i hedzik :) + glos z dobrych glosnikow w kompie i to jest klimat wedlug mnie nigny niezagral bym ani niekupil laptopa p oto zeby grac w BF'a 2 laptop jest to rzecz do edukowania sie w roznych miejscach a nie do gry w bf'a takie jest moje zdanie :)

ok Roba_PL Ty moze nie widzisz w tym sensu ale jak napisal _OskaR ciekawe dlaczego robia laptopy za kartami grafiki z najwyzszej polki :?: :?: :shock: poza tym pytanie nie bylo o sens grania na laptopie :!: :!: :!: Ludzie kiedy Wy sie nauczycie odpowiadac konkretnie na zadane pytania. Czy uwazasz ze rozwiazales problem autora topick'u :?: :?: :?: Na koniec dodam jeszcze jedna dodatkowa przewage laptopa nad zwyklym PC. Mam Neo 1 MB i root bezprzewodowy wiecie jaka radocha byla grac w lipcu i sierpniu na balokonie lub na powietrztu :D zadnych kabli gdyz na bateriach 3h pociagnie, a cala operacja wymaga kilkadziesiat sekund :twisted:
Pozdrawiam,

Tytuł:
PostNapisane: 20 paź 2005, 02:43 

najlepszy taki z 1gb ramu i min 128mb na grafice(koszt <5000zl)

niechce zaczynac nowego topiku, ale moze wiecie jak ustawic full screena na panoramie w laptopie ???

moze powinienem wyedytowac jakis config w battlefieldzie ???

Tytuł:
PostNapisane: 20 paź 2005, 04:48 

c0lon3l napisał(a):
najlepszy taki z 1gb ramu i min 128mb na grafice(koszt <5000zl)

niechce zaczynac nowego topiku, ale moze wiecie jak ustawic full screena na panoramie w laptopie ???

moze powinienem wyedytowac jakis config w battlefieldzie ???

Nie da sie... Probowalem juz wszystkiego...

Tytuł:
PostNapisane: 23 lut 2006, 13:42 
Maskotka BF.pl

siemka,

chcę kupić sobie teraz laptopka - i to takiego, żeby chodził na nim BF2 i to w miarę dobrze i żeby mi się w żadnym razie nic nie cięło... no i oczywiście żeby serwis do niego był w Polsce...

czy moglibyście mi coś doradzić?
wybór mam ograniczony -tzn.do strony dabs.com - bo stamtąd chcę go zamówić.

Zastanawiam się nad tym modelem:
laptopek
co o nim sądzicie? jak będzie chodził na nim BF2?

P.S.
Koalas napisał(a):
Ps. znajomy w pracy ma DELA z karta graficzna GF6800 mobile i gra na low bo Nvidia niedopracowala jeszcze sterownikow do kart graficznych do laptopow , czy cos takiego :)

nie wiecie czy nvidia już dopracowała te sterowniki? :? bo w tym laptopku jest nvidia :?

Ostatnio edytowano 23 lut 2006, 22:05 przez lady vicky, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 23 lut 2006, 15:02 
Moderator forum

No Pani Wioleto, laptopik calkiem niezly, widze ze inwestujesz w nowa technologie Centrino Duo :) (jak juz kupisz to daj znac jak to sie sprawuje). Szczerze mowiac nie wiem jak sie sprawuje GF7600 Go ale nie sadze zeby odbiegal szybkosciowo od 6600 Go/X700 Mobile, a wiec na pewno da sie grac w BF2... Inna sprawa, z wlasnego punktu widzenia (majac do dyspozycji lapa z M750/X700 i stacjonarnego A64 2,6 GHz/X800XL) wychodzi mi ze duzo lepiej gra mi sie na stacjonarce - jednak duzy monitor i odpowiednio szybszy system graficzny pozwalaja na wieksze mozliwosci w grze... Co nie znaczy ze w czasie podrozy nie jest fajnie pograc w BF2 na lapie :) Tylko do malosci sie trzeba jakos przyzwyczaic...

A co do sterow - to chyba jakas sciema, stery raczej sa dopracowane bo widzialem pare benchmarkow z takich drozszych laptopow i wychodzily lepiej niz niektore stacjonarne! :X

Aaaa. Jeszcze jedno. Dlaczego Acer? :)

Tytuł:
PostNapisane: 23 lut 2006, 15:49 

Fajny ten Acer. Tylko mógłby mieć więcej RAMu- ja też mam 1GB i muszę powiedzieć, że czasem brakuje. Na szczęście DDR2 są dużo tańsze od DDR, więc nie powinnno być problemów. Co do wyboru- to ma być laptop, czy przenośny komputer?

Tytuł:
PostNapisane: 24 lut 2006, 10:31 

Laptop Dobra sprawa!!!!!Ostatnio Miałem super patencik ...Moja (Torba) KObieta Polazła sobie na zakupy do GALAXY(szczecin) ja jako wlasciciel VIsaGold Musialem isc z nia wiec wziolem Laptopka .MOja pani robiła zakupy a ja grałem W BF2 przez net (WIFI) 54mb/s bosko

Tytuł:
PostNapisane: 24 lut 2006, 11:14 

Cytuj:
Laptop Dobra sprawa!!!!!Ostatnio Miałem super patencik ...Moja (Torba) KObieta Polazła sobie na zakupy do GALAXY(szczecin) ja jako wlasciciel VIsaGold Musialem isc z nia wiec wziolem Laptopka .MOja pani robiła zakupy a ja grałem W BF2 przez net (WIFI) 54mb/s bosko

Pochwal się jeszcze bo wszystkich ciekawi jaki masz model BMW , ile Cie kosztował złoty łańcuch na szyi i jaka plazma stoi w Twojej sypialni ...
Jak to przeczytałęm to się poczułem jak na Onecie :D

A co do samego grania na laptopie to można na nim grać jednak żeby grać płynnie to trzeba niezłą kapone wybulić i również jestem zdania , że laptop nie został stworzony żeby na nim grać , a w pracy powinno się PRACOWAĆ !!! , a nie grać w BF2.

Tytuł:
PostNapisane: 24 lut 2006, 12:21 

U mnie jest klanowicz który gra najcześciej na laptopie (starszy brat mu czesto okupuje kompa stacjonarnego:)) i wymiata lepiej niz nie jeden gracz ze super hiper zajebistym sprzetem więc nie wiem skąd te herezje na temat ze gracz który ma laptopa bedzie grał gorzej :P

laptop do grania w BF2 to ok. 4500-5000 zł. Rozejrzyj sie tam gdzie jest najwiekszy wybór czyli chociażby komputronik.pl (odejmij od ich cen z 5-10% to wyjdą takie jak w normalnych sklepach), znajdz taki model laptopa który bedzie miał MINIMUM 1 gb pamieci, karte pokroju X700/6600 (128mb) i mozna grać spokojnie z detalami na medium/pare low.

@Sztandar może gosciu lubi sie chwalic, daj mu satysfakcje z odkrywania "patencików" :lol: Jeszcze ma WIFI w laptopie!!! WOW ! Myślałem ze nosi ze soba 20 metów kabla sieciowego :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 24 lut 2006, 12:42 
Maskotka BF.pl

@Mayek - Acer - bo na stronie dabsa akurat najlepsza oferta laptopów dotyczy Acera i z tego co wiem mają serwis w Polsce , wiec.... :>
Dlaczego nie stacjonarka? Bo w Polsce mam stacjonarny komp zakupiony wlasnie specjalnie pod BF2 i nie chcę kupować drugiego na Jersey - bo po co? jak zostanę tu dłużej, nazbieram trochę kasy i znudzi mi się gra na laptopie, to kupię sobie tutaj stacjonarkę a tamtego oddam bratu na urodziny ;)

Tytuł:
PostNapisane: 24 lut 2006, 12:46 

[G-UNIT]Bulletproof napisał(a):

Zastanawia mnie tylko jedno. Grałeś na touch padzie? Bo myszki na pewno ze sobą nie ciągnołeś.

Tytuł:
PostNapisane: 24 lut 2006, 12:52 

sztandar napisał(a):
Pochwal się jeszcze bo wszystkich ciekawi jaki masz model BMW , ile Cie kosztował złoty łańcuch na szyi i jaka plazma stoi w Twojej sypialni ...

o Boze ale Heretycy!!Poprostu byłem happy jak moglem sobie spokojnie pograc w moja ulubiona gre ...a nie chodzic na jakies zakupy :shock: Wiec sie nie chwale niczym
Gdybym sie chwalil to bym napisal ze siedze w wypasionym BMW.i mam platynowy lancuch.Dobra juz sie nie bede chwalil.......a plazmy nie mam tylko gowniane LCD.

dobry laptop to do 5tys aby pograc spokojnie ,Metz ma racje wejdz na komputronik i odejmij 5 10 procent.

Tytuł:
PostNapisane: 24 lut 2006, 13:04 

pasqdnick napisał(a):
Zastanawia mnie tylko jedno. Grałeś na touch padzie? Bo myszki na pewno ze sobą nie ciągnołeś.

na myszce ale takiej malutkiej....mini mini
:cry: ale bylo fajnie

Tytuł:
PostNapisane: 24 lut 2006, 14:22 

Viki:
http://www.tweak.pl/wpis_7615.php
7600Go nie będzie lepsiejsze od 6600GT.
No i Celeron do grania to nie wróży nic dobrego.
A dwu-jajowością się bym nie sugerował, bo dzisiaj gier się nie przystosowuje do pracy z prockami dwurdzeniowymi. Aczkolwiek Q4, albo Doom3 (nie pamiętam dokładnie) jest tutaj wyjątkiem.
Maszyna jutra to, to nie jest.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 54 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2