Teraz jest 4 mar 2025, 08:40

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 67 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 16 paź 2005, 12:29 

Z jakiej strony masz to cus... Tzn. ten obrazek ... Ze statami..... Bo jest smieszny ;)

Tytuł:
PostNapisane: 16 paź 2005, 12:37 

Nie wiem jak dla Was, ale dla mnie wygląda to jak kłótnia dzieciaków z piaskownicy.

I nie uniknie się nigdzie osób z niedoborem myślenia w grach online. Takie jednostki winny mieć dostęp tylko do gier single.

Piotr3k, pacja na polskich serwach ciężko znaleść dobrych TP* jak gram bez ekipy. Też wole niemieckie itp serki (ludzie tam myślą...)

.. a niech gra nadal na pl serwach, dostanie bana tu to zacznie grać za granicą. Admini, adminami... wiem z własnego doświadczenia, iż jakby nasz oskarżony podpadłby samemu adminowi na serwie już by na niego nie wrócił.

*) nie jest to skierowane oczywiście do wszystkich, ale kto ma zrozumieć ten zrozumie.

Tytuł:
PostNapisane: 16 paź 2005, 12:39 

Nie wiem nie grałem z tyl klanem "LOLI" ale z tego co wyczytałem tu no to albo ich mama nie kochała i teraz wyżywają się za lata przeszłości. Albo to klan dzieci po 13-15 lat z orzeszkiem laskowym zamiast mózgu.

Qubek jak ci się Kur** nudzi to się Chu*** pobaw a nie będziesz rozpier***** gre innym. Taego pana najlepiej zbanować jak tylko się jego krzywy ryj zobaczy.

P.S: Sorka dla wszystkich "normalnych" za wulgaryzmy ale już mi nerwy puszczają jak widze takich debili.

Tytuł:
PostNapisane: 16 paź 2005, 12:42 

Mordoklej napisał(a):
A ban teraz chyba na CD-KEY jest, czyz nie?

Sam server Battlefielda2 umożliwia zbanowanie na CD-KEY hash. Lub można zbanować via PBGUD (czyt: punkbuster cd-key hash) na serverze punkbuster’a.

Pozdr

Tytuł:
PostNapisane: 16 paź 2005, 12:56 

Piotr3k napisał(a):
Panowie ja was nie rozumiem, po co to cale zamieszanie ?? Nic nie da jezeli bedziecie zakladac tematy w ktorych placzecie, jak to jasio ukradl mi samolocik albo wszedl pod kola...
Recepta jest prosta grajcie na zagranicznych serwerach (polecam niemieckie gdzie statystycznie pingi mam o 15ms wieksze niz na polskich,
gdzie kroluje qbek i jego wesola gromadka) gdzie idiotow jest jak na lekarstwo...

btw. Jak widac admini nie kwapia sie z banowaniem iditow na pl serwerach gdyz takie tematy na tym forum juz byly...

Imo duzo ludzi woli grac na polskich serwerkach nawet ze wzgledu na bariere językowa. Poza tym dlaczego mam grac gdzies na niemieckich tylko dlatego że jest kilku 13sto letnich idiotów na polskich - bana im i niech oni grają na niemieckich.

Tytuł:
PostNapisane: 16 paź 2005, 13:17 
Moderator forum

Qbek - jedyna osoba która psuje mi zabawę na Asterze, ciagle wchodzi pod koła samolotu, wyzywa mnie na voipie, pisze glupoty i przeklenstwa na czacie. Jak by admini Astera i Gamesnetu dali bananka dla tego niewyzytego dwunastolatka, to spelnilo by sie moje marzenie........ :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 16 paź 2005, 13:36 

A po co to, od kiedy polskie serwery maja jakiegos admina?

Tytuł:
PostNapisane: 16 paź 2005, 14:10 

Apos napisał(a):
Nie wiem jak dla Was, ale dla mnie wygląda to jak kłótnia dzieciaków z piaskownicy.

Właśnie, że nie. Ten topic ma za zadanie załatwić bana dla Qbka i mam nadzieję, że tak się właśnie stanie.

Tytuł:
PostNapisane: 16 paź 2005, 14:12 

normalnie nie wiem co powiedziec........... co sie z tymi ludzmi porobilo?

Tytuł:
PostNapisane: 16 paź 2005, 14:24 

Taaak? to sie panie Robal WAL NA RYJ.Chiałem dobrze a ty jak zawsze swoje.Chcesz wojny? to będziesz ją miał! A tak w ogóle to dzisiaj mi wlazł pod koła pan Partyzant mam screena. :evil: :twisted: :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 16 paź 2005, 14:26 

Qbek napisał(a):
Taaak? to sie panie Robal WAL NA RYJ.Chiałem dobrze a ty jak zawsze swoje.Chcesz wojny? to będziesz ją miał! A tak w ogóle to dzisiaj mi wlazł pod koła pan Partyzant mam screena. :evil: :twisted: :evil:

wrrrrr WOJNA :) :lol: no to bydzie sie wreszcie cos dzialo :)

Tytuł:
PostNapisane: 16 paź 2005, 14:26 

nie mow tak bo mi sie przykro robi :lol::lol:

A partyzantowi sie nie dziwie skoro wczoraj przez ciebie wylecial

:(

Tytuł:
PostNapisane: 16 paź 2005, 14:30 

Qbek_PL ma PID 47943454. Jego strona ze statsami: http://bf2s.com/player/47943454/
Widać na niej wyraźnie ze przy swoim ratio nie powinien pakować się do heli, co usiłuje robić. Pilotów jest sporo lepszych, a chamskie zachowanie trzeba tępić. Ban na nr seryjny/PID to najlepsze wyjście.
Jedyne nad czym ubolewam ze jeżeli będzie zmuszony przerzucić się na zagraniczne serwery, to będzie robił wstyd reszcie normalnie grających polaków bo ma w ksywce tag _PL

Tytuł:
PostNapisane: 16 paź 2005, 14:31 

Qbek dziecko ktore ledwo z piskownicy wyszło. Idz stąd bo aż się szkoda robi. Bo nie zbanuja Robala normalnego, spokojnego gracza, a ciebie i nie tylko na servie ale pewnie tez na forum.

Edit do posta powyżej: Spoko około 90% niemców, anglików, ruskich nie wie co to znaczy PL musiał by mieć POL bo tak u nich jest określany Polak bo skrót od POLAND. Czyli obawiać się nie musimy.

Ostatnio edytowano 16 paź 2005, 14:37 przez Ziemniaczek, łącznie edytowano 2 razy

Tytuł:
PostNapisane: 16 paź 2005, 14:31 

To nie jest zabawa dzieci w piaskownici. Jezeli koles nie dostanie bana to dalej bedzie robil "gówno" na serwerach. Pomyślmy mamy grać na niemieckich serwerach? Na cholere skoro mam 3 super rankingowe serwery w Polsce. Mamy na nich nie grać tylko dlatego ze ktos rozpierdziela nam gre? Przed chwila skonczylem grac na Asterze (poraz chyba 6 od kad mam BF2... - nie grywam na PL serwerach. Właśnie przez takie przypadki) na nieszczescie był tam Pan Qbek. Jak nie trudno sie domyslic grało się do dupy... kładł się i strzelal w startujacy nasz samolot i strzelal do niego z bazuki (uczestniczyl w tym o ile pamietam Mr.Gold, za pomyłke przeprasza) mam pare screenow z ciekawymi textami do mojej osoby które napisał Qbek. - priv. Zreszta nie tylko domnie mial jakies ale. To Tyle z mojej strony.

Qbek - chcesz sie kłucic to rób to wmiare cywilizowany sposob. Pierw siła argumentów, potem argument siły

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 67 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2