Teraz jest 4 mar 2025, 12:08

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 116 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 16 paź 2005, 22:59 

No nie gadaj :shock:

Tytuł:
PostNapisane: 16 paź 2005, 23:01 
Moderator forum

Qbek napisał(a):
dobre twinn dobre jak na nic innego cie nie stac tylko na bluzganiu mnie to trudno.........ehhhh.......No ok. moze paru forumowiczom stalem przed kolami na pasie startowym ale nie powiem ilu forumowiczow stalo jak ja sie pierwszy dopchalem do samolotu :evil: Oficjalnie za to przeprosiłem i więcej tak nie robie mozecie byc tego pewni! po co rozpamietywac przeszlosc? liczy sie to jak dana osoba bedzie sie zachowywac w przyszlosci! trzeba popatrzec na to z takiej strony a nie co ja tam nie robilem kiedys :evil:

Muhahahhahahahaha, ale kłamiesz. Jest dużo ludzi, którzy widzieli jak stoisz przed samolotem, więc nie zmyslaj bajeczek. Ja tez tobie robiłem bo chciałem się zemscic za TK i bluzgi na voipie pod moim adresem.

P.S. Poucz się zasad tej gry, bo widać ze w ogole nie kumasz o co chodzi w tej grze. Nie wiem także po co wchodzisz do samolotów jak ciagle widze na ekranie "qBEK is no more....", jest wielu innych którzy zrobili by wiecej dla teamu. Chyba że uwazasz się za wielkiego mastermiszcza :lol:
P.S.2 Skąd tacy [ekhm....] biorą
:?: :roll:

Ostatnio edytowano 16 paź 2005, 23:11 przez Piospi, łącznie edytowano 4 razy

Tytuł:
PostNapisane: 16 paź 2005, 23:02 
Moderator forum

Piospi napisał(a):
Qbek napisał(a):
dobre twinn dobre jak na nic innego cie nie stac tylko na bluzganiu mnie to trudno.........ehhhh.......No ok. moze paru forumowiczom stalem przed kolami na pasie startowym ale nie powiem ilu forumowiczow stalo jak ja sie pierwszy dopchalem do samolotu :evil: Oficjalnie za to przeprosiłem i więcej tak nie robie mozecie byc tego pewni! po co rozpamietywac przeszlosc? liczy sie to jak dana osoba bedzie sie zachowywac w przyszlosci! trzeba popatrzec na to z takiej strony a nie co ja tam nie robilem kiedys :evil:

Muhahahhahahahaha, ale kłamiesz. Jest dużo ludzi, którzy widzieli jak stoisz przed samolotem, więc nie zmyslaj bajeczek. Ja tez tobie robiłem bo chciałem się zemscic za TK i bluzgi na voipie pod moim adresem.

P.S. Skąd tacy [ekhm....] biorą
:?: :roll:

najwyrazniej qbek jest dobitnym przykladem ze glupota nie boli... :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 16 paź 2005, 23:04 

O już mam głupie TK np. zabijam F-15 np. 6-ciu wrogów i jednego z mojego teamu. To jest takie wnerwiające jak gostek (pokroju Qbka) dostaje wtedy szewskiej pasji. (innych TK (poza zderzeniami) nie miałem więc "głupszych" napiszę )
PS. Tak lekko poza tematem zabiłem 29 ludków za pomocą F-15, zginąłem raz i 2 TK 1-szy zderzenie z heli (pilot zrozumiał o co chodzi, za to gunner "f*** u ***** ":), a drugi to "Zagubiona bomba :)" i pod koniec rundy osoba, którą zabiłem najwięcej razy (wróg) zainicjowała :) głosowanie za wywaleniem mnie i nagle mój team "What are you doing??". A on nic tylko ten gunner z heli "He is TK kick" :) Ale się uśmiałem, ale i tak były tylko dwa głosy na 64 graczy :):):) Tylko takie stołki (są ludzie i są stołki ;) ) jak Qbek wtedy głosują :)

Ostatnio edytowano 16 paź 2005, 23:09 przez teddy_beer_maniac, łącznie edytowano 3 razy

Tytuł:
PostNapisane: 16 paź 2005, 23:05 

tak bluzgacie cały ten klan [PDS]-ale ostatnio zdazylo mi sie grac ztakim graczem jak [PDS]Walking^Death sorki jak cos pomylilem,i bardzo sympatycznie mi sie znim grało wogole wiekszosc tam grajacyh graczy jest dosc wyluzowana i niesprawia problemow,ale ztym ze wlaziles pod koła samolotow Qbek to sie niewykrecaj byłem wtedy na serwerze i widzialem co sie działo,hehe ciul juz ztym ale denerwuje mnie jak zabijam gosci w heli naprzyklad,a oni zaraz inicjuja glosowania za usunieciem mnie z serwera bo stale zemna przegrywaja,to mnie juz wogole rospierdala takie zachowanie

Tytuł:
PostNapisane: 16 paź 2005, 23:18 

Jakieś 3 minuty temu kręcę się przy fladze pod tamą na Kubra Dam. Patrzę, biegnie gostek z czerwonym napisem i wsiada do APC, to ja sru za nim z C4 :wink: . Przylepiłem paczke, oddaliłem się, wysadzam. TK... (k***a czemu EA nie naprawiło jednego z największych bugów w BF2). Dostałem punisha, ale mimo wszystko tłumaczę teamate'owi, że widziałem go na czerwono. Koleś respawnuje się drugi raz niedaleko mnie, a ja głupi odruchowo zabijam go ponownie, mimo że wiedziałem że to "swój" :wink: . Dostałem punisha, wk*****em sie i wyszedłem z serwera.

Tytuł:
PostNapisane: 16 paź 2005, 23:54 

z głupszych teamkilli - jeszcze zanim zaczęło być głośno o tym przekolorowaniu nicków gram na jakimś zachodnim serwerze na Dalian Plant. Bronię flagi przy nabrzeżu, tam gdzie suwnica jest. I co rusz mi się kolesie z czerwonymi nickami pojawiają nie wiem skąd i jakoś dziwnie się nie bronią, gdy do nich strzelam. Załatwiłem chyba z 5 czy 6 - a potem lekko się zdziwiłem widząc -20 z hakiem na liście :D

Qbek, ja nie wiem czy ty się poprawiłeś czy nie, ale dziś na Wake jakoś dziwnie miałeś teamscore -8, 1 zabitego i 28 własnych zgonów pod koniec jednej rundy - i co rusz ktoś wylatywał z teamu w którym grałeś. No i miałeś jeszcze czas na rzucanie się na chacie... Przypadek? Nie będę wnikał, zresztą na twoim Asterze chyba przestanę bywać, bo okrutne lagi są, a na GamesNET się bardzo poprawiło (pozdro dla Świdra i reszty teamu z BH na Mashtuur :) )

Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2005, 01:20 

Ale sie czepiacie tego Qbka , a to przeciez tylko Qbek :D ,chlopak ma (bo to chyba chlopak co?? :) ) dopiero 13 lat i jeszcze nie osiognol dojrzalosci psychicznej ,wiec ja tam wierze ze sie jeszcze moze zmienic :P (sorry Qbek ale nie wytrzymalem :D )
A zeby nie bylo tak offtopic - na lotniskowcu startowalem BH, koles obok startowal Cobrą, on poszedl w prawo ja za nim,lecz on niestety odbil spowrotem w lewo :? a ja nie i stuknelismy sie lekko :) ; o dziwo wyszedlem z tego ,BH mial 3 czerwone kreski,co za twarda maszyna :)

Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2005, 01:33 

Najgópszy TK w moim wykonaniu - akcja na jakimś zachodnim serwerze - dobiega do mnie z naprzeciwka nasz medyk w wiadomym celu a ja chcąc mu zawczasu podziękować naciskam prawy klawisz myszy, wybieram lewym "THX" ale zamiast podziękowań moje DAO wystrzeliwuje i usłużny medyk zalicza headshota :P
Wiem, pamiętam, że już się tu na forum "chwaliłem" tym ale nieczyste sumienie i pamięć o bohaterskim lekarzu spać mi nie pozwala.

Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2005, 01:44 

skandal napisał(a):
Najgópszy TK w moim wykonaniu - akcja na jakimś zachodnim serwerze - dobiega do mnie z naprzeciwka nasz medyk w wiadomym celu a ja chcąc mu zawczasu podziękować naciskam prawy klawisz myszy, wybieram lewym "THX" ale zamiast podziękowań moje DAO wystrzeliwuje i usłużny medyk zalicza headshota.

znam ból, facet dostał 50cal w twarz..., na szczęście wyczaił bazę (no punish) a ja go reanimowałem. inna sprawa czy chciał grać snajpą w środku miasta... :)

najdurniejsze tk to zazwyczaj przypadkowa ofiara rakiety: samolot/uss essex-gatling ew. rakieta/anti-air

rekordowy ustrzał na daqing - goniłem 360 stopni myśliwiec kręcąc wieżyczką tunguski.... pod koniec pentli przeładowały się rakiety więc wywalam z 6-7 i 4 z nich idealnie trafiają w dupę blackhawka z kolegami - na 5 trupów tylko 2 punish'e - i tak mi się upiekło ale z serwa wyszedłem bo się zestresowałem

Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2005, 11:00 

najbardziej bolesny jest TK niezawiniony, taki jak mieliśmy wczoraj na Mashtuurze - brudasy nam pokiereszowały BH, pilot próbował zrobić unik i stracił panowanie nad maszyną, skaczemy w ostatniej chwili i wrak wali się na nas oczywiście, wszyscy giną - i killsy zalicza nie temu kto nas rozwalił, czy naszemu pilotowi, tylko temu co nacisnął E jako ostatni :D -20 za to, że spóźnił się o sekundę z wysiądnięciem z BH :D

Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2005, 11:21 

Wczoraj na jakimś official EA - APC nick na czerwono atakuje moich kolegów z zespołu - strzelam do niego - w pewnym momencie nick zmienia się na niebieski ale APC dalej strzela do moich - rozwalilem go na ekranie info o tym, że dostałem punkty za zabitego przeciwnika a w tabelce minusy za TK. Najgłupsze TK są zawyczaj z winy bugów na serwerach.

Najśmieszniejszy TK ( ze względu na błazna który zginął z mojej ręki ) jaki mi się zdażył to moment kiedy w jakiejś grze na Cleensweepie jakiś idiota ćwiczył kangurzenie zamiast grać. Skakał na brzuchu z miejsca w miejsce i wskoczył mi pod koła APC'etki. Dość dziwne po czekałem aż odkica gdzieś dalej - przeskakał przez droge przede mną ale jak ruszyłem wrócił prosto pod koła. Oczywiście dał mi punisha. Jakoś mi sie kojarzy z tym faktem nick jednego z bohaterów tego tematu z klanu autora.

Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2005, 11:29 

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2005, 11:30 

już raz o tym pisałem w innym topic'u

jako snajper pobiegłem na pozycję strzelecką i ległem obok kolegi snajpera poczym zaskoczony faktem że ma giwerkę USMC zmiast PLA to go oskalpowałem

BTW - gdyby wyłączyć punishowanie za TK na aster'ze to kwestia pewnej osoby (i innych jego pokroju) szybko by się chyba rozwiązała (bez banów)

Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2005, 11:36 

Zapraszam na server *CQF* - FF-OFF od dzisiaj.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 116 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2