Nie odnotowalem spadkow.. przynajmniej tak dlugo jak gralem z wyswietlajacymi sie FPS'ami.. A jak wsiadalem do czolgu lub samolotu to nawet mialem ponad 60 klatek.. Pogram dzis z wyswietlajacymi sie FPS'ami przez pare godzin i obadam.. W kazdym razie klatki nie mogly spasc ponizej 25 na sekunde bo oko ludzkie by to wyczulo.
Powiem tyle.. Gralem do tej pory z 768MB RAM i niestety tekstury i swiatla musialem miec ustawione na LOW inaczej dysk zaczynal mielic i szarpalo.. Teraz z 2GB RAM nic nie mieli..
Aaa.. i jeszcze jedno.. Ja gram prawie tylko na mapach 64 osobowych
EDIT: Pogralem.. Najwiekszy odnotowany spadek to Kubra Dam 36 klatek ale tylko na moment.. pozniej w okolicach 40. Widac komp mam dobrze skonfigurowany

Dodac musze ze ten komp jest tylko do gier.. Mam na nim czysty Windows XP + Update + antuwirus + firewall.. i sa na nim tylko 2 gry BF2 i AvP2
EDIT2: Spadla mi przed chwila predkosc do 24 klatek na sek.. Ale tylko na sekunde, gdy wszystko do okola wybuchalo pod ostrzalem Mi-28. Mysle ze ustawienie Effects z HIGH to MEDIUM rozwiaze to.
Zastanawiam sie, czy 256MB na karcie GF6600(nie GT) pozwoli ustawic tekstury na HIGH i grac komfortowo.. 128MB karty GF6600GT w 1024x768 wymieka przy teksturach na HIGH.