Teraz jest 4 mar 2025, 12:29

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 116 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2005, 12:43 

Moim najglupszym tk oprocz zabicia qbka na pasie (a jakzeby inaczej) bylo to,ze ferworze walki na karkandzie rzucilem granat,nie patrzac w ktora strone,a polecial w kupe moich ludzi.Niestety kick, 7 zabić (-20 :)

Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2005, 13:52 

Moim nagłubszym TK było rozwalenie 10 osób ktorzy spawnowali sie akurat w ostatniej naszej bazie a ja spuscilem 2 bomby (tzn mialem spuscic :lol: ) w wjezdajacy tam czolg niestety jedna bomba w dziwnym odstepie wyleciala i bach 10 moich zabitych. Flaga w rekach wroga :cry: :oops:

@Admini: Może czas już typa zbanować? (Qbka) wszystkich innych pozbywacie sie migiem a ten troll sie trzyma...

Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2005, 14:12 

MOj najglupszy TK to chyba jak siedzialem w US Esex ( chyba tak sie pisze) strzelilem sobie tak dla jaj w pizd* a moja rakieta siup w black hawka z ziomkami i 3 TK :/

A tak wogle co sie czepiace bidenego Qbka ja tam typa lubie, nawet fajnie mi sie gra , a ze pare razy mial zly humor i chcial odreagowac to sorry :)
A i co wy sie tak martwicie tymi minusowymi punktami przecie sami krzyczeliscie na forum ze nie gracie dla statsow :)

Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2005, 14:13 

co do tk... kiedys na fushe pass 64 , bedac strzelcem bh chcialem pomoc drugiemu bh w ktorego "wgryzal sie" chinski heli szturmowy... tak sie gwiazdy ulozyly ze moj krotki 'burst' zakonczyl sie 'zabija kolege x 5', tak wiec pomoglem im..nie meczyc sie za dlugo :>

co do Qbka_pl - zarowno aster jak i gamesnet maja chyba adminow ktorzy:
1. nie graja tam (moze wogle nie graja w bf2?)
2. maja to gdzies co sie tam dzieje
3. postawili serwery tylko w celach reklamowych?
4. nie chca urazic Qbka banujac go, jeszcze sie obrazi.

Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2005, 14:16 

przsoi napisał(a):
co do tk... kiedys na fushe pass 64 , bedac strzelcem bh chcialem pomoc drugiemu bh w ktorego "wgryzal sie" chinski heli szturmowy... tak sie gwiazdy ulozyly ze moj krotki 'burst' zakonczyl sie 'zabija kolege x 5', tak wiec pomoglem im..nie meczyc sie za dlugo :>

co do Qbka_pl - zarowno aster jak i gamesnet maja chyba adminow ktorzy:
1. nie graja tam (moze wogle nie graja w bf2?)
2. maja to gdzies co sie tam dzieje
3. postawili serwery tylko w celach reklamowych?
4. nie chca urazic Qbka banujac go, jeszcze sie obrazi.

no to ziom pojechales po adminach :) bydziesz mial tera cieplutko :)

Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2005, 14:22 

Niestety, jak się człowiek bawi w AA to teamkille są dość powszechne. Zresztą wtedy często pojawia się sprawa tego nieszczęsnego buga zaliczjącego wrogów do przyjaciół i na odwrót. Parę razy strącałem powiedzmy Igłą z bliska (widziałem trafienia i żadnych sojuszniczych pojazdów w pobliżu nie było) ewidentnie wrogi śmigłowiec wypchany piechotą i zaliczało mi masę TK. Ale to się nie zdarza, jeśli śmigłowiec załatwi się np. z granatnika, albo FAVa, przynajmniej nie zauważyłem wtedy takiego przypadku.

Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2005, 14:23 

male sprostowanie, ja nie jestem 'ziomem'. cieplutko? heh, skoro mialbym byc 'ukarany' przez 'admina' za krytyke zerowej pieczy na serwerem, to nie mam nic przeciwko-taki serwer mnie nie interesuje.

Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2005, 14:25 

Wruce to tematu z QBKIEM, jak tacy ludzie jeszcze grają na polskich serverach, trol i prostak w jednej osobie. AAAAaaaaaa jeszcze na dodatek dodam, że pewien pan z PDFu powiedział do mnie " ty kurwo" - oczywiście grałem pod innym nickem, bo zapewne nie napisał by tak jak by zobaczył taga.

Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2005, 15:49 

Kowal ja mam jeszcze lepsze texty na screenach do mnie :D

Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2005, 15:53 

Lisek_M36 napisał(a):
A tak wogle co sie czepiace bidenego Qbka ja tam typa lubie, nawet fajnie mi sie gra , a ze pare razy mial zly humor i chcial odreagowac to sorry :)
A i co wy sie tak martwicie tymi minusowymi punktami przecie sami krzyczeliscie na forum ze nie gracie dla statsow :)

Lisek...gdybyś grał częściej to byś zrozumiał....on nie potrafi się pogodzić z tym,ze to nie on nie lata w samolocie, i niech w du** sobie wsadzi to,ze np. apeluje,żeby ktos ukradł maszyne wroga.Ktoś wsiada do samolotu,to chce nim polatac,a nie kraśc wrogom rzeczy.I to nie było pare razy....Poczytaj ten emat oraz banach.A co do klanu:Przestaje w nim grac jesli zalozyciel nie wywali qbka...

Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2005, 16:00 

czy ktoś wspominał już o pojazdach ? :P bo jeśli nie to nimi się często TK nabija :D ledwo zachaczysz i już ded :?

Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2005, 16:15 

robal napisał(a):
Repuls zrobil fajny - starowal helim a tu nagle KICK bo zabil swojego ktory beztrosko lezal mu na szybie

nie wywalilo mnei za TK, po prostu wyszedlem z servera bo nie mialem ochoty uzalac sie na nieszczesliwym i skrzywdzonym qbkiem.... :roll:

BTW: moim naglupszym TK bylo jak poraz 3 przerzucil mnie server do drugiej druzyny i wbieglem na hotel na karkandie gdzie zauwazylem pod flaga 5 amerykanow. 2 wyrznalem granatnikiem a 3 karabinem.... jakie bylo moje zdziwienie jak po chwili zorientowalem sie ze nie jestem w MEC'u jak 3 minuty temu tylko w USMC.... oczywiscie zakonczylo sie to bananem :cry:

Ostatnio edytowano 17 paź 2005, 16:21 przez Repulse, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2005, 16:18 

Repulse napisał(a):
robal napisał(a):
Repuls zrobil fajny - starowal helim a tu nagle KICK bo zabil swojego ktory beztrosko lezal mu na szybie

nie wywalilo mnei za TK, po prostu wyszedlem z servera bo nie mialem ochoty uzalac sie na nieszczesliwym i skrzywdzonym qbkiem.... :roll:
Booże qbkiem Qbkowi w łeb żeby dał se spokój z takim zachowaniem !!!!!!!!!!!!!!!!!

Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2005, 16:22 

boże chcecie spokoju napiszcie do admina albo do jakiegoś moderatora na priv i załączcie do tego linki z jego wypowiedziami i postami na jego temat to problem się skończy bo gadacie i gadacie a nic nie robicie :?

Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2005, 16:45 

śmieszni z was ludzie.Pare razy wlazłem komuś pod koła a wy od razu robicie z igły widły.Qrde wg. was ja zabijam swoich na karzdym kroku jestem cholernym TK i w ogóle a tak nie jest aha i jescze jedno panie Kowalu nasz klan nie nazywa się PDF tylko PDS.a tak w ramach sprostowania:Kesyser, jak ja na wake island dopcham się to myśliwaca albo i nie to zawsze mam punktacje około 40 i około 15 zgonów i nie piernicz mi tu że miałem minusowy score i 30 śmierci! wtedy chyba musiałeś być nieźle narąbany gdy widziałeś mo statsy, i chyba coś ci się pomyliło bo taki score miał chyba Ubisoft albo Oli , a teraz coś o criscie, jesteś naprawdę super qmplem najlepiej to się pieprz wazeliniarzu jeden i spierdalaj do tych lam co mnie bluzgaja ! :evil: :evil: :evil: aha jeszcze jedno-Spinacz nie mów do mnie troll ty nOObie

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 116 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2