TOP 10 Gaf radiowych i telewizyjnych (nie wiem czy było):
1.)W próbówce można robić nie tylko doświadczenia, ale i dzieci.
2.)Podczas zapłodnienia plemnik łączy się z komórką jajową i powstają nowotwory.
3.)Uwaga proszę państwa! Leeeeeeeeci Ahonen i jeeeeest! Przewrócił się! Brawo! Brawo Jane! Gratulacje!
4.)W stanie Waszyngton w Seattle miało miejsce bardzo niesmaczne zdarzenie. Pewien drobny złodziejaszek chciał ukraść z samochodu będącego jednocześnie domem benzynę. W między czasie powiadomiono o tym fakcie policje, która zastała pana wymiotującego, opartego o samochód i stojącego w kałuży odchodów. Po przesłuchaniu złodzieja okazało się, że przez pomyłkę włożył rurkę nie do tego co trzeba zbiornika i zaciągnął się kupami z zbiornika kanalizacyjnego. Właściciel rozbawiony tym zdarzeniem postanowił nie wnosić oskarżenia do sądu.
5.)Powiedziałem policjantce, że nic mi nie jest, ale kiedy zdjałem kapelusz stwierdziłem, że mam pękniętą czaszkę.
6.)"Co mi tu, k***a przynosisz?" (J.Zych na posiedzeniu plenarnym, przy włączonych mikrofonach do swojego współpracownika).
7.)Ten pan jest bezstronnym świadkiem na moją korzyść.
8.)We wrześniu w Detroit, 41-letni męźczyzna utknał i utonał, gdy przecisnął głowe przez 36-centymetrowy otwór kanału ściekowego, żeby wyciągnąć kluczyki od samochodu.
9.)Ten płyn to także w pewnym sensie ciecz.
10.)A bramkarz ukrył ręce w dłoniach.
jeszcze kilka orazków: