Teraz jest 4 mar 2025, 12:09

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 116 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2005, 16:52 

niedobry kubek, niedobry :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2005, 16:53 

Qbek napisał(a):
śmieszni z was ludzie.Pare razy wlazłem komuś pod koła a wy od razu robicie z igły widły.Qrde wg. was ja zabijam swoich na karzdym kroku jestem cholernym TK i w ogóle a tak nie jest aha i jescze jedno panie Kowalu nasz klan nie nazywa się PDF tylko PDS.a tak w ramach sprostowania:Kesyser, jak ja na wake island dopcham się to myśliwaca albo i nie to zawsze mam punktacje około 40 i około 15 zgonów i nie piernicz mi tu że miałem minusowy score i 30 śmierci! wtedy chyba musiałeś być nieźle narąbany gdy widziałeś mo statsy, i chyba coś ci się pomyliło bo taki score miał chyba Ubisoft albo Oli , a teraz coś o criscie, jesteś naprawdę super qmplem najlepiej to się pieprz wazeliniarzu jeden i spierdalaj do tych lam co mnie bluzgaja ! :evil: :evil: :evil: aha jeszcze jedno-Spinacz nie mów do mnie troll ty nOObie

Inna sprawa jest kolezenstwo,inna sprawa jest twoje zachowanie w grze.I na tym forum panuja pewne zasady gdzie tu sie nie uzywa niecenzuralnych słów.TWOJE ZACHOWANIE JEST ŻAŁOSNE.I spinacz dobrze mówi ty n00bie i trollu.....wreszcie to z siebie wydusilem.....sam na to sobie zapracowałeś....Dostaniesz pewnie bana za pare dni jak sie admini zainteresują (ja tam w to wierze)

Ostatnio edytowano 17 paź 2005, 17:08 przez Crist, łącznie edytowano 2 razy

Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2005, 16:55 

Bosz kubek skąd ty sie urwałeś !? Jestes mega trollem ! Proponuje mu BANana w dodatku czikita :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2005, 17:22 

Moj najglupszy TK: wisze niziutko krową i przejmujemy flage. W przedziale bagazowym 2 czy 3 kolegow. Na niemal przejeta flage nadlatuje nasze powypadkowe heli bojowe. Pilot zamiast poczekac na przejecie lotniska i resupply (to bylo akurat glowne wejscie an Dalian Plant) pakuje sie nad moja glowe i czeka na asyste i punkcik. Ciesze sie, ze sa piloci wiezacy w moje zdolnosci manewrowania krowa w odstepie 20 cm od jego podwozia, ale to byl niestety blad. Najwyrazniej zawadzilem o niego wirnikiem, bo koles wybuchl, spadl centralnie na nas, krowa wybuchla i 4 czy 5 TK dla mnie, z czego wiekszosc z punishami, bo w koncu to ewidentnie moja wina. LOL. Pewnie bylem nietrzezwy i wisialem bez świateł :-)

Większość pozostałych TK to przypadki korzystania z tzw. AA. Te rakiety bez problemu lockują się na znajdujące się na drugim końcu planszy własne heli, ale we wrogiego myśliwca to chyba NIGDY nie są w stanie trafić. Wnioski wyciągnąłem - z AA nie korzystam.

pozdr,
Ognacy

Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2005, 17:36 

Najgłupszy TK to oczywiscie na Qbku :evil: Nie mam sily do tego dziecka :roll: :evil: IMO zbanujcie go raz na zawsze :twisted: :x

Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2005, 17:53 

Ojejku jak tak na forum cie jadą - Qbek to wyobaź se "co oni ci zrobia" jak odwiedzisz jakieś lan part :lol: . No chyba, że mama cię nie puści, bo najpierw kochany bobas musi urosnąć, i być taki mąry,i silny jak tata( buehehehehhehehehe uwielbaim gnoić QBKA ).

PS: Qbek lepiej się nie odzywaj to za 150 lat ludzie zapomną o tobie.

Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2005, 18:13 

To i ja coś dodam. Grałem anty tankiem kiedy kolega poprosił mnie żebym wykonał wyrok na [ocenzurowano]. Respawnowałem się na [ocenzurowano] lotnisku i [ocenzurowano] jednego i drugiego [ocenzurowano] ale teraz żałuje że tego drugiego [ocenzurowano] bo jak bym poczekał to bym tego pierwszego dwa razy [ocenzurowano] i by mi się bardziej to emocjonalnie opłacało. W sumie zostałem [ocenzurowano] za TK ale i tak jestem szczęśliwy bo żaden [ocenzurowano] [ocenzurowano] nie bedzie mi do kolegów [ocenzurowano].
I tyle chciałem powiedzieć.
P.S. Sam się ocenzurowałem bo szanuje robote moderatorów :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2005, 18:14 
Moderator forum

Naprawde musicie? Temat nie jest o graczu tylko o TK. Widze że Qubka obsiadły trole, wcale nie lepsze od niego. Dalsze mądre uwagi odnośnie wspomnianego kolegi będe usuwał wraz z postami.

Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2005, 18:22 

Hynol napisał(a):
Widze że Qubka obsiadły trole, wcale nie lepsze od niego.
takie cos nie istnieje... :roll: to tak jak chcialbys znalesc czlowieka z trzecim okiem :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2005, 18:36 

groszeka napisał(a):
To i ja coś dodam. Grałem anty tankiem kiedy kolega poprosił mnie żebym wykonał wyrok na [ocenzurowano]. Respawnowałem się na [ocenzurowano] lotnisku i [ocenzurowano] jednego i drugiego [ocenzurowano] ale teraz żałuje że tego drugiego [ocenzurowano] bo jak bym poczekał to bym tego pierwszego dwa razy [ocenzurowano] i by mi się bardziej to emocjonalnie opłacało. W sumie zostałem [ocenzurowano] za TK ale i tak jestem szczęśliwy bo żaden [ocenzurowano] [ocenzurowano] nie bedzie mi do kolegów [ocenzurowano].
I tyle chciałem powiedzieć.
P.S. Sam się ocenzurowałem bo szanuje robote moderatorów :lol:

Tego drugiego to ja zabiłem jakbyś nie zauważy :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2005, 18:39 

Joker napisał(a):
Tego drugiego to ja zabiłem jakbyś nie zauważy :twisted:

Odpier...ol sie odemnie :shock: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2005, 18:44 

Hynol napisał(a):
Naprawde musicie? Temat nie jest o graczu tylko o TK. Widze że Qubka obsiadły trole, wcale nie lepsze od niego. Dalsze mądre uwagi odnośnie wspomnianego kolegi będe usuwał wraz z postami.

to juz drugi temat w ktorym wszyscy jada na [ocenzurowano], i drugi w ktorym zadziwiajaco szybko pojawiaja sie karzace nozyczki moderatora/cenzora... czyzby kuzyn znajomego krewnego szwagra kumpla krolika? oczywiscie tylko zartowalem :roll: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2005, 19:37 

No co ty nie powiesz Kowalu, jeśli chcesz mnie gnoić to choć ze mną na voipa to pogadamy i wtedy zobaczymy kto ma rację !
Wiem, wiem może pare razy stanołem komuś na pasie ale to WSZYSTKO! nie robie żadnych teamkilli , nic co miało by upszykszać grę innym graczom, a to moje wcześniejsze zachowanie to już przeszłość, gdyby nie post Robala to nikt by do mnie się tak nie przyczepiał a teraz? wielka, olbrzymia qpa trolli się do mniem łasi, jak chcecie to jeszcze mnie bluzgajcie, proszę bardzo! ale to wszystko będzie świadczyć o waszej dojrzałości i kulturze osobistej! ja już więcej nikomu na pasie nie stoję, możecie być tego pewni! :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2005, 19:45 

Qbek napisał(a):
No co ty nie powiesz Kowalu, jeśli chcesz mnie gnoić to choć ze mną na voipa to pogadamy i wtedy zobaczymy kto ma rację !
Wiem, wiem może pare razy stanołem komuś na pasie ale to WSZYSTKO! nie robie żadnych teamkilli , nic co miało by upszykszać grę innym graczom, a to moje wcześniejsze zachowanie to już przeszłość, gdyby nie post Robala to nikt by do mnie się tak nie przyczepiał a teraz? wielka, olbrzymia qpa trolli się do mniem łasi, jak chcecie to jeszcze mnie bluzgajcie, proszę bardzo! ale to wszystko będzie świadczyć o waszej dojrzałości i kulturze osobistej! ja już więcej nikomu na pasie nie stoję, możecie być tego pewni! :evil:

Qbek-Przyznam,że oprocz tego stania na pasie to nie jestes zlym graczem ale przez to popsules sobie opinię..No może troche po tobie za mocno pojechałem,ale takie zachowanie to objaw lamerstwa.Wczesniej jeszcze za to punishowales ale to szczegol...

Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2005, 19:52 

Hahah, czytanie waszych postów dostarcza mi niezłej rozrywki :wink:, obgadujecie i spiskujecie jak baby na straganie. Ludzie uspokójcie się, teraz już tylko robicie syf na forum i nabijacie sobie zbędne posty :wink: IMO qbek już dostał nauczkę, ale widzę że połowa podjaranych sytuacją dzieciaków będzię klepała o tym przez następny miesiąc.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 116 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2