Teraz jest 4 gru 2024, 21:53

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 79 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2005, 17:14 

Gulf of Oman
byłem świadkiem jak commander zabił piechociaża.....zrzutem zaopatrzenia :D
koleś sobie spokojnie biegł, nie zdając sobie sprawy z nadchodzącego zagrożenia, a tu nagle plask :D, prosto na głowe i zamiast kolesia stała sobie ładna skrzynka z ammo :), szkoda, że commander nie dostał za to fraga:D

Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2005, 17:37 

Jelcyn - to z zaopatrzeniem zdarza sie ostatnio czesto, a dokladnie to na wlase oczy widzialem juz 5-6x. Pare dni temu bedac komendantem nagle odzywa sie do mnie dowodca druzyy "Shizmik" i mowi "te, przywalila mnie twoja skrzynka z zaopatrzeniem" :D

:(

Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2005, 20:02 

Na Bocage
Flaga tartak polozylem tam pare expakow (6) w roznych miejscach. Z młyna strzelałem NO4 na most alliedów i patrze na mape tartak szary długo nie czekajac wybrałem expaka i zdetonowałem 7 chłopa polatało :-)

Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2005, 20:46 

wczoraj Bocage:
latam b17 tnąc jak kombajn fragi ... nawrót i nad flage zrzucam 3 bomby z czego 1 wpada w okno od strony z mg42 w stodole przy fladze mostowej axis ... 3 kille :D lol

Battleaxe:

ostrzał na chmure :twisted: wale na spawn alienów jakis koles daje mi namiar wiec popatrze sobie jak eksterminuje przeciwników ... wysylam w droge kolejny pocisk i zauwazam jak moj pilot nurkuje do czolgu przeciwnika ... jusz ma zrzucic bombe kiedy moj boski pocisk pozbawia go zycia... kfa to jest (nie)fux :D

Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2005, 21:48 
Moderator forum

Mnie nie ma to strzelacie :wink: Kiedys sie tam przejde do was :)
Moim ulubionym sposobem bylo na OMG przy pierwszej fladze koło dużego mostu, wejść do budynku i za zakretem polozyc Expacka. No jak ladnie latają :) Czasem sie ich wiecej nawinelo :)

Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2005, 23:02 

Zjadłem zrazy mojej przyszłej tesciowej i przeżyłem ten trick :shock:

Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2005, 23:36 

Fushee Pass, uciekalem przed zaladowanym jeepem, nie bylo juz ammo do karabinu, wiec stanalem, odwrocilem sie do jadacego auta i wystrzelilem z pistoletu kilka pociskow w przednią szybę. Nagle furka wyleciała z drogi i spadła w dół. Okazalo sie ze zabiłem kierowcę i jego towarzyszy (ich jednak mi nie doliczyło :evil: )

Tytuł:
PostNapisane: 18 paź 2005, 00:05 

urzekły mnie wasze historie :D

Tytuł:
PostNapisane: 20 paź 2005, 08:44 

A ja wczoraj grając szturmowcem na jakiejś mapie 16 leżałem sobie koło dźwigu i przypadkowo koło supply'a - na dźwig się ładowało chłopstwo po drabince.... sami snajperzy... wytłukłem po kolei 16 chłopa w tym 8 razy tego samego... pistoletem :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 20 paź 2005, 08:47 

Jelcyn napisał(a):
Gulf of Oman
byłem świadkiem jak commander zabił piechociaża.....zrzutem zaopatrzenia :D
koleś sobie spokojnie biegł, nie zdając sobie sprawy z nadchodzącego zagrożenia, a tu nagle plask :D, prosto na głowe i zamiast kolesia stała sobie ładna skrzynka z ammo :), szkoda, że commander nie dostał za to fraga:D

Ja tam praktykuję to grając komendantem... widzę gościa który sobie leży przejmując naszą flagę - nie mam arty ani swoich w pobliżu - celuję i łup w główkę supply'em :shock:

Tytuł:
PostNapisane: 20 paź 2005, 17:06 

Ja wyjatkowo bylem na daszku.. nie mialem juz ammo do snajpy. Patrze a na daszku sasiedniego budynku Spec Ops stoi i do czegos strzela. Wyciagam granat i rzucam... i trafiam go w glowe. Ginie od razu po czym po chwili granat wybucha. Jak do tej pory chyba najlepszy moj headshot :lol: W sumie nie wiedzialem ze to mozliwe :roll: Moje headshoty ze snajpy z 500m wymiekaja przy tym :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 20 paź 2005, 17:39 

Biegne ze snajperką i nagle mi koleś wyskakuje "opponent" :D i coż zrobić byłem pewien deda a tu nic :D uciekałem skakałem i zyciłem mine a mądry przeciwnik wszedł :D a przy okazji trochę mnie ogłuszyło bo blisko byłem :P Albo raz podobna sytuacja - szybki ZOOM i strzał :D mam b.dobry refleks :P

Tytuł:
PostNapisane: 20 paź 2005, 18:04 

Ehhh ja mialem sniperem chinskim inną sytuacje wybiegam za róg koleś biegnie w moją strone ja szbyko bez celowania shot boom!!! Lucky Headshot z 10 metrów a jak wiadomo pociski bez Zooma lecą gdzie chcą :P

Tytuł:
PostNapisane: 20 paź 2005, 20:46 

Ziemniaczek napisał(a):
Na krarkandzie wybiegam za róg a tu talib z grantanikiem się mnie wystrzaszył musiał polecieć myszką w dół i boom sam sibie zabił a ja pobiegłem dalej :P

Mapa Gulf of oman na 32 siedze w działku na lotniskowcu. Strzelam w strone lądu tak strzelam a tu nagle: Otrzymujesz punkt za zabitego przeciwnika x 3 :lol: myślałem że się pochlastam :D

Bardziej ździwiony był pewnie gostek którego zabiłeś :D

Tytuł:
PostNapisane: 20 paź 2005, 20:52 

FaTaLWoLf napisał(a):
Na Bocage
Flaga tartak polozylem tam pare expakow (6) w roznych miejscach. Z młyna strzelałem NO4 na most alliedów i patrze na mape tartak szary długo nie czekajac wybrałem expaka i zdetonowałem 7 chłopa polatało :-)

Z tego co mi wiadomo to jest 5 ładunków w komplecie komandosa

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 79 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2