Teraz jest 4 mar 2025, 11:21

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 116 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2005, 19:54 

alCatraz napisał(a):
Hahah, czytanie waszych postów dostarcza mi niezłej rozrywki :wink:, obgadujecie i spiskujecie jak baby na straganie. Ludzie uspokójcie się, teraz już tylko robicie syf na forum i nabijacie sobie zbędne posty :wink: IMO qbek już dostał nauczkę, ale widzę że połowa podjaranych sytuacją dzieciaków będzię klepała o tym przez następny miesiąc.

W pewnym sensie ty tez sobie nabijasz posty piszac w tym temacie :P

A poza tym-odpowiadam tylko na "skargi" abka wiec co jest w tym zlego?

A z tk:stoje sobie w miejscu na pasie startowym z M95 i mi sie nudzi wiec widze lecaca mojua cobre.strzelam sobie w niebo,niby daleko od cobry,a jakims cudem skosilem piloto mojego heli a potem "WTF?????" :P

Ostatnio edytowano 17 paź 2005, 20:01 przez Crist, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2005, 19:58 

Hynol napisał(a):
Naprawde musicie? Temat nie jest o graczu tylko o TK. Widze że Qubka obsiadły trole, wcale nie lepsze od niego. Dalsze mądre uwagi odnośnie wspomnianego kolegi będe usuwał wraz z postami.

I b. dobrze to dział forum o bf2 a tymczasem dyskusja tutaj sprowadza się do analizowania, wyrzucania, banowania bluzgania i skarżenia się na osobnika o nicku Qbek osoby nr 1 na forum - troche to irytujące.

Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2005, 20:10 

Crist napisał(a):
alCatraz napisał(a):
Hahah, czytanie waszych postów dostarcza mi niezłej rozrywki :wink:, obgadujecie i spiskujecie jak baby na straganie. Ludzie uspokójcie się, teraz już tylko robicie syf na forum i nabijacie sobie zbędne posty :wink: IMO qbek już dostał nauczkę, ale widzę że połowa podjaranych sytuacją dzieciaków będzię klepała o tym przez następny miesiąc.

W pewnym sensie ty tez sobie nabijasz posty piszac w tym temacie :P

A poza tym-odpowiadam tylko na "skargi" abka wiec co jest w tym zlego?

A z tk:stoje sobie w miejscu na pasie startowym z M95 i mi sie nudzi wiec widze lecaca mojua cobre.strzelam sobie w niebo,niby daleko od cobry,a jakims cudem skosilem piloto mojego heli a potem "WTF?????" :P

Ale ja was proszę o zaprzestanie tego burdelu a nie dolewam oliwy do ognia. Mój post nie tyczy się wyłącznie ciebie, niektórzy po prostu czepiają się już na siłę (patrz świeży post Ziemniaczka w sąsiednim topicu, Co was najbardziej wkurza).

Dla mnie koniec dyskusji na ten temat, nie mam nic więcej do powiedzenia.

Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2005, 20:12 

moje najgłupsze TK to chyba z granatów,rzucam granaty za róg i za chwile za ten róg lecą ziomu z teamu bumm i TK :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2005, 21:32 
Moderator forum

przsoi napisał(a):
Hynol napisał(a):
Naprawde musicie? Temat nie jest o graczu tylko o TK. Widze że Qubka obsiadły trole, wcale nie lepsze od niego. Dalsze mądre uwagi odnośnie wspomnianego kolegi będe usuwał wraz z postami.

to juz drugi temat w ktorym wszyscy jada na [ocenzurowano], i drugi w ktorym zadziwiajaco szybko pojawiaja sie karzace nozyczki moderatora/cenzora... czyzby kuzyn znajomego krewnego szwagra kumpla krolika? oczywiscie tylko zartowalem :roll: :lol:

Nie ciachałem nic w tym temacie mając nadzieje że sam wróci do równowagi. A co do kolegi Q - nie oceniam jego zachowania bo się z nim nie spotkałem. Staram się tylko żeby nie każdy temat był o nim, bo imho daleko mu do sir miśka blachy.

Ad rem. Lece F-15 na CSweep. 2 nasze heli w pobliżu, więc widząc Su biore działko żeby TK jak zwykle nie zrobić. Siadam mu na ogon i strzelam. Nie zauważyłem że Su leci na naszą flage. Moje pociski masakrują na niej 3 piechurów w jeepku...

Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2005, 21:51 
Moderator forum

Ja sobie chcialem zobaczyć czy eryx sam z siebie skręci w F35-b... Skręcił :) Gość akurat wznosił się pionowo i jakoś tak z ciekawości :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2005, 21:53 

Moim zdaniem wszystkie tk sa glupie ;) Ale jesli sie cos ciekawego zdazy to wam powiem... Niecierpie idiotow wbiegajach na rzucane granaty i zostawiane miny ;)

Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2005, 21:53 

Witam szanownych.... i do tematu odrazu:
Gulf of Oman, Su zyc nie dawalo wiec postanowilem sie wybrac i je rozwalic na lotnisku MEC. Tak tez zrobilem. Tam za barakami jest murek. No to ja za tem murek ( z rakieta sobie leze). Czekam az zacznie startowac . Zeby miec kontrole nad otoczeniem to sie chowalem i wygladalem zza tego murka. Patrze w koncu (najpierw uslyszalem) - startuje. No to sruuuu.... z tej rakiety. Hmm a tam nasz komandos sie napiol i ukradl wlasnie Su.
No to natyle tej glupoty.
Pozdrawiam.

Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2005, 23:50 

Qbek napisał(a):
No co ty nie powiesz Kowalu, jeśli chcesz mnie gnoić to choć ze mną na voipa to pogadamy i wtedy zobaczymy kto ma rację !
Wiem, wiem może pare razy stanołem komuś na pasie ale to WSZYSTKO! nie robie żadnych teamkilli , nic co miało by upszykszać grę innym graczom, a to moje wcześniejsze zachowanie to już przeszłość, gdyby nie post Robala to nikt by do mnie się tak nie przyczepiał a teraz? wielka, olbrzymia qpa trolli się do mniem łasi, jak chcecie to jeszcze mnie bluzgajcie, proszę bardzo! ale to wszystko będzie świadczyć o waszej dojrzałości i kulturze osobistej! ja już więcej nikomu na pasie nie stoję, możecie być tego pewni! :evil:

A wiesz co, że i KUR.czę wejde, i zobaczymy kto ma lepsze grypsy trolu ze wsi. Jakie te dzieci dzisiejsze dzieci są głupie, i bez wyobraźni. Mała rada dla ciebie Dupek(sory za przejęzyczenie, ale podobnie brzmi, i nawet pasuje do ciebie :P ), kup se drugiego BFa2 bo tutaj już na tej scenie uwarzają cię za debila, i tak zostanie do końca twojej nędznej kariery.

Tytuł:
PostNapisane: 18 paź 2005, 00:09 

qbek bedziesz na lan party :?: :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 18 paź 2005, 00:52 

nom4k napisał(a):
moje najgłupsze TK to chyba z granatów,rzucam granaty za róg i za chwile za ten róg lecą ziomu z teamu bumm i TK :roll:

Tu w grę wchodzi raczej głupota współtowarzyszy :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 18 paź 2005, 09:01 

Repulse napisał(a):
qbek bedziesz na lan party :?: :twisted:

Repluse świntuszku, co ty mu chesz zrobić? :D

Tytuł:
PostNapisane: 18 paź 2005, 09:14 

Moje najglupsze to..
Leze.. celuje w snajpera.. mierze w glowe.. wstrzymuje oddech.. strze(nagle czarno nic nie widze przez zoom)lam i o zgrozo.. trafiam goscia ze zwojego teamu prosto w dupe z 2m. Incydent zakonczony Team Killem i Punishem :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 18 paź 2005, 12:12 

ohh Kowal , Kowal.Dzisiaj na asterze o 19.00 zrobie oddzielny sqad, zalokuję go i se pogadamy,chociaż normalnie z frajerami nie gadam to dla ciebie zrobię wyjątek :twisted: trzeba się ulitować nad dziećmi specjalnej troski :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 18 paź 2005, 12:26 

Bylem komendantem i widzialem jak na dragonie 7 kolesi kampuje smiglo.
mowie by grali i punkty zdobywali ale oni mieli to w d...wiec polozylem c4 i im sie wyjasnilo.smiglo zabralem.jak odpuscili to im oddalem:)
w tedy dostalem purpurowe serce bo lekcje musialem powtorzyc

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 116 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2