Teraz jest 26 sie 2025, 06:26

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 156 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2005, 23:37 

2dni temu kupilem nowa myszke firmy Trust :lol:
http://www.trust.com/products/product.aspx?artnr=14518
Kosztowala mnie 80zł ale nie zaluje - naprawde fajnie sie ja w dloni trzyma, jedyna jej wada jest to ze cholernie czesto trza ladowac baterie - bede musial wymien akumulatorki na lepsze bo te padaja po dniu uzytkowania (komp chodzi non stop).

Jezeli chodzi o wpyw myszki na wyniki w bfie nie ma wg. mnie znaczenia. Jedynie na bardzo dalekie odleglosci kied musze sciagnac snajpera trudno wycelowac o myszkaprzeskakuje obok niego.

:(

Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2005, 23:39 

No ładna myszka ładna... :P ale taka jakaś dla lewo ręcznych...czy mi sie wydaje?? :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2005, 23:42 

z cenami bywa roznie. Ja kupilem za 60zl to:
http://www.clubic.com/photo/00073365.jpg
i choc jest fajna to na dalekie dystanse raczej nie wyceluje precyzyjnie i lubi sie momentami gubic. Ale z 2 strony na 200 sie nie szarpne dla mychy ;] A gralem na wielu mychach i skil lzawsze ten sam :p pr0 i tyle :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 18 paź 2005, 06:39 

PS
Ale mi jak na razie walka sie podoba, nie jest taka sztywna jak w AA :) ,a przynajmniej czasmi mozna sie posmiac a kazdy wie ze SMIECH TO ZDROWIE wiec same kurde plusy :lol:[/quote]

Najzabawniej wyglada ops skaczacy i biegnacy na czolg z C4 centralnie na jego dzialo.wyglada to jak ukochana biegnaca po zielonej lace i skaczac w ramiona ukochanego.tyle ze ukochany nie odpycha jej na 200metrow:))

Tytuł:
PostNapisane: 18 paź 2005, 06:42 

90s napisał(a):
PS
Ale mi jak na razie walka sie podoba, nie jest taka sztywna jak w AA :) ,a przynajmniej czasmi mozna sie posmiac a kazdy wie ze SMIECH TO ZDROWIE wiec same kurde plusy :lol:

Najzabawniej wyglada ops skaczacy i biegnacy na czolg z C4 centralnie na jego dzialo.wyglada to jak ukochana biegnaca po zielonej lace i skaczac w ramiona ukochanego.tyle ze ukochany nie odpycha jej na 200metrow:))[/quote]

No a jak się puszczała skubana to nawet się dziwię że tylko na 200 m :lol: :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 18 paź 2005, 06:45 

Lailonn napisał(a):
z cenami bywa roznie. Ja kupilem za 60zl to:
http://www.clubic.com/photo/00073365.jpg
i choc jest fajna to na dalekie dystanse raczej nie wyceluje precyzyjnie i lubi sie momentami gubic. Ale z 2 strony na 200 sie nie szarpne dla mychy ;] A gralem na wielu mychach i skil lzawsze ten sam :p pr0 i tyle :lol:

jak mam byc szczery to ta mycha jest fatalna,z tego co widze to ma gora 3 przyciski i rolke wiec za wiele tam nieprzypiszesz.a jak sie glubi to z dpi tez fatalnie musi byc,chyba ze nie masz podkladki pod optyka i jezdzisz po stole i wiazka sie rozprasza.kup albo zmien pada moglo by to pomoc.

mycha nie ma byc ladna tylko o duzej czulosci,dokladnosci i conajmniej 4 przyciskach.

"bank nie ma byc fajny tylko pieniadze zarabiac":)

Tytuł:
PostNapisane: 18 paź 2005, 08:55 

ja z tego creativa przeszedłem na razera i miodzio... po prostu relaks.

Tytuł:
PostNapisane: 18 paź 2005, 13:29 

podkaldka jak podkaldka ;]

Cytuj:
jak mam byc szczery to ta mycha jest fatalna,z tego co widze to ma gora 3 przyciski i rolke wiec za wiele tam nieprzypiszesz.a jak sie glubi to z dpi tez fatalnie musi byc,chyba ze nie masz podkladki pod optyka i jezdzisz po stole i wiazka sie rozprasza.kup albo zmien pada moglo by to pomoc.

Ma 3 przyciski/rolke i 800dpi. Musialbym na glowe upasc by ciezko zarobiona kase wydawac na jakies super myszki :D najlepiej z 20 klawiszami do tego z taka czuloscia, ze moge operacje na sercu robic :P Po kiego czorta? GRam bo lubie a nie jest to moj sposob na zycie wiec trzeba znac granice rozsadku. Dla mnie jest to wydawanie na myche max 100zl ;]

Tytuł:
PostNapisane: 18 paź 2005, 13:48 

Lailonn napisał(a):
Musialbym na glowe upasc by ciezko zarobiona kase wydawac na jakies super myszki :D najlepiej z 20 klawiszami do tego z taka czuloscia, ze moge operacje na sercu robic :P Po kiego czorta? GRam bo lubie a nie jest to moj sposob na zycie wiec trzeba znac granice rozsadku. Dla mnie jest to wydawanie na myche max 100zl ;]

oh, kwestia budzetu domowego :P Nie mozna nikogo napietnowac za to ze kupuje myszke za 50 zl czy za 250 :P Kazdy kupuje to na co ma kase i to co jemu odpowiada - ja osobiscie wole myche ze spora iloscia przyciskow, bo mam na niej pobindowane kamerki, TSa, zmiane broni... i mi jest tak latwiej... ale ilu graczy tyle opinii :P

Tytuł:
PostNapisane: 18 paź 2005, 15:17 

wszystko kwestia przyzwyczajnienia - ja na przykład wolę mieć bindy na klawie, a nie myszce - głównie dlatego, że nie ma mowy o przypadkowym wciśnięciu i mam zawsze palec tam gdzie powinien być - na fire znaczy się :D jedyna rzecz którą w zasadzie zmieniłem w konfigu, to pad pod spację i kamera przerzucona na Z, żeby TS był pod C, bo tak mi wygodnie. I jakoś żyję :D

Tytuł:
PostNapisane: 18 paź 2005, 21:55 

bcj ja nikogo nie krytykuje. Stwierdzilem jedynie, ze JA nie kupie takiej drogiej mychy. W moim przypadku to nie kwestia budzetu lecz rozsadku ;] Chocbym zarabial po 20k miesiecznie to i tak bym nie kupil. Nie czuje takiej potrzeby. Wolalbym kupic sobie gre za te 100zl ;] albo ciuchy...

Tytuł:
PostNapisane: 18 paź 2005, 22:27 

ja kupiłem sobie Logitecha mx518 z bratem na spułe, i nie załuje ani jednej wydanej na niego złotówki, choć do bf2 nie jest potrzebna aż tak dobra myszka, to w ennemy territory, sprawdza się idealnie.

Tytuł:
PostNapisane: 18 paź 2005, 22:29 

Ja mam A4techa WOP-49, optyczna, kupiona za 50zł. Do BF2 styka :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 18 paź 2005, 23:00 

Ja nabyłem zwykłego najtańszego Logitecha optycznego. Przesiadłem się ze zwykłej "kulki" za 10 pln. Gra się zdecydowanie bardziej komfortowo :D. Na początku się troche wqrzalem bo kursor potrafił uciec w piz.. ale zmieniłem podkładke na instrukcje od płyty głownej i jest ok. :D

Tytuł:
PostNapisane: 18 paź 2005, 23:31 

Lailonn napisał(a):
Chocbym zarabial po 20k miesiecznie to i tak bym nie kupil. Nie czuje takiej potrzeby. Wolalbym kupic sobie gre za te 100zl ;] albo ciuchy...

poczekajmy, az bedziesz tyle zarabiac :>

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 156 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2