Teraz jest 4 mar 2025, 08:56

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 52 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 18 paź 2005, 13:02 

Cochise [PL] napisał(a):
to ja jeszcze prowokacyjnie

no i prosze:)
powiem wam jedna afere z UT jeden z najlepszych klanow europejskich dostal bana na wszelkie turnieje za stosowanie takich wlasnie *********
do tego wszedzie gdzie wchodzili odrazu kick

tu jest o tyle lepiej ze wszystko idzie przez glowny serwer wiec jak takiego gracza przylapia powinni automatycznie blokowac konto albo je zerowac.

Tytuł:
PostNapisane: 18 paź 2005, 13:05 

dobrze zrobil,udowodnil to co pisane bylo w temacie ze to prawda.a kto chce sie zbluzgac ten i bez tego sie zbluzga.
wejdzie w google i juz ma ta strone.i setki innych
patrze lepiej na komentarze.goscie graja na tym!!

Tytuł:
PostNapisane: 18 paź 2005, 13:08 

90s napisał(a):
dobrze zrobil,udowodnil to co pisane bylo w temacie ze to prawda.a kto chce sie zbluzgac ten i bez tego sie zbluzga.
wejdzie w google i juz ma ta strone.i setki innych...

Nie zgadzam się, napewno istnieje google to wiem :wink: ale nie ma co ułatwiać takich poszukiwań a ten link to istne podanie na tacy cheat-ów :evil:

P.S. No i na dodatek zepsuł mi humor ten link bo przez moją ciekawość przejrzałem co piszą o tych cheat-ach a fuj :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 18 paź 2005, 13:16 

NIe tendy droga.trzeba to pokazywac i krytykowac.rozmaiwac o tym a nie chowac.
gracze musza wiedziec ze sie gardzi tym.

"nie wiedzialem ze nie mozna strzelac do ludzi na ulicy"

zreszta sam juz wiesz ze jest takie cos.a teraz pomysl jak dlugo?
i ani slowa do tej pory na ten temat

mama w tych sprawach nie usiwdomi nas:)tylko inni gracze

Tytuł:
PostNapisane: 18 paź 2005, 13:23 

90s napisał(a):
NIe tendy droga.trzeba to pokazywac i krytykowac.rozmaiwac o tym a nie chowac.
gracze musza wiedziec ze sie gardzi tym.

"nie wiedzialem ze nie mozna strzelac do ludzi na ulicy"

zreszta sam juz wiesz ze jest takie cos.a teraz pomysl jak dlugo?
i ani slowa do tej pory na ten temat

mama w tych sprawach nie usiwdomi nas:)tylko inni gracze

Chyba każdy "gracz" wie że istnieją cheaty - pogadać i owszem można ale podawać bezczelnie linki to już przesada.

Tytuł:
PostNapisane: 18 paź 2005, 13:25 

90s jestes "nowy" nie znam cie, nie wiem ile masz lati i szczerze mowiac gwizdze na to :p Dziwi mnie jednak twoje podejscie do gry. Juz kolejny topic gdzie udowadniasz, ze trzeba byc "pr0" i najlepszym chocby sie miala krew z reki lac od trzymania mychy. Czy aby wizyta u lekarza sie nie przyda? :p

Wszelkie modyfikacje gry wplywajace na jej takie czy inne zachowanie na pewno dociera do PB i EA. Poki co obie firmy stanowczo dzialja by jakiekolwiek modyfikacje byly nie mozliwe. Zawsze znajdzie sie ktos kto wpadnie na to jak zrobic m16 z sila eryxa(to tylko przyklad) co nie zmienia faktu, ze jest to zwykle oszustwo. Jesli gre tak napisano, ze masz widziec 700m dookola siebie to MASZ widziec 700 a nie 900 !! Wszelkie proby zmiany tych wielkosci(czy ogolnie cheaty) to nie przejaw "pr0" i grania na poziomie lecz po prostu przejaw bezdennej glupoty i debilstwa. Ma sie braki w umiejetnosciach manualnych to sie szuka pomocy. A to widocznosc wieksza, a to aimbocik. Najlepsze to, ze cheatuja zawsze albo strasznie sfrustrowani ludzie albo dzieci, ktore rajcuja sie ubiciem kogos "znanego" a ten maly fakt, ze tak na prawde to nie ich zasluga zostaje zepchniety na dno umyslu ;]

CHEATOM I CHEATEROM MOWIMY WYPIER...niczac ;]

Tytuł:
PostNapisane: 18 paź 2005, 13:37 

90s z twoich wypowiedzi wynika ze namawiasz nas na cheaterstwo a to nie ładnie

Tytuł:
PostNapisane: 18 paź 2005, 13:40 

zgodze sie co do aimbota
o pro nie ma mowy na BF bo to gra zespolowa ile mam lat to tez nie twoja sprawa bo pewnie wiecej.

chce tylko podkreslic ze sa oszustwa a "Wy"pokazujecie dobra postawe.

po mnie nie jezdzij bo ja moge mowic co jest na temat i zwiazane z BF.nikogo nie obrazam ani nie urazam wiec zachowaj kulture.choc z tym widze ze tu ciezko ,co chwile sie wyzywacie i obrzucacie blotem
a do okola taka otoczka swietosci BF.gre stanowia jej gracze
nie program.a o polskich graczach mozna miec rozne zdanie.
zreszta wystarczy wjesc na serwery anglieski a nasze
tam mnie gosciu poprosil bym go smiglem na dach postawil,w szoku bylem bo dwoch innych tez chcialo
nie bylo walki o pojazdy kazdy gral zepsolowo.mam zapisany tez serw chcesz podam ci ip.a u nas....zalosne!!

wiec jak ktos cos chce tu napisac to niech to bedzie cos madrego a nie fucki bo widze ze kazdy temat sie tym konczy na tym forum!!!!!!!!!

Tytuł:
PostNapisane: 18 paź 2005, 13:50 

Mnie cheaterzy raczej smieszą, gorzej, że czasem potrafią popsuć innym graczom przyjemność z gry. Po prostu ludzie mają różne podejście do grania (tak jak i do życia). Jedni stawiają tylko na rywalizację, innym bardziej odpowiada współpraca.
Pamiętam jak jeszcze grając w DC natrafiłem na serwer, gdzie było pełno cheaterów, głównie takich przenikających ściany i bawiących się w niewidzialność - zagadnąłem jednego po co to robi - odparł, że po prostu lubi, sprawia mu przyjemność obserwowania jak inni się miotają po mapie próbując grać uczciwie, podczas gdy i tak ostateczny wynik gry zależy od niego - bo może bez wysiłku wszystkich pozabijać. Ot takie poczucie bycia Bogiem Gry. Leczenie kompleksów? Być może...

Tytuł:
PostNapisane: 18 paź 2005, 13:51 

90s napisał(a):
Hokahey napisał(a):
Obrazek

Podobnie mógłby wyglądać BF2 po takich zabiegach...

dokladnie,doskonaly przyklad:)

moze i byl ale od czasu dema minelo pare miesiecy a coponiektorzy czasu nie marnowali.
mnie ciekawi jak ten francik wbil swoja lewa liste na ranking
czy wlamal sie na serwa EA czy jest jakis plik ktory sie wysyla automatycznie z programu po kazdej rundzie.

widzieliscie to?

Ale kicha :x Niedobrze mi...

Tytuł:
PostNapisane: 18 paź 2005, 13:59 

Dandi napisał(a):
90s z twoich wypowiedzi wynika ze namawiasz nas na cheaterstwo a to nie ładnie

Jestem anty wszelkim manipulacja programem.
napisalem posta myslac ze to zjawisko moze sie pojawic.
a nie ze zachecam do grania w ten sposob.zreszta bf nie jest az tak wymagajaca gra od gracza.nie mowie o glowie:)
a takie tricki sa dla typowych 1v1.

Tytuł:
PostNapisane: 18 paź 2005, 14:08 

ten topic jest błotno-lepko-bagienny... jezeli teraz czity to tweaki, to w takim razie gwalt to niezapowiedziany sex?

Tytuł:
PostNapisane: 18 paź 2005, 14:47 

90s napisał(a):
....
mam zapisany tez serw chcesz podam ci ip.a u nas....zalosne!!
...

:lol:

cóż...
niczym nadzwyczajnym niesą kolesie który mają np. oświetlenie ustawione na low aby niebyło cieni statycznych itp. - to jest krok w stronę takiego wątpliwego "tjuningu" który kończy się aimbotem
teraz pytanie brzmi - gdzie jest granica której gracz fair play'owy nie powinien przekroczyć i czy wogóle jest jakaś granica czy to jedno wielkie bagno ? (zrób tweaka - poznaj smak ciemnej strony mocy.. a ona wkrótce pochłonie cię w całości)

Tytuł:
PostNapisane: 18 paź 2005, 14:55 

Granica jest prosta - nijak nie modyfikujesz gry, poza ustawieniami grafiki itp. najbardziej optymalnymi dla sprzętu, na którym grasz. Resztę pozostawiasz w takiej formie jaką przygotowali twórcy gry. Dobrze się bawisz i nie potrzebujesz żadnych cheatów/tweaków.
:D

Tytuł:
PostNapisane: 18 paź 2005, 15:05 
Moderator forum

Jeżeli prosicie o moderowanie to sprawdźcie najpierw co zawiera link, który chcecie, aby zmoderować/ocenzurować. Link zapodany przez Cochise nie zawiera nic, co można by nazwać choćby ocieraniem się o cheatowanie. Jest to zwykłe porównanie tego, co daje odpowiednie ustawienie opcji graficznych, ogólnie dostępnych dla każdego + omówienie plików con i komend z konsoli. Sam osobiście korzystam z komend z konsoli choćby po to, by ustawić serwer tak, jak jest to w danej chwili potrzebne. I nie przeginajcie twierdząc, że jak ktoś da coś na LOW w ustawieniach, to znaczy że czituje.

PS: Uprasza się jednak o niedopisywanie do tego topiku żadnych linków do stron zawierających materiał cięższego kalibru, niż zapodany przez Cochise.

Podpis nieczytelny...

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 52 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2