Teraz jest 4 mar 2025, 09:18

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 68 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 18 paź 2005, 15:27 

Aproxymat napisał(a):
:D Interesujące pytanie. Ciekawe czy są jakieś statystyki pozwalające ocenić, która klasa ponosi najmniejsze straty/najrzadziej giną jej przedstawiciele? I która klasa jest najczęsciej ratowana przez medyków?

najmniejsze straty? stawiałbym na engów - bo ci siedzą w puszkach zwykle i najczęściej mają najlepszy KDR. Na pewno nie medycy, zwłaszcza jeżeli ktoś nimi posługuje się nierozważnie na jakichś mapach typu Dalian Plant :)

Tytuł:
PostNapisane: 18 paź 2005, 15:50 

:) Uhmm... Chyba tak jest rzeczywiście, chociaż engiem gram głównie jako komander (ciężko jest zwykle doprosić się kogoś, żeby przejechał całą mapę i naprawił np. artylerię, trzeba się samemu fatygować) - generalnie chyba eng i snajper są najbezpieczniejsi. Choć oczywiście to zależy od mapy - na niektórych trudno spotkać ludzi o tych specjalnościach.

Tytuł:
PostNapisane: 18 paź 2005, 22:12 

Keyser ale puszka dlugo sie nie utrzyma jesli an mapie jest heli czy tez to typowa infantry mapa typu karkand. O ile oczywiscie nie gra sie z banda debili, ktorzy to jak widza czolg spawnuja sie medykami...

Ja wciaz stawiam na snajperow :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 19 paź 2005, 01:01 

ImRo|Keyser.Soze napisał(a):
najmniejsze straty? stawiałbym na engów - bo ci siedzą w puszkach zwykle i najczęściej mają najlepszy KDR. Na pewno nie medycy, zwłaszcza jeżeli ktoś nimi posługuje się nierozważnie na jakichś mapach typu Dalian Plant :)

Hm. Dzisiaj grałem medykiem na Karkandzie. Nie zależało mi na punktach - i udało mi się całą rundę zaliczyć kilkanaście fragów, i ani razu nie zginąć. Łaziłem od jednego winkla/dachu do drugiego - zdejmowałem jednego gościa z L85A1, i na inną pozycję. Dlatego też stawiałbym na snajperów. I medyków-kamperów, zupełnie głuchych na wołania o pomoc :twisted:

Co do engów - na większości planszy shotgun jest kiepskim narzędziem. A zginąć przy naprawie bardzo łatwo.

pozdr,
Ognacy

Tytuł:
PostNapisane: 19 paź 2005, 03:32 

Mysle ze Snajper, bo ten czesto potrafi zabic 25 wrogow i sam nie zginac..

Tytuł:
PostNapisane: 19 paź 2005, 22:37 

A są jeszcze jacyś miłośnicy supportu?

Tytuł:
PostNapisane: 19 paź 2005, 22:46 
Moderator forum

Zdarzają się sytuacje że miło się gra z PKM. Na przykład na Zatarze po zepchnięciu przeciwnika na jedną flage. Albo na Mashturze :)

Anyway... Zdarzają się sytuacje gdzie wskrzeszenia członka zespołu jest ważne. Poza tym można opanować strzelanie z Ak-47 i M-16.

Tytuł:
PostNapisane: 20 paź 2005, 23:31 

witam. ja na przykład ostatnio gram supportem (ah ten pkm...), czasmi tylko przełączająć na inne klasy (mechanik jak trzeba naprawić sprzęt komendanta a nikomu sie dupska ruszyć nie chce i grenadier widomo kiedy). Szególnie na mapach miejskich support wymiata, ale także do obrony flag jest nie gorszy.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 68 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5

Strefa czasowa: UTC + 2