Teraz jest 4 mar 2025, 09:17

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 116 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 18 paź 2005, 21:01 

O Boshe czy ja wam karzę pisać bezbłędnie? stawiać przed każdym 'że" przecinek? nic bardziej mylnego.Chiałbym aby tylko Wy pisząc w naszym ojczystym języku nie robili takich głupich błędów typu "wogule" albo "rzaden" :wink:

Ostatnio edytowano 19 paź 2005, 13:03 przez Qbek, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 18 paź 2005, 21:06 

Qbek napisał(a):
O Boshe czy ja wam karzę pisać bezbłędnie? stawiać przed karzdym 'że" przecinek? nic bardziej mylnego.Chiałbym aby tylko Wy pisząc w naszym ojczystym języku nie robili takich głupich błędów typu "wogule" albo "rzaden" :wink:

Mordka w Qbek :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 18 paź 2005, 21:34 

jak ginie twój i podoci kit przeciwnika to zmienia wygląd :D ja czasem zabije i :
-Dostajesz punkty za zabicie przeciwnika
-Zostajesz ukarany za zabicie kolegi
I dupa :?

Tytuł:
PostNapisane: 18 paź 2005, 21:51 

Qbek napisał(a):
O Boshe czy ja wam karzę pisać bezbłędnie? stawiać przed karzdym 'że" przecinek? nic bardziej mylnego.Chiałbym aby tylko Wy pisząc w naszym ojczystym języku nie robili takich głupich błędów typu "wogule" albo "rzaden" :wink:

NO COMMENT

Ostatnio edytowano 19 paź 2005, 14:50 przez teddy_beer_maniac, łącznie edytowano 5 razy

Tytuł:
PostNapisane: 18 paź 2005, 21:53 

teddy_beer_maniac napisał(a):
Qbek napisał(a):

NO COMMENT

Zapomniales teddy o 'karze' :lol:

:(

Tytuł:
PostNapisane: 18 paź 2005, 21:57 

clean sweep czolg + btr na naszej bazie przy pasie i flage przejmuja, no to ja suka bombki na nich - zginelli, flaga obroniona.... pech chcial ze 2 moich skosilo i 2 punishe (moze nie glupi tk ale debilne punishe)

ps.. skoncze te dziecinne klotnie !!!

Tytuł:
PostNapisane: 18 paź 2005, 22:20 

Respawnuje się na lotniskowcu i czekam na myśliwiec. Podbiegam do stojącego obok BH wrzucam do środka C4. Chcialem je zdetonować lecz nie zdążyłem, gdyż ujrzeałem obok myśliwiec i czym prędzej do niego pobieglem. Po dlugiej walce w powietrzu byłem zmuszony katapultować się. Wylądowałem koło wrogiej artyleri. Podłożyłem pod nią pozostałe ładunki C4 i zdetonowałem je. BUMMM. A u góry ekranu :
Wadziu[zabija kolegę]...
Wadziu[zabija kolegę]...
Wadziu[zabija kolegę]...
Wadziu[zabija kolegę]...
Wadziu[zabija kolegę]...
ZAPOMNIAŁEM O C4, które zostało w BH. Wtedy akurat leciało w nim 5 osób. oczywiście posypały sie kary i wyleciałem z serwa. :?

Tytuł:
PostNapisane: 19 paź 2005, 00:11 

To ja zacytuje to co pisałem jakiś czas temu na forum... dopowiem tylko iż mapka to gulf of oman.. 9 TK... i pół godziny ROTFL'orowania z kierowcy jeepka. :lol: :lol:

"Wysłany: Sob Cze 25, 2005 12:40 pm
--------------------------------------------------------------------------------
Największą głupote widziałem na 4webie, jak jeszcze demo było...

Rozstawiłem 4 miny wszerz przy wjeździe do nieprzejmowalnej bazy MEC (US kampili niemilosiernie). Czekam sobie na czołga.. i widze co następuje:

Jeepek wyładowany ludzmi MEC wpieprzył się na mine... Ok...za chwile kojeny jeep wyładowany ludzmi wpieprzyl sie na kolejna mine... za chwile... ten sam gosciu-kierowca co za pierwszym razem.. podjezdza do 2 pozostalych min... wycofuje.. stara sie objechac... i znowu 3 TK na moim koncie.. po czym poleciałem z serwera " :lol: :lol: :lol:

TK to nie tyle "moja wina".. co ZDOLNOŚCI do prowadzenia pojazdów i sokoli wzrok... :lol: Gdzie Ci kierowcy z tamtych lat? :roll: ;)

Tytuł:
PostNapisane: 19 paź 2005, 00:40 

Wadziu napisał(a):
Respawnuje się na lotniskowcu i czekam na myśliwiec. Podbiegam do stojącego obok BH wrzucam do środka C4. Chcialem je zdetonować lecz nie zdążyłem, gdyż ujrzeałem obok myśliwiec i czym prędzej do niego pobieglem. Po dlugiej walce w powietrzu byłem zmuszony katapultować się. Wylądowałem koło wrogiej artyleri. Podłożyłem pod nią pozostałe ładunki C4 i zdetonowałem je. BUMMM. A u góry ekranu :
Wadziu[zabija kolegę]...
Wadziu[zabija kolegę]...
Wadziu[zabija kolegę]...
Wadziu[zabija kolegę]...
Wadziu[zabija kolegę]...
ZAPOMNIAŁEM O C4, które zostało w BH. Wtedy akurat leciało w nim 5 osób. oczywiście posypały sie kary i wyleciałem z serwa. :?

W/g mnie to jest najgłupszy TK :D :D Po co wysadzać pustego BH i to na dodatek swojego??

Tytuł:
PostNapisane: 19 paź 2005, 09:23 

Wczoraj tk:Na asterze gram z wloczykijem i Adachem.Idziemy na dragon Valley po lotnisku,a ja przez przypadek wyciagnalem pistolet i trafilem wloczykija.Myslalem ze mu nic sie nie stanie,ale on odlecial na ziemie 2 metry odemnie :P:P

Tytuł:
PostNapisane: 19 paź 2005, 12:06 

Qbek zamnij paszcze bo wali gównem :twisted: . Lepiej się naprawde zamknij, bo ludzie cię nienawdzą za twoją głupote, i niewyparzoną morde. A zapewniam cię, że jak pokażesz się na jakiejś imprezie, to spewnością wzbudzisz zainteresowanie wśród kolegów ze sceny

Tytuł:
PostNapisane: 19 paź 2005, 13:03 

Taaak a zwłaszcza twoje wieśniaku :twisted: PS: ups sorki za "każdego" :wink: , karzę się pisze przez "rz" bo się wymienia na kaRa a to Boshe to tylko taki mały, malutki, maciupenki synonimek :D
PS2:iiiiii......BUM! aaaała kurde mać nie udało się , walnąłem w stół :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 19 paź 2005, 13:21 

Qbek napisał(a):
O Boshe czy ja wam karzę pisać bezbłędnie?

Qbek napisał(a):
karzę się pisze przez "rz" bo się wymienia na kaRa

:lol: :lol: :lol: :lol: akurat w tym przypadku wymienia się na "kaZać" :lol: :lol: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 19 paź 2005, 13:36 

lol
"akurat w tym przypadku wymienia się na "kaZać""
lol

Tytuł:
PostNapisane: 19 paź 2005, 14:54 

Teraz przytoczę kilka odzywek, których nauczyłem się w szkole (do Qbka oczywiście) : "A idźże się wypałuj", "A idźże się utop", "Daj se siana", "Czep SE tramwaja" (rozumiecie o co chodzi), a ja wymyśliłem taką "A idźże się poucz (ortografii)".
PS. idźże - to chyba tak się pisze. :)
PS2. Sorki za te "se" ale tak lepiej brzmi.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 116 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2