Teraz jest 4 mar 2025, 12:27

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 602 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2005, 21:35 

wrrrr MAMO oni mnie specjalnie denerwoja !!!!!!!! :)

Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2005, 21:44 

przsoi napisał(a):
to trzeba go po pierwsze podziwiac a nie wyzywac, po drugie UCZYC sie od niego, a po trzecie, po treningu-znalezc i zabic :)

lub po prostu olac cala sprawe i czekac na 'normalna' wersje gry w postaci point of existence lub forgotten hope 2 :D

Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2005, 21:55 

Cytuj:
A tak do tematu To mnie NAJBARDZIEJ wkuza nie sama gra ale GRACZE to ciagłe nazekanie, normalnie jak mnie newrica bierzez to wrrrrrr i jeszcze jedno mnie wpienia. Mianowicie mowienie ze "ojeku jaki ten BF2 jest zabugowany, o jejku ile bledow w tej grze jest" takie gadanie to potrafi doprowadzic czlowieka do bialej goraczki!

Co gorsze narzekanie, ze produkt jaki sie kupilo nie spelnia naszych oczekiwan czy tez denerowanie sie na innych ludzi, ktorych sie nawet na oczy nie widzialo? ;]

Jesli sie podchodzi do tego "nie marudz tylko przyzwyczaj sie i graj" to by zadna gra nie ewoluowala. Bysmy dalej cieli w tetrisa i wolfa.

Po co narzekaliscie na memory leak w 1.01 ? ? ?no na jaka cholere? Przeciez trzeba bylo sie rpzyzwyczaic i grac :twisted: glupie podejscie.

EA czyta nasze wypociny na ich forum. I je analizuje. Musza interesowac sie opiniami klientow bo bez nas nie ma ich ! Gra to nie produkt "wizji", ktory mamy laskawie przyjac tylko produkt komercji, ktory ma komus przyniesc dochody a wiec wszelkie slowa krytyki itp sa uzasadnione.

Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2005, 22:12 

No dobra...ale od tego są takie rzeczy jak forum itp. A nie gość Ci wchodzi do gry i na Voipie zaczyna monolog o tym czy mu sie podoba czy nie...jak wszedł do gry to niech gra a nie gada bezsensu...i skupić sie nie można i w ogóle :P :D

Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2005, 22:13 

Lepszy monolog o tym co sie w grze nie podoba niz o tym co sie dostnie na urodziny/mikolaja,choinke
Pzdr. dla Cukiereczka :D:D

:(

Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2005, 22:42 

falcon ja akurat mowilem o forum :P jakby mi ktos morde darl na voipie to bym go wywalil lub zalozyl nowy squad :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2005, 22:51 

Ano chyba, ze forum miałeś na myśli :) Z tym składem to jasne, ale wiesz jak sobie wszyscy (zgrana ekipka) siedzimy i nagle taki "osioł" sie wbija to szkoda słów...

Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2005, 23:11 

to sie robi salami :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2005, 23:46 

Lailonn salami jest dobre ale zalezy z jakiego osla bo jak z osla lamki to nawet lepiej tego niejesc bo chewty leca raz dwa ;)

Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2005, 23:49 

Najlepsze ponoć węgierskie :P

Tytuł:
PostNapisane: 18 paź 2005, 23:30 

Zygfryt napisał(a):
chłopie widze że Ty jesteś typem rzeżnika bez litości KRWIIIII ja też lubie krew ale jak chce popatrzeć na krwawiących, jęczących ludzi biegających w kółko to gram w bloodrane albocoś, a co do hitboxów to częściowo racja ale i tak nie jest tak źle.
A co do tematu to nie lubie tego iz nie wyświetla nazw graczyw pojazdach i nie da się zmieniać nicka bez ponownego zakładania konta :/

to dobże że nie można zmieniać nicka, ma on być twoim imieniem i znakiem rozpoznawczym w grze...
tak mi się przynajmiej wydaje

Tytuł:
PostNapisane: 18 paź 2005, 23:34 

Witaj na forum :)

Tytuł:
PostNapisane: 18 paź 2005, 23:34 

falcon_eye7 napisał(a):
No dobra...ale od tego są takie rzeczy jak forum itp. A nie gość Ci wchodzi do gry i na Voipie zaczyna monolog o tym czy mu sie podoba czy nie...jak wszedł do gry to niech gra a nie gada bezsensu...i skupić sie nie można i w ogóle :P :D

Ostatnio miałem taką akcję jadę w czołgu a tu mi jakiś japończyk zaczyna śpiewać... o mało zawału nie dostałem :) ale gościu uciszył sie po mojej namowie :wink: inaczej musiałbym się rozłączyć z serwerem, bo bym tego nie wytrzymał...

Tytuł:
PostNapisane: 18 paź 2005, 23:55 

hehehe... Japanese Boy... ja raczej gram na polskich serwerach :D

Tytuł:
PostNapisane: 19 paź 2005, 03:35 

A mnie denerwuje{choc malo śmigam pojazdami} jak jade se dajmy na to APC i wyjezdza mi kolo czolgiem no to rakieta w niego kilka strzalow rzucam zaslone dymna i zmiana polozenia ale co sie dzieje koles widzi moj nik przez zadyme i wie gdzie sie wycofuje i daje z rury do mnie
no czysty kicz :roll:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 602 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2