Teraz jest 4 mar 2025, 08:46

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 602 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 19 paź 2005, 03:37 

ps brak znakow ".," wynika z mojego lenistwa sorrki

Tytuł:
PostNapisane: 19 paź 2005, 09:21 

A mnie w BF 2 wkurza Qbek....
wczoraj wchodze na aster,a ta lama pisze "przyszedl volf,najgorszy gracz swiata i wazeliniarz" zy ty,niewychowany bobasie wiesz co mówisz?O ile wiem,to z ta wazelina nic nie ma....to ty jestes gorszym grazcem odemnie,bo stanie na pasie to co?Prosze dajcie mu bana... :(

Tytuł:
PostNapisane: 19 paź 2005, 12:25 

A mnie wkurza gracz ksywą BigSuma. Wczoraj na wake na lotniskowcu wsiadł do działa p-lot i tk-ował niemiłosiernie... miał potem z -38 pkt...
do heli się nie można było dostać.
pozdro!

Tytuł:
PostNapisane: 19 paź 2005, 13:00 

Co ty gadasz crist? nic nie mówiłem o tym że jesteś najgorszym graczem na świecie ( no może paru jest od ciebie gorszych :twisted: ) ale co do wazelinirza to miałem racje bo nim jesteś, byłeś i będziesz i się lepiej nie odzywaj w sprawie bana dla mnie bo w tym temacie nie masz ani prawa pisnąć( hmm....ta gra jest od 16 lat prawda? a ty ile masz...12? no chyba tak.Więc lepiej jeszcze podrośnij bo ta gra jest dla ciebie zbyt brutalna i może źle wpłynąć na twoją psychikę mały wypierdku :twisted: :twisted: :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 19 paź 2005, 13:20 

Sztywny_pl napisał(a):
A mnie wkurza gracz ksywą BigSuma. Wczoraj na wake na lotniskowcu wsiadł do działa p-lot i tk-ował niemiłosiernie... miał potem z -38 pkt...
do heli się nie można było dostać.
pozdro!

widzialem goscia ktory zakonczyl runde z wynikiem okolo -240 (mam screena), tak wiec w temacie masowego tk nie zaskoczy mnie byle kto... :) co najlepsze mial taka "misjonarską" xywe cos jakos "JY|Jesus-Yes"... oczywiscie bezuzyteczny votekick nie dzialal na 64 osobowym serwie.

Tytuł:
PostNapisane: 19 paź 2005, 13:50 

Qbek napisał(a):
( hmm....ta gra jest od 16 lat prawda? a ty ile masz...12? no chyba tak.Więc lepiej jeszcze podrośnij bo ta gra jest dla ciebie zbyt brutalna i może źle wpłynąć na twoją psychikę mały wypierdku :twisted: :twisted: :twisted:

Po Twoim zachowaniu daję Ci jakieś 9... no 9 i pół roczq.

Tytuł:
PostNapisane: 19 paź 2005, 16:43 

Qbek napisał(a):
Co ty gadasz crist? nic nie mówiłem o tym że jesteś najgorszym graczem na świecie ( no może paru jest od ciebie gorszych :twisted: ) ale co do wazelinirza to miałem racje bo nim jesteś, byłeś i będziesz i się lepiej nie odzywaj w sprawie bana dla mnie bo w tym temacie nie masz ani prawa pisnąć( hmm....ta gra jest od 16 lat prawda? a ty ile masz...12? no chyba tak.Więc lepiej jeszcze podrośnij bo ta gra jest dla ciebie zbyt brutalna i może źle wpłynąć na twoją psychikę mały wypierdku :twisted: :twisted: :twisted:

HAHAHA!!!!ale ty mnie rozbawiłeś!!!! Swoim zachowaniem prezentujesz poziom 2 latka a twoj glos wskazuje na 10.A co do gorszych graczy to ty sie do nich zaliczasz jak cos.wez sie odwal maly wypierdku odemnie.Sam tez jestes juz wazeliniarzem i nim zawsze bedzie

Tytuł:
PostNapisane: 19 paź 2005, 16:54 

uspokójcie się dzieci bo zaraz przyjdzie wasza niania i zabierze z tej piaskownicy do domu :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 19 paź 2005, 17:16 

Ty też mnie rozbawiłeś Crist....ale swoją głupotą i śmiesznymi textami powtarzanymi co poł minuty (chodzi mi o te arabskie komendy),i gdyby chociaż one ci w ogóle wychodziły a to jakieś gargamele wychodzą, jakby mówił jakiś mały arab co ma 5 lat i to jeszcze z wadą wymowy :twisted: I to jeszcze twoje " kurrrde mać! znowu mnie ten sam gostek zabił, no nie wiem chyba zaraz pójdę na inny serwer".Hmmm........może i parę razy jakiś tam gościu cię zabił,tak to jest jak leźesz na otwartym terenie linią prostą i ani się nie obracasz, ani nie kucasz(parę razy cię obserwowałem) i nie dziw się potem, że masz w statystykach tyle śmierci :shock:Aha i jescze jedno...jak innym wytykasz błędy, to sam się naucz dobrze pisać bo w toim poście są nawet niedokończone wyrazy! ,dzieciaku!

Tytuł:
PostNapisane: 19 paź 2005, 17:25 

Qbek napisał(a):
Ty też mnie rozbawiłeś Crist....ale swoją głupotą i śmiesznymi textami powtarzanymi co poł minuty (chodzi mi o te arabskie komendy),i gdyby chociaż one ci w ogóle wychodziły a to jakieś gargamele wychodzą, jakby mówił jakiś mały arab co ma 5 lat i to jeszcze z wadą wymowy :twisted: I to jeszcze twoje " kurrrde mać! znowu mnie ten sam gostek zabił, no nie wiem chyba zaraz pójdę na inny serwer".Hmmm........może i parę razy jakiś tam gościu cię zabił,tak to jest jak leźesz na otwartym terenie linią prostą i ani się nie obracasz, ani nie kucasz(parę razy cię obserwowałem) i nie dziw się potem, że masz w statystykach tyle śmierci :shock:

Qbek ty sie lepiej przymknij bo masz teksty jak mój 10 letni brat. Ajjj zapomniałem przecież ty masz 10 lat no to sory nie fikam do takiego macho. Który ledwo od ziemi wyrusł i myśli że mu wszystko wolno. Do mamy tez tak pyskujesz gnojku jeden?? Nie wiem nie kochają cię czy co?? Dziewczyny cię biją (uuu współczuje im jeżeli tak ja bym cię nie dotknoł) a może miałeś wypadek w dzieciństwie i troche twarzyczke masz szkaradną?? Dobra to był OT. Teraz czego nie lubie w BF2?? No kto wie kto wie?? Jeżeli chciałeś napisać Qbek to brawo miałeś racje teraz możesz sobie kupic czekolade :P lub kilo ziemniaków :P :twisted:

Ostatnio edytowano 19 paź 2005, 17:39 przez Ziemniaczek, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 19 paź 2005, 17:28 
Moderator forum

Spokoj mi tu dzieci,bo bany poleca..

Tytuł:
PostNapisane: 19 paź 2005, 17:45 

A ty masz takie texty jak 8 letni niedorozwinięty dzieciak którego ojciec lał pogrzebaczem po mordzie, a teraz chcąc zabić nudę, piszesz bzdurne posty tylko po to, aby inni cię widzieli :evil: PS: jeśli sądzisz, że twój nick jest tak debilny , że trzeba go zmienić, to zmień sobie na coś tybu cebula albo seler....o właśnie....SELER! to jest coś dla ciebie :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 19 paź 2005, 17:50 

haha,ja jakos nie mowie juz textow mec,bo one sa dla niedorozwinietych dzieci jak qbek.Przykro mi,ze byles w dziecinstwie maltretowany packa na muchy :PI ty też naucz się pisać,bo w "toim poście" jest chmara błędów,smarkaczu

Ostatnio edytowano 19 paź 2005, 17:52 przez Crist, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 19 paź 2005, 17:51 

Qbek napisał(a):
A ty masz takie texty jak 8 letni niedorozwinięty dzieciak którego ojciec lał pogrzebaczem po mordzie, a teraz chcąc zabić nudę, piszesz bzdurne posty tylko po to, aby inni cię widzieli :evil: PS: jeśli sądzisz, że twój nick jest tak debilny , że trzeba go zmienić, to zmień sobie na coś tybu cebula albo seler....o właśnie....SELER! to jest coś dla ciebie :twisted:

Hej to jest forum o battelfieldzie a nie o waszym wieku i waszychwadach rozawoju

Tytuł:
PostNapisane: 19 paź 2005, 17:53 

Wojtas napisał(a):
Spokoj mi tu dzieci,bo bany poleca..

Wojtas :arrow: Ale przecież wszyscy z niecierpliwością na to czekają :wink:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 602 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2