Teraz jest 30 lis 2024, 12:42

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 110 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 21 paź 2005, 11:27 

Ziemniaczek napisał(a):
Ja znalazłem patęt by robić masowe kamikaze :D Samolot + 5 C4 muhahaha :twisted: Eksplozja jest tak potężna że nawet jak samolot walnie z 3-5 metrów od celu to i tak go zniszczy albo potęrznie uszkodzi :twisted:

:-) Ja też przyklejam C4 na nos krowy. Jest fajne, duże bum :-)

Ognacy

Tytuł:
PostNapisane: 21 paź 2005, 11:47 

ognacy napisał(a):
Ziemniaczek napisał(a):
Ja znalazłem patęt by robić masowe kamikaze :D Samolot + 5 C4 muhahaha :twisted: Eksplozja jest tak potężna że nawet jak samolot walnie z 3-5 metrów od celu to i tak go zniszczy albo potęrznie uszkodzi :twisted:

:-) Ja też przyklejam C4 na nos krowy. Jest fajne, duże bum :-)

Ognacy

Ale to musicie to zdetonować prawda? Samo nie wybucha przecież...

Tytuł:
PostNapisane: 21 paź 2005, 11:59 

chyba wybucha
przynajmniej mam takie wrażenie

ja pędzę jeepem z C4 na czoł a ten rozwali mnie z działa to często giną jacyś kolesie po bokach

Tytuł:
PostNapisane: 21 paź 2005, 12:02 

Kolec napisał(a):
chyba wybucha
przynajmniej mam takie wrażenie

ja pędzę jeepem z C4 na czoł a ten rozwali mnie z działa to często giną jacyś kolesie po bokach

heh,ale ja to w ogóle nie umiem detonowac tych c4 na samochodzie,bo albo zdetonuje za daleko od czołgu,albo zabije siebie :P

Tytuł:
PostNapisane: 21 paź 2005, 12:41 

marcinek napisał(a):
Zaden porzadny klan nie gra na serwach dla ogolu zeby cwiczyc lub dorobic taktyki. Mam na mysli Utopianer, Mouz itd.

to ty gadasz bzdury :D

Tytuł:
PostNapisane: 21 paź 2005, 13:14 

Często na mapie "Manshuurt City" nasza krówka stoi wolna a więc ja biorę spec opsa idę do owej krowy , podklejam c 4 i zazwyczaj rozbijam się o dręczącego team blackhwaka a co do c 4 to ono automatycznie sie detonuje przy wybuchu pojazdu :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 21 paź 2005, 13:23 

MohammedZaherSzah napisał(a):
marcinek napisał(a):
Zaden porzadny klan nie gra na serwach dla ogolu zeby cwiczyc lub dorobic taktyki. Mam na mysli Utopianer, Mouz itd.

zgadzam sie, czesto udalo mi sie wejsc na serwer "dla ogolu" gdzie bylo paru graczy z utopii (najczesciej sa to serwery niemieckie)...

Tytuł:
PostNapisane: 21 paź 2005, 13:42 

marcinek napisał(a):

Tak dla statow graja, ale nie po to zeby cwiczyc taktyki, czytaj dokladniej.

Tytuł:
PostNapisane: 21 paź 2005, 14:04 

marcinek napisał(a):
marcinek napisał(a):

a jaki klan cwiczy taktyki na ffa ?? od tego sa zamkniete trenningi i spary...

Tytuł:
PostNapisane: 21 paź 2005, 14:11 

Kolejna bezsensowna dyskusja nic nie wnoszaca nowego. Odkad gram w BF'a, a bedzie juz ponad 3 lata to klanowicze zawsze grali razem, a turysci osobno.
Klany niemieckie czy inne zachodnie ekipy tez graja razem z tym ze maja "fake nicki" i na nich jada. Malo kto z klanu utopianer czy mouz podnieca sie odblokowana bronia czy dodatkowymi odznakami.

Najlepiej widac to w pucharze ECL ktory obecnie jest rozgrywany. W pucharze tym gra sie z unlockowana bronia, a moze graloby sie gdyby ludzie ja mieli :D a graja tam takie zespoly jak, uto, team bionic, qpool, sts i wiele innych dobrych niemieckich zespolow.

Poza tym na serwerach publicznych jest strasznie niska kultura gry, jest wielu graczy co nie mysli graja "na pale", wchodza do teamow nawijaja jak katarynki, jak babcie na targowisku. Dlatego ja np wywalam ich z mojego teamu albo mowie otwarcie sorry gram sam albo z kumplem z klanu.
Kazdy klan ma swoj system gry i stosuje go na serwerze czy to umiejetnosc wykorzystania sl czy tez rozne miejscowki itp. Ponadto klanowicze uzywaja przewaznie TS'a i komunikacja wew gry tylko przeszkadza w rozgrywce stad tez ma miejsce oczyszczanie skladow.

Tytuł:
PostNapisane: 21 paź 2005, 14:32 

Ethan napisał(a):
Poza tym na serwerach publicznych jest strasznie niska kultura gry, jest wielu graczy co nie mysli graja "na pale", wchodza do teamow nawijaja jak katarynki, jak babcie na targowisku.

Co masz na myśli mówiąc o nawijaniu? Ja jak gram i mnie np. sprzątnie snajper, to informuję gdzie jest (bo już nie mogę wyspotować). Jak widzę, że w kierunku mojej flagi leci APC i mnie zabije, to też informuję na voipie, bo mało kto czyta komunikaty na czacie. Do tego jeśli jestem komanderem, to informuję SLi ogólnie o kierunkach ataku wroga. Czy to wszystko podpada pod irytujące "nawijanie jak katarynka"? Pytam z ciekawości - gram od niedawna, ale jednak wolę nie wychodzić na buraka.

To, co mnie irytuje w VOIPie, to jak koledzy ze squadu klną non stop, lub nawijają na tematy niezwiązane z rozgrywką. Ileż sie nasłuchałem o podłączaniu joya na USB czy wymaganiach na jakiś papierowy "medal". Takie squady opuszczam, bo się nie można skoncentrować. Ale jak ktoś informuje o ruchach wroga itp. to dla mnie jest to cenna osoba w zespole.

Sorry za offtopic. Może jest jakieś faq dotyczące 'netykiety' w bF2?

pozdrawiam,
Łukasz

Tytuł:
PostNapisane: 21 paź 2005, 14:54 

Przy tsie, kiedy siedzi sie w wiecej niz w dwie osoby, voipa nie da sie zrozumiec, a tylko zaglusza i tsa i gre.

Tytuł:
PostNapisane: 21 paź 2005, 15:13 

ognacy napisał(a):
Co masz na myśli mówiąc o nawijaniu? Ja jak gram i mnie np. sprzątnie snajper, to informuję gdzie jest (bo już nie mogę wyspotować). Jak widzę, że w kierunku mojej flagi leci APC i mnie zabije, to też informuję na voipie, bo mało kto czyta komunikaty na czacie. Do tego jeśli jestem komanderem, to informuję SLi ogólnie o kierunkach ataku wroga. Czy to wszystko podpada pod irytujące "nawijanie jak katarynka"? Pytam z ciekawości - gram od niedawna, ale jednak wolę nie wychodzić na buraka.

Nie podchodzi :P
ognacy napisał(a):
To, co mnie irytuje w VOIPie, to jak koledzy ze squadu klną non stop, lub nawijają na tematy niezwiązane z rozgrywką. Ileż sie nasłuchałem o podłączaniu joya na USB czy wymaganiach na jakiś papierowy "medal". Takie squady opuszczam, bo się nie można skoncentrować. Ale jak ktoś informuje o ruchach wroga itp. to dla mnie jest to cenna osoba w zespole.

Sorry za offtopic. Może jest jakieś faq dotyczące 'netykiety' w bF2?

To podchodzi :twisted:
Mnie osobiście drażnią też osobnicy przed mutacją. Pewnie za stary już jestem ale nie znoszę tych dziecinnych głosików, nawet jeśli gadają w miarę sensownie (co b. rzadko się zdarza). Ale mam usprawiedliwienie na swój brak tolerancji - gra jest od 16 lat :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 21 paź 2005, 17:09 

Piotr3k napisał(a):
marcinek napisał(a):
marcinek napisał(a):

a jaki klan cwiczy taktyki na ffa ?? od tego sa zamkniete trenningi i spary...

Czytales posty w tym temacie, chyba nie. Dlatego najpierw przeczytaj pozniej zastanow sie nad tym co ja napisalem.

Ethan -> wszystko fajnie, ts itp, ale tu chodzi o to zeby jednak starac sie nie grac np. KGW i Wilda jedna strona, a typowi ffowcy druga, bo to zero przyjemnosci. Starac sie Wilda jedna strona, a KGW druga. Ja nie potepiam gry klanowiczow na publicznych serwach, bo to bylaby kompletna bzdura. Chodzi o to, ze serwy ffa sa dla zabawy, a nie na cwiczenia, jak tu niektorzy sugeruja.

Tytuł:
PostNapisane: 21 paź 2005, 17:14 

Chodziło mi o elementy taktyki które z powodzeniem możesz poćwiczyć na ffa :D

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 110 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2