rover napisał(a):
ale to jest w ogole troche smieszne. juz kiedys nightmax pisal w jakiejs sprzeczce zeby wyzwac jego klan jak jest sie takim madrym. wyzwalismy, chociaz za az taaaakich madrych sie nie uwazamy i enclave nie przyjelo challange'a. a krzyczeli tak glosnym chorem wszyscy z enclave bez wyjatku , przy okazji mieszajac nas z blotem. teraz znowu ktos z enclave pisze, ze czeka na wyzwania etc. do tego Matador pisze, ze czeka szczegolnie na klan CQF, ktory w moim odczuciu jest od enclave nieco slabszy. ciekawe czy z tak samo wywieszonym jezykiem czekasz na wyzwanie od nas, kiedy wiesz juz ze nie jestesmy kolejnymi chlopcami do bicia. zebys potem tego swojego tonu "dam wam nauczke bachory" nie odszczekiwal jak taki CQF sprawi Ci niespodziewanke jak 3C w Polish Cupie. potem ktos z CQF napisze po twoim postem, ze wlasnie wypowiedzial sie "lousy looser" i dopiero wtedy bedzisz mial zonka
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
kto tam wyzej pisal, ze chce flame?
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Widzę ze niezły twardziel z ciebie, ale o wywieszaniu języka to Mistrzu możesz Mańkowi opowiadać, nie mi.
Ja u nas zajmuję się WA od CB i tylko tym.
Do mnie się chyba nikt z was nie zwracał? albo chyba głuchy jestem że o wyzwaniu od was od nikogo u nas nie słyszałem.
Wiem że CQF najsilniejszy na tą chwilę nie jest, ale chyba wytłumaczyłem o co chodzi. Nie życzę sobie aby jakieś typki rzucały jakieś bluzgi na mnie.
Dlatego mam ochotę na meczyk z nimi – proste.
Tak jak napisałem wcześniej nic na siłę.
Nic nie stoi także na przeszkodzie abyśmy zagrali pierwszy polski meczyk przeciw wam w CB.