MataDor napisał(a):
gotti - "
http://battlefield.pl/komentarze/?id=1217 tutaj masz dokladny link , milego czytania. "
Rzeczywiście, widzę że cała scena po was pojechała
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Nie ma się czym stresować i czemu dziwić, bo najzwyczajniej po przeczytaniu tych pomeczowych comentsów, widać jak przedstawiala się sytuacja - wpadliście tu nagle do nas, nikt was wogóle nie znał, i odrazu uznaliście ludzi za zgraję frajerów nie umiejących przegrywać nie znając ich, a większość z klanowców zna się z lanów.
Was nie znał nikt, ale odrazu "skakaliście wysoko".
Wbrew pozorom i niektórym tematom na forum scena jest nad wyraz zżyta i to jest super - obyśmy tak dalej pociągneli
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
(Meczyk z SAMD'em niestety mnie ominął .... - ale za to był długi udany urlop
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
)
"whine mode on" bylo moja reakcja na sposob w jaki przyjeliscie ta przegrana , bo zwalaliscie wine na server , bo jezeli nie dochodzicie do poruzumienia co do servera , to gra sie na neutralnym , lub 1 mape na waszym , oraz druga na ich ( tak jak np gralismy mecz z sevens , tamci gracze pochodza z islandi , i wszystko dalo sie zalatwic bez problemu , zagralismy na neutralnym )
PS. "Was nie znał nikt, ale odrazu "skakaliście wysoko" w ktorym momencie ? :} poprzez wlasnie to "whine" ? jak juz wczesniej napisalem , to byla tylko moja opina na ten temat , ktora chyba nie powinna nikoto urazic znacznie
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)