Teraz jest 4 mar 2025, 09:15

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 34 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 21 paź 2005, 19:15 

Nietrzeba byc wysmienitym zeby kogos zstrzelic w powietrzu bo sory za okreslenie ale lata duzo lamek co jak sie pali to skacze albo mowi idz ty cziterze,lamo itp. Ale w lataniu najwazniejsza jest zabawa niewolno sie przejmowac tym ze np dostaniesz jedna raketa w dupsko i odrazu o kurcze dostalem ja piernicze zaraz spadne nie! to musi byc czysta przyjemnoisc i niepotrzebne sa dzoje ja niemam a latam i niesadze ze mi zle idzie :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 24 paź 2005, 10:44 

Piasecznik napisał(a):
Samolot ponoć najłatwiej strącić igłą wyrywając ją z gleby i rzucając w stronę nadlatującego samolotu.....
Eeee tam. Gdzieś czytałem, że EA ma dodać specopsowi pistolet do wystrzeliwania racy świetlnej. Jako alternate ma być świeca dymna, która wystrzelona w kierunku latadła wyłącza mu awionikę i widok z kabiny. Nawet minimapka ma się wyłączyć. Normalnie gleba. Nie chcą polepszać stingerów, bo to przecież straszna lameriada, by zestrzelić tymczymś namierzony samolot wroga. Nie chcą tez rezygnować z niebywałego realizmu polegającego na trafianiu przyjacielskiego, a nienamierzonego lotnika.
Zwróćcie uwagę na ten knyf! Ile razy trafiliście nienamierzonego wroga, a ile razy nienamierzonego kolesia z Twojej ekipy. Normalnie superrealistyczny "fog of war". Nie sądzę, by ea zrezygnowała z tak wysokiego poziomu realizmu :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 24 paź 2005, 11:48 

Ja to az sie boje uzywac rakiet :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 24 paź 2005, 13:13 

rzeczywiscie, ten realizm doprowadzil do tego, ze sie boje rakiet uzywac :cry: :cry: , ale na pathu 1.02 latwiej mi bylo trafic rakieta przeciwnika niz teraz,,

ps wydaje mi sie ze jest jakis sposob na zestrzeliwanie po luku (musi byc), bo wczoraj mnie jakis "ktos" zestrzelil i to kilka razy w ten sposob ( az sie zdziwilem i mu napisalem : ze albo jest geniuszem albo cheaterem, ze mnie trafia przy skrecaniu -= i dostalem kicka; myslicie ze jest jakis cheat, ktoyr to umozliwia i jest niewykrywalny przez pb ??)

pozdrawiam :twisted: :twisted:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 34 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 2