e-38 napisał(a):
No tak, w CS też wjeżdzają na respy czołgami, bo też używają takiego określenia...
Ja mówię o BATTLEFIELD 2 jak to jest w CS mnie nie interesuje.
e-38 napisał(a):
...I ja piszę głupoty ? Mi nie przeszkadza, że ktoś jest u mnie na respie - nie przychodzę na forum, nie płaczę, że "honor" (no tak, jeszcze jakie wartości zaczną niektórzy odnosić do gier...). Staram się jakoś z tego wyjść i tyle...
Może tobie nie przeszkadza to że np dostaniesz 5 razy pod rząd w plecy z efektem śmierci natychmiastowej ale mnie "przeszkadza" i wyobraź sobie że też się staram wyjść z tej sytuacji ale czasami kamperów jest za dużo

(co prawda zdarzyło mi się to może kilka razy ale nie tylko ja gram w BF2 ...) I ja nie przychodzę na forum i nie płaczę jak już napisałem wcześniej, ja nie byłem autorem tego topicu tylko wypowiedziałem się odnośnie tego filmiku a że wywyiązała się dyskusja z tego to nic na to nie poradze... A jak słowo honor jest ci obce to ja na to nic nie poradze również...
e-38 napisał(a):
...
Dla mnie EOT bo jedyne argumenty to "bo to bez honoru, bo kampią"...
Niestety ale jakbyś czytał uważniej to byś znalazł argumenty inne niż użyte skróty do tego czyli np Honor albo lama czy kamper.
Zbawca napisał(a):
Na meczach przedewszystkim nastawiasz sie na spawnkilling, basecamping czy tez spawnblocking. Wszystko to co uwazasz/uwazacie za "nie honorowe".
Naprawdę ? Ja jakoś się nie nastawiam na "spawnkilling, basecamping czy tez spawnblocking" - nigdy bym sobie na takie coś nie pozwolił

(tyczy się tylko nieprzejmowalnych flag wroga lub/i ostatniej nieprzejmowalnej flagi)