Ziemniaczek napisał(a):
Ja prawdopodobnie wiem. Nie macie wszystich odznak do awansu. Potrzeba troche tego zeby być bodajże First Seargant zresztą zobaczcie sobie na strone z rangami.
MAN !! czytaj moze troszke uwazniej co sie tutaj pisze, OK ?

Ja awans NORMALNIE dostalem (co widac w sygnaturce). Nie chodzi tutaj o brak awansu, ale o brak paska postepu w BFHQ, pokazujacego w "%" ile to juz osiagnelismy w drodze do kolejnego awansu. I o tym jest caly topic (tak sobie imaginuje). U mnie po patchu 1.3 i zwiazanych z nim 2-ch automatycznych "awanasach", pasek zniknal (tzn. jest pusty caly czas), pomimo tego ze kolejne pkt. normalnie sie naliczaja i awanse NORMALNIE nastepuja po sobie. Dziwne jest to o tyle ze przy zalozeniu nowego konta na BF2, tenze pasek dziala POPRAWNIE (przynajmniej w moim wypadku)
PS. Jak mniemam, kolega mowi o roznicy pomiedzy awansem na "Master sergeant" a "First sergeant", oba te stopnie potrzebuja 20 000 pkt. przy czym do tego drugiego potrzebne jest dodatkowo 9 odznak o ktorych mowa na wskazanej przez kolege stronie. Masz oczywiscie racje, niemniej nie ten problem tutaj roztrzasamy