Teraz jest 25 lis 2024, 23:19

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 77 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 22 paź 2005, 23:15 

Ja mam tylko nadzieje że jesli wyjdzie patch 1.4 to zrobią wreszcie ostateczne "polowanie na zające" i gra będzie wtedy naprawde miodzio :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 23 paź 2005, 00:32 

Ve2yr ty nam mowisz bysmy sie uspokoili ale ty nie wiesz nawet o czym mowimy. Bunny Hopping to jest skakanie. Nie ma natomiast do teraz nazwy na to co sie dzieje w bfie bowiem w zadnej grze nie ma mozliwosci takich pokreconych ruchow ;] Samo skakanie jest znosne ale skakanie +3x kladzenie sie w czasie 1 skoku itp duperele to juz przerasta kazda gre fps ;]

Tytuł:
PostNapisane: 23 paź 2005, 00:36 

Lailonn napisał(a):
Ve2yr ty nam mowisz bysmy sie uspokoili ale ty nie wiesz nawet o czym mowimy. Bunny Hopping to jest skakanie. Nie ma natomiast do teraz nazwy na to co sie dzieje w bfie bowiem w zadnej grze nie ma mozliwosci takich pokreconych ruchow ;] Samo skakanie jest znosne ale skakanie +3x kladzenie sie w czasie 1 skoku itp duperele to juz przerasta kazda gre fps ;]
... i do tego ten irytujący, super celny granatnik :roll: Moim rozwiązaniem byłoby wprowadzenie odbezpiecznia pocisku po przyjmijmy, 15 metrach lotu... i nie byłoby już Bunny Hopperów :D

PostNapisane: 23 paź 2005, 09:46 

e-38 napisał(a):
Hokahey napisał(a):
hehe To że np. ja tego nie popieram to nie znaczy że 'bunny-hopping is for no skill losers' - sam zaczynam używać "takiej gry" jeśli przeciwnik używa tego nagminnie :wink: Mimo tego takie coś widziałbym bardziej w grze "sci-fi" typu Quake czy Unreal a nie w BF2 :roll:

Cały czas ktoś przytacza tutaj Q, UT - a kto tak naprawdę grał w to na tyle, aby móc tak mówić ?

Ja w ut gram naprawdę długo i nie ma tam żadnego skakania - są dodge, które pełnią zupełnie inną funkcję. Także takie porównania to można do CS robić, nie do Q czy UT>

Ja gralem dlugo bo od 99 a pozniej 2k4 klanowo
i im chodzi o styl gry,uniki ktore sa malo realistyczne a dodge czy zwykly skok to dla nich to samo.
a tak na marginesie to co to dogde jak nie odskok albo jak kto woli podwojsy skok

pozdrawiam i w jakim klanie grales?

PostNapisane: 23 paź 2005, 10:15 

Cytuj:
Ja w ut gram naprawdę długo i nie ma tam żadnego skakania - są dodge, które pełnią zupełnie inną funkcję. Także takie porównania to można do CS robić, nie do Q czy UT>

A to w csie mozna tak skakac? Tam po 3-4 skokach nie podniesiesz juz tylka. Do tego nie mozna sie klasc a ludziki sa duzo wolniejsze niz w bfie ;] Mowisz nie porownujcie do x a sam blednie porownujesz do y :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 23 paź 2005, 10:24 

ile można ciągnąć ten temat jedyna nadzieja w paczu

PostNapisane: 23 paź 2005, 11:35 

90s napisał(a):
Ja gralem dlugo bo od 99 a pozniej 2k4 klanowo
i im chodzi o styl gry,uniki ktore sa malo realistyczne a dodge czy zwykly skok to dla nich to samo.
a tak na marginesie to co to dogde jak nie odskok albo jak kto woli podwojsy skok

pozdrawiam i w jakim klanie grales?

Tutaj się skacze żeby ktoś nie trafił. A w UT możesz odskoczyć już po strzale, RL czy z innej broni. w BF przed kulą "raczej" nie odskoczysz. Dodge też umożliwia szybkie przemieszczanie się i takie tam - ale skoro grałeś w ut...

A gdzie grałem ? Gram do tej pory - best.

Tytuł:
PostNapisane: 23 paź 2005, 12:00 

eter5 napisał(a):

Taaa ja mam nadzieję, że tego nie poprawią. Po prostu lubię tak grać i jestem w tym dobry :( Rozumiem ludzi, którzy zachowują się tak, jak ja, ponieważ im zależy nie na efektowności i zabijaniu ludzi, jak na wojnie, tylko na lamerskiej efektywności. Tak skutecznej, że każdego to będzie na maxa wkurzało. I tak właśnie gram na Karkandzie - nikt i nic tego nie zmieni... no może patch :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 23 paź 2005, 12:10 

Lailonn napisał(a):
Pisane przez debila? Po pierwsze MataDor nikt na forum nie mowil, ze bunny hopping to exploit.

Tak, ale wiele klanów po meczach gada jakieś głupoty o skakaniu.
A jest dokładnie jak w artykule.

---- Take it easy ---- (and fuck allllll the cheaters)

Tytuł:
PostNapisane: 23 paź 2005, 12:18 

Headshot napisał(a):
eter5 napisał(a):

Taaa ja mam nadzieję, że tego nie poprawią. Po prostu lubię tak grać i jestem w tym dobry :( Rozumiem ludzi, którzy zachowują się tak, jak ja, ponieważ im zależy nie na efektowności i zabijaniu ludzi, jak na wojnie, tylko na lamerskiej efektywności. Tak skutecznej, że każdego to będzie na maxa wkurzało. I tak właśnie gram na Karkandzie - nikt i nic tego nie zmieni... no może patch :wink:

Też umiem tak grać ale mnei to porpostu irytuje!!jak widze jak dwuch gości skacze jak debile :/
Osobiście jestem za jak najszybszym poprawienim tego, chodź, nic niejest za darmo, takiego gościa łatwo ściągnąć gdy "tańczy " z innym , jedna seryjka z boq i się nawet chłopak nie kapnie :) (działa testowałem wczoraj na Wildzie, tylko potem jakoś mi neidali spokoju x( )

Tytuł:
PostNapisane: 23 paź 2005, 12:44 

Cytuj:
Taaa ja mam nadzieję, że tego nie poprawią. Po prostu lubię tak grać i jestem w tym dobry Sad Rozumiem ludzi, którzy zachowują się tak, jak ja, ponieważ im zależy nie na efektowności i zabijaniu ludzi, jak na wojnie, tylko na lamerskiej efektywności. Tak skutecznej, że każdego to będzie na maxa wkurzało. I tak właśnie gram na Karkandzie - nikt i nic tego nie zmieni... no może patch

Ale jesli ani ty ani przeciwnik nei bedziecie mogli skakac jak w matrixie 55 to nic sie nie zmieni. Tylko tyle, ze bedzie to ladniej wygladalo...

Jesli sadzisz, ze jestes efektywny bo skaczesz jak pajac to sie mylisz. Inni tez skacza wiec wychodzi na 0...

@MataDor jak jakis klan lami to nawet i na zle ulozenie drzew na mapie bedzie narzekal :P Skakanie to mechanika gry. To, ze bym to inaczej zrobil nie oznacza, ze uwazam to za exploit. Zreszta nie znam nikogo kto by tak uwazal :P

Tytuł:
PostNapisane: 23 paź 2005, 14:13 

Gonzales napisał(a):
Ja mam tylko nadzieje że jesli wyjdzie patch 1.4 to zrobią wreszcie ostateczne "polowanie na zające" i gra będzie wtedy naprawde miodzio :roll:

mam nadzieje ze nic takiego niezrobia jest gites taki styl grania

Tytuł:
PostNapisane: 23 paź 2005, 14:16 

Lailonn napisał(a):
uwazam to za exploit. Zreszta nie znam nikogo kto by tak uwazal :P

Team eXploit-tak jest to jest moj klan,

Tytuł:
PostNapisane: 23 paź 2005, 15:19 

cosik zle sie czujemy :?: :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 23 paź 2005, 15:22 

czepiasz sie szczegolow :lol: :wink:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 77 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2