Teraz jest 25 lis 2024, 23:30

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 77 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 23 paź 2005, 15:29 

niech bedzie bunny hooping ,jesli nieumie ktos sobie z takim kolesiem normalnie dac rady to tez niech sobie z nim poskacze,life is bruttal,and bla bla bla itd.juz wiele osob mowilo,i ja powtorze,jesli komus sie niepodoba ze ktos na serwie uprawia ten"sport"to niech niegra,nikt niekaze wam tego znosic,chcecie to zagrajcie sobie na singlu gdzie bociki nieskacza.Zaden patch niezmieni tego skakania,narzekaja ludzie n skakanie,a chcial bym widziec ile razy w czasie rundy uzywacie klawiszu skoku,choc by do ucieczko przed APC

EDIT,sry jesli niejestem super w temacie ale przeczytalem tylko 1sza strone:)

Tytuł:
PostNapisane: 23 paź 2005, 15:53 

Bubu widze tez nie umiesz czytac ze zrozumieniem. Caly "problem" nie dotyczy skakania lecz tego, ze co mozna robic pdoczas takiego skoku. Byl tu gdzies filmik pokazuajcy takie skakanie. Samo skakanie nie jest niczym zlym.

Tytuł:
PostNapisane: 23 paź 2005, 16:02 

Draga napisał(a):
Gonzales napisał(a):
Ja mam tylko nadzieje że jesli wyjdzie patch 1.4 to zrobią wreszcie ostateczne "polowanie na zające" i gra będzie wtedy naprawde miodzio :roll:

mam nadzieje ze nic takiego niezrobia jest gites taki styl grania

a dlamnie to niejest styl gry tylko błazenada i chce by to poprawili.

Tytuł:
PostNapisane: 23 paź 2005, 16:30 

ja powiem tylko jedno FH2 i wszystko jasne

Tytuł:
PostNapisane: 23 paź 2005, 17:03 

MaleWo napisał(a):
ja powiem tylko jedno FH2 i wszystko jasne

a skad jestes taki pewny, ze w fh2 tego nie bedzie ? To jest przeciez mechanika gry i wcale nie jest powiedziane, ze po 1 da sie w to ingerowac modom a po 2 ze jak sie da to czy faktycznie to zmienia

Tytuł:
PostNapisane: 23 paź 2005, 18:03 

bcj nawet tak nie kracz...

Tytuł:
PostNapisane: 23 paź 2005, 18:16 

z tego co słyszałem, w nowym patchu EA to zlikwiduje bo są zasypywani prośbami o zmiane tego.

Tytuł:
PostNapisane: 23 paź 2005, 18:27 

Vesp3r napisał(a):
z tego co słyszałem, w nowym patchu EA to zlikwiduje bo są zasypywani prośbami o zmiane tego.

O by tak się stało :D

Tytuł:
PostNapisane: 23 paź 2005, 18:44 
Moderator forum

Animacji i wysokości skoku raczej nie zmienią. FH również bazuje na animacjach podstawowych więc...

Tytuł:
PostNapisane: 23 paź 2005, 19:50 

Hokahey ... puki co ludzie sie nie czają ze skakaniem na meczach czy serwerach publicznych ... skakac nikomu nie zabronisz ... zreszta popatrz na ludzi z lepszych klanow ... skakanie + granatnik ... i od zawsze bylo tak ze jak ktos chce byc najlepszy to wyciaga z gry tyle ile sie da o ile jest to legalne ... tyle.

Tytuł:
PostNapisane: 23 paź 2005, 19:55 

Hynol napisał(a):
Animacji i wysokości skoku raczej nie zmienią. FH również bazuje na animacjach podstawowych więc...

animacji nie, ale wystarczy że zrobią że trzeba odczekać np 2 sekundy po połozeniu się i ze podczas gdy jesteś w powietrzu niemożesz się położyć i wszystko załatwione, aa i że np po 2 skokach cały paseczek ci znika i niemozesz skoczyc:)

Tytuł:
PostNapisane: 23 paź 2005, 20:07 

handles napisał(a):
Hokahey ... puki co ludzie sie nie czają ze skakaniem na meczach czy serwerach publicznych ... skakac nikomu nie zabronisz ... zreszta popatrz na ludzi z lepszych klanow ... skakanie + granatnik ... i od zawsze bylo tak ze jak ktos chce byc najlepszy to wyciaga z gry tyle ile sie da o ile jest to legalne ... tyle.

Nie zabronie skakania (ani nie będę za to nikogo "gnębił" itp itd) to fakt ponieważ problem leży w "mechanice gry" a skakać po prostu musisz...

handles napisał(a):
... skakanie + granatnik ... i ... tyle.

Niestety :cry:

Tytuł:
PostNapisane: 24 paź 2005, 08:51 

Lailonn napisał(a):
Bubu widze tez nie umiesz czytac ze zrozumieniem. Caly "problem" nie dotyczy skakania lecz tego, ze co mozna robic pdoczas takiego skoku. Byl tu gdzies filmik pokazuajcy takie skakanie. Samo skakanie nie jest niczym zlym.

Lailonn czytac ze zrozumieniem akurat potrafie,tylko tak jak napisalem w edicie,jak pisalem posta to zagapilem sie i niezauwazylem strony numer 2,filmik widzialem(smiesznie wygladal:D),jesli o tym jest temat co mozna robic podczas skoku to tak jak przedmowca napisal
Cytuj:

fakt jest to wnerwiajace,ale nic na to nieporadzimy,tak samo jak na tych co uzywaja skoku i C4 zeby dalej rzucic ladunek i szybciej go wysadzic

Tytuł:
PostNapisane: 24 paź 2005, 09:10 

PRO_BuBu napisał(a):
Cytuj:

fakt jest to wnerwiajace,ale nic na to nieporadzimy,tak samo jak na tych co uzywaja skoku i C4 zeby dalej rzucic ladunek i szybciej go wysadzic

No z C4 też przesadzili (choć tego nie widać tak nagminnie jak granatnika, jeszcze nie...) już w BF42 zrobili lepiej dynamit pod tym względem...

Tytuł:
PostNapisane: 24 paź 2005, 10:09 

Ja pierniczę... Moim zdaniem kangurki, zajączki i różne tam inne to żaden exploit. Ta gra tak ma i można sobie mykać w powietrzu co się chce, bo to pomaga wygrywać z przeciwnikiem.

Problem w tym, czy to się może komuś podobać? Mi się nie podoba. Jest to jeden z tych nowych lub zmienionych elementów beefa2, który spowodował u mnie niechęć do tej wersji. Jak dotąd pojedynki asfaltów we wcześniejszych beefach mniej lub bardziej przypominały "reala", a w BF2... Popatrzcie sobie kiedyś na to z boku, na spokojnie. Pusty śmiech mnie bierze. Ani to realistyczne, ani ładne. Dziwne, bo pozostałe ruchy piechoty są IMHO superanckie.
W sumie to ciekaw jestem jaki argument zadecydował o wprowadzeniu rakietowych butów do BF2 :?: Zupełnie serio. Coś ich musiało ku temu skłonić, ale co?

Ostatnio edytowano 24 paź 2005, 20:06 przez boby7[PL], łącznie edytowano 1 raz

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 77 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2