Teraz jest 13 sty 2025, 11:03

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 64 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 25 paź 2005, 13:56 

Kolec napisał(a):
BTW - na karkandzie się świetnie nabija kilsy w tej sieczce po środku ale lepiej jest pilnować boków coby jakieś łosie do stoczni lub "na górę" się nie przedostały (odpowiednio ustawiony snajper potrafi skutecznie zniechęcać do "prześlizgiwania" się na danym "skrzydle" dopuki nieleci zgrany squad z medykami na pokładzie)

Uprzejmie proszę nie wyzywać od łosi :-) Ja się na Karkandzie USMC zawsze próbuję przedostać na tyły i chyba mnie jeszcze żaden snajper nie ustrzelił. To, że nie zawsze jest przejmowana przez USMC to moim zdaniem wynik przede wszystkim braku jakiejkolwiek taktyki i zainteresowania dłuższą pieszą wycieczką na tyły. Bo można tam całkiem łatwo się samemu dostać a cały problem w tym, żeby ją do końca przejąć, zanim zaczną MECe odbijać. A to wymaga, żeby squad się zrespawnował jak jestem przy fladze.

pozdrawiam,
Ognacy

PostNapisane: 25 paź 2005, 14:16 

Specyfik napisał(a):
teddy_beer_maniac napisał(a):
Nie wiem czy taki temat był, ale jaki jest wasz styl/taktyka na poszczególnych mapach.
Ja np. na:
Daquing (czy jakoś tak) Oilfields - ZAWSZE latam F-15 albo Su-30.
Dalian Plant - NIGDY nie walczyłem na ziemi, tylko latam samolotem/heli
Sharqui Peninsula - prawie zawsze jeżdżę czołgiem
FuShe Pass - też non-stop jeżdżę czołgiem
Wake Island 2007 - często czołg/heli, ale najczęściej na nogach grenadierem
I to narazie tyle. Napiszcie coś.

To jest takta ?? Zapisz sie do jakiegoś klanu i poznasz taktyki :)

No też tak pomyslałem z pocżatku ale w temacie jest też o stylu gry. :wink:
Ja staram się przejmować/bronić flag. Jak się trafi sprzęt to go używam, jak się nie trafi to nie używam. Nie latam bo nie jestem w tym rewelacyjny :lol: No chyba że jakaś helka stoji sobie samotna (nie ma chętnych) to czasem wsiadam ale raczej po to żeby wróg nie ukradł.

Tytuł:
PostNapisane: 25 paź 2005, 14:50 

No na Karkandzie mowicie o przebijaniu sie.. Ja z kolei gdy gram dla MEC to pilnuje snajperem jednej strony.. 2-3 piechociarzy na raz to nie problem o ile to nie medycy sami :lol: Z medykami klopot jest bo ubijesz 2 to ten ostatni ich ozywi i znowu 3.. i tak do momentu az skroca niebezpiecznie dystans i trzeba wiac zostawiajac za soba zgnile jaja :lol: :lol:

No ale jak jest 2-3 dobrych snajperow w jednym squadzie to nic nie przejdzie.. przejedzie owszem, ale nie przejdzie :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 25 paź 2005, 15:30 

moja taktyka to dywersja, zawsze moim pierwszym celem jest zabranie ciezkiej broni przeciwnikowi(sukhoi, f 15) , ludzi z mojego teamu (jesli tacy sa , bo zazwyczaj gram sam ) prosze o porwanie mig, j-10, czy f18, czolgow,heli itp.. [ to odnosnie plansz Clean Sweep, Dagging Oldfields] - nawet zostalem zbanowany za to , bo team przeciwny nic nie mial , a my wszystkich zabijalismy = 4 samoloty + masa pojazdow (w moim teamie byli tylko grenadierzy i mechanicy)

plansze miejskie - najpierw przejmowac flagi, gdzie wiem ze sie pojawia pojazdy (Mashtur City - chyba tylko ta), pozniej zabranie pojazdow przeciwnikowi - na miejskich jest ciezko grac pojazdami, jesli druzyna przeciwna jest mhh.. - kumata , bo 3 grenadierow w teamie plus medyk + wspomaganie = nie jest do przejscia pojazdem, to moje zdanie)

w sumie to tak ,jak na poczatku = dywersja , jesli jest dobra to po przeciwniku ! :twisted: :twisted:

pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 25 paź 2005, 16:02 

a ja gramtak jak rozkazuje pan dowodca :)

Tytuł:
PostNapisane: 25 paź 2005, 21:56 

lkasprzak napisał(a):
Mordoklej napisał(a):
Ja tam biore co jest jeszcze do wziecia.. Ale zazwyczaj jak rozpoczynam mape to juz nic nie ma.. nawet samochodu :lol:

Też tak mam :( I wtedy tylko butem :D

hmm ja sie ciesze bo zazwyczaj jako jeden z pierwszych laduje sie na mape i biore co chce zazwyczaj heli jakis samolot,jak miejska mapa to zbuta i granatnik lub medykiem grywam

Tytuł:
PostNapisane: 28 paź 2005, 16:26 

biore co jest a jak nie ma to kradne.

Tytuł:
PostNapisane: 28 paź 2005, 16:42 

Ja rewelacyjnie opanowalem kradziez J-10 na Daqing Oilfields :lol: :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 28 paź 2005, 17:32 

Taktyka jaką lubię:
Przeważnie gram suportem, wiec jak trafi się że jestem dowódca drużyny (a przeważnie tak się zdarza i nie wiem czemu), ustalam, 1 medyk, ja suport, 2 z rakietami + reszta i idziemy blokować przejazdu pojazdom przeciwnika.
Każdy ma coś z tego :)

Tytuł:
PostNapisane: 28 paź 2005, 17:55 

No to tak:
1. Ta sama taktyka = ciagłe śmierci.
2. Nie można nażucać sobie z góry taktyki bo to się zawsze kończy źle trzeba być elastycznym i dostosowywać taktyke do pola bitwy i myśleć szybciej niż przeciwnik i wyprzedzać jego ruchy.

Tytuł:
PostNapisane: 31 paź 2005, 20:23 

Szkoda,że jak wejdę na okręt usmc chińciorami lub arabami to nie mogę wejść do essexa.Tak to bym zrobił rzeź :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 1 lis 2005, 17:01 

Asfalt / med + flyin' shit na każdej mapce.

Tytuł:
PostNapisane: 1 lis 2005, 21:33 

Ja tam biorę co się da byle tylko do przodu :P czasem nawet jak przeciwnik śpi to się cos ukradnie :D , jak się ma kumatą załoge to trzeba przeć na przód. A jak trafi się heli to trzeba osłaniać naszych żeby wygrać :twisted: a jak się ma szczęście to nawet samolocik się trafi to trzeba zrobić małą zadyme na fladze wroga 8).

Tytuł:
PostNapisane: 1 lis 2005, 21:42 

Ja sie dziś bawiłem pięknie na serwerze Games.net . Z typem który miał nick na M (to chyba ty Meewosh nie pamietam skleroza mnie już zrzera :P ) Kradliśmy arabą ciągle Heli na Kubra Dam :P :lol: Taki mały pokaz taktyki. A na Dragon Waley wzieliśmy BH i zrzuciliśmy jednego z naszych na Komin w ich bazie a potem się tam ciągle respownowaliśmy :P .

Tytuł:
PostNapisane: 1 lis 2005, 21:49 

A ja biorę co jest (Oczywiście najlepsze jest bojowe Heli). Jeśli nieszczęśliwie ostanie się już tylko samolot to lecę do bazy wroga i kradnę co się da dosyć prosta taktyka ale działa :lol: .

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 64 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2