Teraz jest 6 maja 2025, 13:21

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 53 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 28 paź 2005, 17:07 

Czytam fora battlefield.pl już jakiś czas, i nie widzę Topic’ów w których są opisane miłe, szlachetne oraz kulturalne zachowania graczy dzięki którym gra to przyjemność :)

Opiszcie jakieś sytuacje 8)
I błaga bez recenzji „on zrobił taaakiego TK-a” :)

Mi się ostatnio trafiła ciekawa sytuacja, wskoczył koleś do blackhowk’a i sam gdzieś poleciał mimo moich błagań by mnie zabrał, zniknął za horyzontem.
A niedaleko mnie stała Cobra, jak zacząłem do niej iść wsiadło dwóch graczy z tego samego klanu, zapytałem czy nie podrzuciłby mnie do punktu w którym moja drużyna próbowała przejąć flagę (niestety jakoś tak kliknąłem że się nie zrespawnowałem obok dowódcy, czasami się zdarza ). Nagle jeden wyskoczył z Kobry i pilot mówi „wskakuj”.
Poleciał nad punkt, wyskoczyłem na spadochronie i gracz wrucił po swojego.
Aż mi miło się zrobiło, że czasami trafi się ktoś inteligentny :D

Tytuł:
PostNapisane: 28 paź 2005, 17:17 

Mnie podobają się takie sytuacje:
jestem madykiem i ginę, a kolega z poświęceniem(bo nie lubi medyka)bierze mój kit i mnie reanimuje ,ponieważ wie że nie będe mógł się blisko niego zrespawnować.
Miło mi się także zrobiło kiedy Robal_pl pozwolił lecieć mi z Groszkiem, aby potrenować strzelanie z rakiet TV w helikopterze.

Tytuł:
PostNapisane: 28 paź 2005, 18:06 

Zabujca303 napisał(a):
Mnie podobają się takie sytuacje:
jestem madykiem i ginę, a kolega z poświęceniem(bo nie lubi medyka)bierze mój kit i mnie reanimuje ,ponieważ wie że nie będe mógł się blisko niego zrespawnować.
Miło mi się także zrobiło kiedy Robal_pl pozwolił lecieć mi z Groszkiem, aby potrenować strzelanie z rakiet TV w helikopterze.

:oops:
Teraz zaluje ze ci dawałem latać bo jestes juz lepszy ode mnie :P:P

Mi sie podobaja sytuacje własnie gdy jestem medykiem/kumpel z teamu nim jest i gdy ktorys z nas zginie to narazajac sie bierze kita i podnosi lezacego - az sie lezka w oku kreci :-)

Pzdr. Wtorek Grochu i reszta wieśniaków :-)

Tytuł:
PostNapisane: 28 paź 2005, 18:23 

hehe ja tez lubie jak ktos mnie leczy moim kitem :D i jeszcze jak ktos wraca jak ja krzycze ze potrzebuje transport a nie jedzie i ma w dupie :D

Tytuł:
PostNapisane: 28 paź 2005, 18:38 

mi sie podobala akcja jak strzelam sie z typem bylem zdesperowany wyciagnolem noz i zaczolem na niego biec ( a co tam zgine ale z honorem :P ) a jakie mialem zaskoczenie jak ty tez wyciagnol nozyk i zaczelismy walczycz na nozyki :)

Tytuł:
PostNapisane: 28 paź 2005, 18:48 

Mi sie podobała jedna akcja na karkandzie. Jestem w squadzie z fajnymi graczmi spoko się gra. Biegniemy do flagi. Wyiega troche chłopa. Patrze jeden z naszych pada a zę medyk jestem to chciałem się dostać do niego. Nagle w słuchwkach koleś który grał supportem krzyczy: Go to him i will cover you. Walnoł glebe i zaczoł strzelać do tamtych a ja szybko podbiegłem reanimacja i szybko uciekliśmy za mur. No takie akcje mi się najbardziej podobają kiedy squad się zgrywa i działa jako jedność.

Tytuł:
PostNapisane: 28 paź 2005, 18:53 

pawko napisał(a):
hehe ja tez lubie jak ktos mnie leczy moim kitem :D
Pod warunkiem, że nie jest to Eryx :wink:
Wiele drobnych sympatycznych sytuacji mnie spotkało w bf2 i bardzo ale to bardzo rzadko miałem do czynienia generalnie z hamami i nawet ludzie, którzy na łamach tego forum byli niejednokrotnie opisywani w stosunku do mnie zachowywali się bardzoo wporządku i z każdym z nich umiałem się dogadać i to były właśnie te miłe dla mnie chwile :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 28 paź 2005, 19:01 

Prócz wymienionych, ratowania nieswoim kitem i zawracania środkami transporu, to mi kilka razy zdarzały sie sytuacje, w których ludzie pomagal mi w zdobywaniu odznak (np. za walke w heli, byłem jako gunner, gościu latał tak, żebym zdobywał jak najwięcej pts. :) )

Tytuł:
PostNapisane: 28 paź 2005, 19:18 

Coz dodac. Mile jest gdy sie gra ze zgranym teamem. Rozgrywka ma rece i nogi. Gdy sie wygrywa klanowki :P Milo jest gdy po ciaglej walce z wrogiem (np ciagel dochdozi do pojedynku ciebie vs xxx) przeciwnik mowi, ze dobrze garsz czy cos a nie bluzga cie i wyzywa od lamerow/cziterow ;P Ogolnie to jak milo sie gra zalezy od nas graczy. Kazdemu zdarzaja sie zle dni i ma ochote cos rozwalic ;p ale ludzie na serverze nie musza o tym byc informowani z duzym hukiem :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 28 paź 2005, 19:42 

robal napisał(a):
:oops:
Teraz zaluje ze ci dawałem latać bo jestes juz lepszy ode mnie :P:P

Tylko dlatego, że nie masz czasu trenować, ja natomiast gram dosyć długo

Tytuł:
PostNapisane: 28 paź 2005, 22:17 

JA tez bardzo lubie kiedy gramy calym teamem kazdy kazdego oslania i kazdy wie co ma robic, lubie poprostu lubie kiedy gram z tzw."profesjonalistami" wtedy nie ma znaczenia czy wygralismy czy przegralismy to i tak czuje ze to my wygralismy :)

Tytuł:
PostNapisane: 28 paź 2005, 22:58 

Zgodze sie z wami Teamplay jest najlepsza rzecza w calej rozgrywce miedzy graczami :) jezeli sie ma zgrana ekipe to gra jest o wiele przyjemniejsza i chetnie wchodzi sie na jakis serwer ...

Tytuł:
PostNapisane: 29 paź 2005, 00:27 

Ja gram w BF2 od zaszłego tygodnia a na serwer wszedlem po raz pierwszy przedwczoraj i juz podczas pierwszej gry spotkalo mnie miłe zaskoczenie jak z 2 kolesiami stwozylismy rewelacyjnie zgrany team. Nasze akcje spowodowały ze z szybko przejelismy wiekszosc flag i tym sposobem wygralismy runde chociaz na samym poczatku zostalismy ograniczeni tylko do 2 flag!

Tytuł:
PostNapisane: 29 paź 2005, 00:44 

Mój chrzest bojowy w BF2 nastąpił na jakimś amerykańskim servie i była to najlepsza partia w mojej dotychczasowej karierze :P

W teamie miałem świetnego pilota i respawnowaliśmy się u niego w BH. Klimat był niesamowity.

Tytuł:
PostNapisane: 29 paź 2005, 00:51 

Ja ostatnio na KGW miałem 2-najlepsze rozegrane partie. Nie pamiętam nicka (na L - Larsson może ? - po angielsku gość mówił).

Na karkandzie całą mapę latał i naprawiał czołg i inne pojazdy - przy mnie był praktycznie cały czas no i cały czas czołg był ready to fight :) USA przegrało b.wysoko, nie przejęlo w pierwszej rundzie ani razu flagi :) W drugiej podobnie.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 53 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2