Teraz jest 7 mar 2025, 01:09

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 51 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 28 paź 2005, 18:58 

BLEKIHETMAN napisał(a):
Syf sie robi i to niezly pana bonemastera juz poznalem robil podobne triki na nowej mapce razem z panem num lock i niejakim oli jakis tam

Chciałem zaznaczyć, iz widziałem wiele razy, podobnie brzmiący do mojego nick: Oli_255 czy jakoś podobnie, i zalecam nie mylić go z moim :wink: (A raczej nikt na mnie nie narzeka :) )

Tytuł:
PostNapisane: 28 paź 2005, 19:15 

Cytuj:
Zrobilem to 1 raz ... a juz wszyscy o tym gwizdza ... jak by sie kuzwa owzieli namnie ..

Dopiero co przepraszales a juz sie napinasz? Dziwne zaprawde. Ale coz klan w twoim imieniu przeprosil a i ty to zrobiles...To czy ban sie posypie nie lezy juz w mojej gestii tylko adminow serverow. Tyle z mojej strony.

Ktos pytal po co takie topici. Po to by pozostaly jakiekolwiek zasady i wartosci na polskiej scenie. Czasem ma sie ochote pogadac z kims w rodzimym jezyku a omijanie szerokim lukiem pl serverow tylko dlatego, ze panuje tam bydlo nie bylo by niczym dobrym. Wiec poki sa to pojedyncze osoby to nalezy sie tym zajmowac. Tym bardziej gdy to osoby aktywne.

Tytuł: PSZEPRASZAM
PostNapisane: 28 paź 2005, 19:20 

Pszepraszam za swoje zachowanie ... i juz wiecej sie to nie powtorzy .. !!

Tytuł:
PostNapisane: 28 paź 2005, 19:34 
Oldboy Battlefield.pl

Bonemaster przeprosił, więc temat pozostaje w aktualny w stosunku do numlocka.

Jako vCL klanu FSPQR chciałbym bardzo przeprosić za zachowanie jednego z naszych klanowiczów, w szczególności gracza Lailonn, który był bezpośrednio celem ataku. :|

Konsekwencje jakie zostaną wyciągnięte w stosunku do Bonemastera, zostaną wewnętrzną sprawą tylko i wyłącznie naszego klanu. W każdym razie nie będzie to latanie Cargo (pozdro) :wink: :lol:

Ze swojej strony nie spodziewałem się takiego zachowania ze strony któregokolwiek mojego klanowicza, ale zapewniam, że każdy następny podobny wybryk będzie karany wyrzuceniem z klanu oraz prośbą o zbanowanie danego gracza na wszystkich polskich serwerach :!:

Dziękuję za "nagłośnienie" takiego przypadku i w przypadku następnych tego typu rzeczy (oby nie) proszę o kontakt bezpośrednio do mnie (kontakt w profilu).

Dziękuję.

Tytuł:
PostNapisane: 28 paź 2005, 20:06 

CO...przepraszam?!? w dupe se wadź te przeprosiny! mnie też nie jeden raz zabiłeś a do tego gdy grałem to wchodziłeś do mojego sqadu i wołałeś "qbek to noob, qbek to noob" ZBANOWAĆ GO! ja już dostałem bana za to że stałęm na pasie a on jest wyraźnym TK-wcem ban ban ban.............

Tytuł:
PostNapisane: 28 paź 2005, 20:06 

Muszę przyznać, że jestem zaskoczony. Kilkakrotnie grałem z Bonemasterem i nie miałem żadnych zastrzeżeń co do jego stylu gry. Nie to, że usprawiedliwiam takie zachowanie, ale po prostu jestem szczerze naprawde w dużym szoku... :(

Tytuł:
PostNapisane: 28 paź 2005, 20:22 
Oldboy Battlefield.pl

Qbek proszę nie udzielaj się.
Słuszność Twojego bana jest niepodważalna, a jeden wyskok Bonemastera został skutecznie zahamowany.
Ty miałeś takich sytuacji więcej i nie stawiaj go na równi z sobą, ok?
On przynajmniej przeprosił nie dlatego, że dostał bana, ale dlatego że zdał sobie sprawę ze swojego zachowania.

Proszę o zamknięcie tematu, ponieważ będzie prowadził on do dalszego odzywania się gości w stylu Qbka oraz niepotrzebnych flame'ów w stronę klanu FSPQR, Bonemastera oraz moim.

Dziękuję.

Tytuł:
PostNapisane: 28 paź 2005, 20:24 

Siegried_Knappe napisał(a):
Muszę przyznać, że jestem zaskoczony. Kilkakrotnie grałem z Bonemasterem i nie miałem żadnych zastrzeżeń co do jego stylu gry. Nie to, że usprawiedliwiam takie zachowanie, ale po prostu jestem szczerze naprawde w dużym szoku... :(

"You don't know the power of the Dark Side..." :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 28 paź 2005, 20:25 

Tom@s napisał(a):
Bonemaster przeprosił, więc temat pozostaje w aktualny w stosunku do numlocka.

Numlock to dziecko, ma conajwyżej dwanaście lat.

Tytuł:
PostNapisane: 28 paź 2005, 22:21 

Ja gralem z Bonemasterem i gralo mi sie super , spoko typ , nie mozliwe zeby zrobil cos takiego :/

Tytuł:
PostNapisane: 28 paź 2005, 22:32 

Tomas powiedz mi czemu mamy go nie opieprzać?? Bo się przyznał?? Stawiam 100 złoty że jakby nikt tego nie nagłośnił dalej latał by i robił burdel za przeproszeniem. Niestety tego się nie dowiemy a szkoda. Pewnie bym wygrał taka natura ludzka. Pozatym jeżeli dobrze pamiętam Qbek też przeprosił jeszcze zanim dostał bana, i co teraz?? Qbek dostał bana za podwalanie się podsamoloty, a ten ma nie dostać?? bo co?? bo jest u was w klanie?? Weź mnie nie roźmieszaj. Sprawiedliwość musi być, spieprzył sprawe niech teraz płaci. A na przyszłość znajdujcie ludzi do których macie 100% pewności że nie będą mieli super "wyskoków głupoty".

I nie odbieraj tego jako "atak" na twoją osobe twój klan i bone. Ja tylko zadałem pytanka.

Tytuł:
PostNapisane: 28 paź 2005, 22:47 

jak ludzie zaczynają sie rzucać do gardeł to ja w drugą strone:
Przepraszam za to że z własnej głupoty zabijałem ludzi którzy mnei denerwowali/robili z siebei debili/ przeszadzali mi chodź chcieli sami pograc
Ludzie, każdemu może się zdarzyć, więc ziemniak ty przestań, a co do qubka to neigrałem nigdy z nim i nie mam o nim złego zdania, nawet bym był za odblokowaniem go na tydzień by sprawdzić czy się poprawił.

Zadam jedno pytanie:
Czy bonemaster zaszkodził tobie Lailonn tym co robił, czy sobie poprzez teamkillowanie?
Ja dziś po 2 piwkach też byłem chamski dla pewnego gracza i oficjalnei go przepraszam.

A admina/modera prosze o jedno, zmiencie temat na wybryki graczy jak na to patrzeć, lub zamknijcie go.
Przeżyłem podobne akcje na scenie jk3 i wiem czym to grozi, neiche by tu było tak :(

ps. Pamiętajmy, że nikt nie jest idealny!!!
Chyba że jest tu jakiś człowiek idealny:) Ja nim napewno nie jestem

Tytuł:
PostNapisane: 28 paź 2005, 22:54 

Taki sam temat byl w Bf'1942 tez ktos sie podszywal pod nicki i dostal bana :) wiec mysle ze nalezy sie ban no chyba ze sie poprawi ... chodz wiatpie :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 28 paź 2005, 23:09 

Zamknijcież w końcu ten temat, panowie moderatorzy. Po co dalej pozwalać na wyżywanie się mądralińskim? Jak trzeba komuś dać po tyłku, to zawsze się armia chętnych pomocników znajdzie.

Decyzję o ewentualnym banie niech podejmą poszczególni admini serwerów i po temacie.

Tytuł:
PostNapisane: 28 paź 2005, 23:21 

Cytuj:
Czy bonemaster zaszkodził tobie Lailonn tym co robił, czy sobie poprzez teamkillowanie?

Ciekawe podejscie Vesp3r. Jedno ale. Poki tego typu topici tycza sie kogos malo znanego badz tez z malo znanego klanu zostaje oficjalnie "spalony na stosie" a tu nawet rekrut ma wyzsze "chody". Czesc osob(oczywiscie z FSPQR) ma jesczze do mnie najwidoczniej pretensje, ze zalozylem ten topic. Ja tu widze hipokryzje. Ale moze to nadinterpretacja...

btw szkodzil mi bo nie moglem normalnie pograc. Znajac zycie to poza przeprosinami(chocby czysto formalnie) czeka go co najwyzej tekst typu "nie rob tak bo nam dupe truja". Moge sie mylic ale na wielu scenach bywalem i wiele klanow znalem. Zazwyczaj tak wlasnie to wyglada("Sprawa wewnatrz klanowa") Troche szkoda bo od kogo oczekiwac kultury i poziomu jak nie od znanych klanow? A moze juz nikomu nie zalezy na tym by scena byla czyms wiecej niz banda ujadajacych psow...

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 51 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2