Teraz jest 19 lis 2024, 10:21

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 337 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 23  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 26 paź 2005, 16:23 

Łał jestem legendą :lol: Szkoda tylko , że ja nigdy nie robię screenów gdy ktoś na mnie bluzgnie (a tak nawiasem pojedyncze słowo "gówno" to jest wielkie przestępstwo i trzeba robić screena? :lol: albo choziażby "cicho" ooOOOOo to już naprawdę jest TAAAAAKIE ogrooomne przekleństwo że hej ) A co do bonemastera to wy sobie wtedy lataliście heli (czytaj:bonemaster i repuls) ja grzecznie czekałem aż wasz heli się rozbije, czekałem na lądowisku aż tu wy się pojawiliście z takim samym zamiarem co ja (czyli latać heli) a tu nagle dostaje serję w plecy z L85a1 od bonemastera, stąd moje oburzenie :evil: .

Tytuł:
PostNapisane: 26 paź 2005, 18:38 

volf, nie bron go bo znowu bedzie wyciagał argument o byciu wazeliniarzem.
Qbek, zamilknij. te wszystki załosne próby zwalenia twojej winy na kogos są po prostu śmieszne. Nie pomagasz sobie, oj nie...Nie należy cię bronic, gdyz te wszystkie wybryki robiles z premedytacją, nawet na voip'ie mopwiles czasem: "a to repuls walony, zaraz mu cos napisze". nawet mi ciebie nie żal

Tytuł:
PostNapisane: 26 paź 2005, 18:58 

Ble ble ble ble ble.................a na kogo ja zwalam moją winę? No tak to, że kiedyś tam stałem komuś na pasie i przeze mnie miał minusowe punkty to tylko jego wina oczywiście..........po co mnie rozjeżdżał? oczywiście to jest żart :lol: bo ty pewnie nie rozróżniasz żartów od powagi panie Sadzior :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 26 paź 2005, 19:00 

dajcie już Qbkowi spokój :P

Tytuł:
PostNapisane: 26 paź 2005, 20:24 
Moderator forum

Qbek napisał(a):
Ble ble ble ble ble.................a na kogo ja zwalam moją winę? No tak to, że kiedyś tam stałem komuś na pasie i przeze mnie miał minusowe punkty to tylko jego wina oczywiście..........po co mnie rozjeżdżał? oczywiście to jest żart :lol: bo ty pewnie nie rozróżniasz żartów od powagi panie Sadzior :twisted:

Przeztakie trole nie gram na polskich serwach :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 26 paź 2005, 20:48 
Moderator forum

Crist napisał(a):
Ja mysle,ze ban na miesiac to mu juz wystarczy....Bo gdzie będzie grał?Na zagranicznych servach?ledwo tam idzie sie z kims dogadac ...

az tak ci go zal ze martwisz sie nie bedzie mial gdzie grac ??? :lol: :lol:

a jak masz problemy z dogadaniem sie na zagranicznych serwerach to zacznij uczyc sie jezykow... :roll:

qbek - permanent BAN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tytuł:
PostNapisane: 26 paź 2005, 20:57 

qbek, masz zart na poziomie przedszkolaka, wiec sie nie dziw ze nei wiadomo kiedy zartujesz a kiedy nie. zwalasz wine, bo mowisz ze ktos cie zaczal przezywac i dopiero zareagowales. Zawsze gdy z toba gralem, to TY PIERWSZY zaczynales przezywanie. Dodam ze nei widzialem by ktos ci cos odpowiadal na np:"ty debilu"

Tytuł:
PostNapisane: 26 paź 2005, 21:41 

Twinn napisał(a):
Crist napisał(a):
Ja mysle,ze ban na miesiac to mu juz wystarczy....Bo gdzie będzie grał?Na zagranicznych servach?ledwo tam idzie sie z kims dogadac ...

az tak ci go zal ze martwisz sie nie bedzie mial gdzie grac ??? :lol: :lol:

a jak masz problemy z dogadaniem sie na zagranicznych serwerach to zacznij uczyc sie jezykow... :roll:

qbek - permanent BAN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wiem,że to tak wygladalo,ale żle to trochę napisałem......Chodziło mi bowiem o to,ze jak gram na zagranicznych servach,bardzo niewiele ludzi uzywa voipa i stad "trudnosci z dogadaniem sie".Wiem,ze zle napisalem o tym w tamtym poscie,ale to mialem na mysli.....I nie zal mi go,tylko ciekawi mnie to

Tytuł:
PostNapisane: 26 paź 2005, 22:23 
Moderator forum

Skończcie panowie dyskusje w tym teamcie. Tu mają znajdować się informacje o serwerach - a nie pierdoły. Jeżeli macie zamiar to ciągnąć, to nie tutaj.

Tytuł:
PostNapisane: 27 paź 2005, 13:47 

Hynol napisał(a):
Skończcie panowie dyskusje w tym teamcie. Tu mają znajdować się informacje o serwerach - a nie pierdoły. Jeżeli macie zamiar to ciągnąć, to nie tutaj.

No dobrze,w sumie masz rację.....Odnośnie serverow: Jak wejde na inny polski serv,to wychodze z niego po 2 minutach,a jak jestem na asterze,to gram ile wlezie :)

Tytuł:
PostNapisane: 27 paź 2005, 17:05 

Ej cos znowu z asterem dziwnego sie dzieje. Zaistnial taki problem ze dostaje sie od servera inormacje, czyli wszystko widzisz, masz dzwiek itp ale nie jest sie w stanie odpowiedziec, czyli ruszaie myszka nic nie daje itp, poczym utraciles połączenie z serverem. Z tego co zauwazylem wywala po paru minutach nowo przybylych a niektorych zostawia. Ten bug jest jakis perfidny bo pojawia sie za kazdym razem tym samym osoba. Moze wiecie czego to wina??

Tytuł:
PostNapisane: 28 paź 2005, 21:53 

Leży :cry:

Tytuł:
PostNapisane: 29 paź 2005, 00:04 

Zostałem włsnie wyrzucony chyba za czity jak zreszta wszyscy na Asterze :-)

Tytuł:
PostNapisane: 29 paź 2005, 00:38 

to byl Gamesnet ale to maly szczegol :P

Tytuł:
PostNapisane: 29 paź 2005, 02:03 

Dzisiejszego wieczoru zdarzyło mi się to samo na serwerze CrackClanu42 i 2x na Lehnitzu, więc radziłbym się tym nie przejmować - po prostu wina leży po stronie... EA.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 337 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 23  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2