Tacy gracze są, i dobrze, że się o tym mówi, ponieważ w innym wypadku mogliby się czuć całkowicie bezkarni. Jednak proszę wszystkich, których taka sytuacja dotknęła: kiedy widzicie, że ktoś gra pod tagiem jakiegoś klanu... Nie jest trudną rzeczą wyszukanie kontaktu do ClanLeader'a owego klanu. Naprawdę lepiej będzie, kiedy dana sprawa zostanie tylko i wyłącznie pomiędzy klanem, a osobą poszkodowaną.

Odnośnie tego "dobra nie rób tego więcej i tyle, nara..." - to naprawdę zależy od klanu. Te, które cenią sobie powszechną opinię nie dopuszczają do takich zachowań. Osobiście nie toleruję takiego... powiem wprost: lamerstwa i naprawdę... kiedy widzę, że ludzie z mojego klanu - Team Exploit robią cokolwiek, odbiegającego od norm FairPlay/GoodGame - takie zachowanie po prostu nie przejdzie. Od razu wyciągamy z tego odpowiednie wnioski i nakładamy karę na daną osobę.

Sam niestety nie gram zbyt wiele, na polskich serwerach, jednak tyle już się na tym forum naczytałem, że powoli przestaję tego żałować. Byłem świadkiem kilku tego typu zachowań i na myśl, że jestem na polskim serwerze przychodzi mi tylko jedno słowo... żałosne

Proponuję zamknąć Topic, ponieważ do niczego on już nie doprowadzi. Wszystko już (mam nadzieję) zostało wyjaśnione, dalsze dyskusje mogą co najwyżej "rozpętać kolejne burze".
Dobranoc.