Teraz jest 6 maja 2025, 16:24

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 53 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 29 paź 2005, 00:57 

Wiadmo ze zdarzaja sie ludzie ktorzy potrafia sie zgrac .. ale sa tez i tacy co np niedaja nawet wystartowac jak sie wsiada 1 do samolotu na wiekszosci niemieckich serwerow i to mnie bardzo denerowje jak wylatuje z lotniska a tam 3 TK :/

Tytuł:
PostNapisane: 29 paź 2005, 01:06 

Dla mnie miłą i fajną rzeczą jest granie w gronie współtowarzyszy z klanu, z liskiem, z falconem, z adacho, ze zlomikiem i z panczym :D :D . Jak z nimi gram to zawsze jest miło i kulturalnie. Z resztą nie grałem bo nigdy ich nie ma.

Tytuł:
PostNapisane: 29 paź 2005, 01:11 

lkasprzak napisał(a):
Dla mnie miłą i fajną rzeczą jest granie w gronie współtowarzyszy z klanu, z liskiem, z falconem, z adacho, ze zlomikiem i z panczym :D :D . Jak z nimi gram to zawsze jest miło i kulturalnie. Z resztą nie grałem bo nigdy ich nie ma.

Dokładnie...najlepszy klimacik jest jak ST6 zbierze sie na serwerze i odwalamy wtedy to co do nas należy ;) Najczęściej gram z Włóczykijem, Adacho i z Liskiem bo Zlomik ma urlop :P a reszty często nie widze... ;) Swietnie sie gra...

Poza tym lubie jeszcze taki klimacik gdy cały team podlatuje BH do flagi i wszyscy prócz pilota wyskakują aby wyczyścić teren...na koniec wszyscy sie wbijamy i lecimy dalej...coś pięknego ;)

Ostatnio edytowano 29 paź 2005, 10:02 przez falcon_eye7, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 29 paź 2005, 03:54 

Czesc Panowie.Dawno nie pisalem, to teraz napisze.Kazda sytuacja w zespole jest mila.Jest duzo fajnych momentow podczas gry , gdy goscie wiedza po co kupili gre Teraz gram medykiem i nie ma nic przyjemniejszego gdy pod ostrzalem ratuje kompana a reszta zespolu mnie oslania i czeka az skoncze.Tylko gra zespolowa moze dac tyle radosci.Koledzy z ktorymi mialem przyjemnosc grac wiedza o czym pisze.Ostatnio gram na amerykanskich serwerach i jest ok kolesie czuja klimat.Moze ktos ma wolne miejsce dla medyka w luznym teamie.Pozdrawiam

Tytuł: wyzwolenie
PostNapisane: 29 paź 2005, 09:09 

............
a ja lubie jak miejscowa ludność cywilna zaraz po wyzwoleniu na ulicach Karakand'u przystraja nasze czołgi kwiatami, częstuje nas winem i wódką i ogólnie są szczęsliwi
........

a tak serio to miło jak walnę 2 bombki ze skur....la (tak nazywamy J10, jak ktos ogladal Przekręt to pewnie pamieta pewnego ruska co to byl nie do ubicia) na zlecenie kolegow z teamu i ubiję czloga stojącego im na drodze do "wyzwolenia" kolejnej flagi

Tytuł:
PostNapisane: 29 paź 2005, 10:59 

Grałem na Karkandzie po stronie MEC.
Na rogu pierwszej ulicy miasta (tej na przeciwko pagórka z którego schodzą USMC) leżał konający gościu a wokół niego jatka totalna.
Jeden z medyków, który stał trochę dalej widząc rannego kumpla, wsiadł w dżipa i podjechal do rannego parkując tak aby samochód znalazł się między nim a atakującymi. Potem korzystając z osłony auta reanimował gościa i razem odjechali w głąb miasta.

Dla takich widoków warto grać 8)

Tytuł:
PostNapisane: 29 paź 2005, 12:57 

A ja dość często jeżdząc cięzkim sprzętem gram mechem, i miło czasem się robi jak stoi nasz gościu czołgiem/APC, nadjeżdża obcy czołg i ja siedząc w AA i tak niewiele zdziałam więc wyskakuję, kampię za naszym czołgiem/APC i naprawiam, naprawiam, naprawiam... i wtedy APC spokojnie rozwalamy obcy czołg i słyszę od kumpla "thanks man"... takie drobne a jednak bardzo w porządku...

Tytuł:
PostNapisane: 29 paź 2005, 17:15 

falcon_eye7 napisał(a):
lkasprzak napisał(a):

Dokładnie...najlepszy klimacik jest jak ST6 zbierze sie na serwerze i odwalamy wtedy to co do nas należy ;) Najczęściej gram z Włóczykijem, Adacho i z Liskiem bo Zlomik ma urlop :P a reszty często nie widze... ;) Swietnie sie gra...

Poza tym lubie jeszcze taki klimacik gdy cały team podlatuje BH do flagi i wszyscy prócz pilota wyskakują aby wyczyścić teren...na koniec wszyscy sie wbijamy i lecimy dalej...coś pięknego ;)

Nom,czesto widze po szkole wloczykija i adacha na asterze i jest spoko,ale jak gram przeciwko nim,to mam wrazenie,ze sam gram.Choc na sharqi penisula wiem,co zreguly robia :P Biorą łódz i płyną na hotel :P

Tytuł:
PostNapisane: 29 paź 2005, 20:53 

Ja miałem dziś poprostu miodzik sytuacje. Mapa Zatar Wetlands (ta z tą górką gdzie sie heli szturmowy pojawia po przejęciu). Ogulnie sytłacja beznadziejna. 2 APC + 2 czołgi nas robią równo. Cała ekipa pod ciężkim ostrzałem. Jako dowódca teamu komede daje by się chowali tamci jak nic za ściany za murki gdzie się da. I komęda: Potrzebne wsparcie. Nalge słysze odpowiedz od naszego pilota myśliwca. Przyjołem. Po chwili nad naszymi głowami jakieś 10 metrów nad ziemią F-35B na dopalaczu zrzuca 2 bomby boom całą grupe na złom wysłał. Tylko odpowiedziałem: Dzięki z komęd. I ruszyliśmy żeby zając flage. Która była już biała. Takich sytuacji życze wszystkim jak najwięcej bo poprostu dech zapiera i aż się łezka w oku zaczyna kręcić jak się coś takiego widzi i się brało w tym udział.

Tytuł:
PostNapisane: 29 paź 2005, 21:10 

No jak jeszcze być wydał KOMENDY to by było super

Tytuł:
PostNapisane: 29 paź 2005, 21:16 

eee nie rozumiem twojego posta :oops: wyjaśnisz mi łaskawie o co chodzi??

Tytuł:
PostNapisane: 29 paź 2005, 21:57 

Cytuj:
a tak serio to miło jak walnę 2 bombki ze skur....la (tak nazywamy J10, jak ktos ogladal Przekręt to pewnie pamieta pewnego ruska co to byl nie do ubicia) na zlecenie kolegow z teamu i ubiję czloga stojącego im na drodze do "wyzwolenia" kolejnej flagi

Ja jako pilot heli wole heli od samolotu :D Zdarza sie, ze gdy idzie mi dobrze ludki nie pchaja mi sie pod heli(pozwalaja latac. Zreszta jak mi nie idzie to daje innym).

Mile sa akcje jak ostatnio mialem:
Walcze z wrogim heli. Chcac zminimalizowac ryzyko i straty w hp pozoruje ucieczke za pobliskie wzgorze. Akurat jedzie tam nasz AA Vehicle, ktory czestuje sciagajacy mnie helikopter olowiem. W miedzy czasie pare flag dalej piechota wola o pomoc bo czolgi sie zblizaja. Szybki nawrot, dobijam goniace mnie heli, ktore z lowcy stalo sie ofiara 8) puszczam radiem "roger that" a po chwili przelatuje nad glowami mojej piechoty i niszcze wrogie czolgi. Dostaje radiem "Thanks, i owe you one" i piechota rusza do szturmu na flage ;]

Szkoda, ze takie akcje sa dosc rzadkie.

Ogolnie jestem fanem "realizmu". W BFie moze az tak go nie ma ale w FH juz bylo nawet nawet(zreszta klimat sie bardziej liczy). Grajac z dobrymi(kumatymi TP) ludzmi mozna bylo w pewnym momencie poczuc sie jak "zolnierz".

"Pod ostrzalem biegniesz w strone wrogiego miasta.
W kolo gina twoi przyjaciele, slychac wolanie medyka.
Dobiegasz do linii budynkow.
Nerwowo sie rozgladasz czy mozesz chwile odpoczac.
Szybko rozpoznajesz stuacje, gdzie wrog, gdzie swoi.
Znowu biegniesz.
Zza rogu nagle wyjezdza wrogi czolg.
Natychmiast szukasz oslony, rzucasz sie za najblizszy mur.
Jestes pewien, ze juz nie zyjesz. Jednak nie poddasz sie latwo.
Unikajac karabinu obrzucasz czolg granatami.
Rozpaczliwie wolasz o pomoc.
Rzucasz ostatni granat.
Jestes pewien, ze to koniec.
Nagle zza plecow slyszysz przeszywajacy dzwiek.
Kolejny czolg zmierza w twa strone.
Zupelnie tracisz nadzieje.
Ostatkiem sil znow wolasz o pomoc.
Wtem slyszysz potwierdzenie.
Zrezygnowany wygladasz z ukrycia.
Dzwiek sie nasila...
Jestes pewien, ze zbliza sie smierc.
Zza rogu wylania sie czolg.
Slychac wystrzaly.
Po chwili wybuch.
Czolg sie zbliza. Widzisz rozmazane sylwetki ludzi.
Do twych uszu dochodza okrzyki.
Przygladasz sie uwazniej.
To nie wrog!
W twoja strone jedzie sojuszniczy czolg wspierany przez oddzial piechoty.
Po chwili dobiega do ciebie medyk i opatruje ci rany.
Juz wiesz, ze ci sie udalo...

...tym razem"

troche dlugie ale moze komus pozwoli wyobrazic sobie emocje jakie MOZE dac rozgrywka zespolowa. Takich przezyc zycze i sobie i wam Battlefani :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 29 paź 2005, 22:10 

A ja lubię sobie przebiec pół mapy by reanimować gościa, bo jak widzę gości co stoją nademną i sie patrzą to mnie to wkurza.

Tytuł:
PostNapisane: 29 paź 2005, 22:11 

Trochę głupio to napisałem 8)

Tytuł:
PostNapisane: 29 paź 2005, 22:16 

To jest opcja "Zmień" :]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 53 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2