Teraz jest 28 lis 2024, 10:36

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1034 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 69  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 29 paź 2005, 20:11 
Moderator forum

Lisek_M36 napisał(a):
A skad mialem wiedziec :D ?? A ta twoja splowa jest gites :) Jaki ma zasieg?

Akurat ta nie jest podkrecona i ma jakies 40-50 m skutecznego ognia. Wystarczy :)

Tytuł:
PostNapisane: 29 paź 2005, 20:13 

hmm widze calkowita zmiane podejscia kolegi do asg - z nazywania wiesniakami do podlizywania sie Holmanowi haha :wink:

rob tak dalej On to lubi hehe

Tytuł:
PostNapisane: 29 paź 2005, 20:25 

starry ja nie bluzgalem na ASG ( przeczytaj UWAZNIE ) poprostru chcialem sie odegrac ze zbuzgali moje markery :oops: A nie podlizuje sie Holmanowi tylko mowie ( a raczej pisze ) co mysle , sam strzelalem sie tylko sprezynkami wiec kazdy elektryk mi sie podoba , a takiego jak u holmana jeszce nie widzialem........

Tytuł:
PostNapisane: 29 paź 2005, 21:03 
Moderator forum

E tam podlizujesz sie :) Dajesz, dajesz :D

Tytuł:
PostNapisane: 29 paź 2005, 21:12 

ehhh ludzie z wami to sie gadac nie da :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 29 paź 2005, 22:07 

Lisek_M36 napisał(a):
A widzieliscie replike Thomsona ( chyba tak sie pisze ) ???
tia, fajny jest, bo nie widzialem :?:

Tytuł:
PostNapisane: 30 paź 2005, 00:35 

Holman napisał(a):
E tam podlizujesz sie :) Dajesz, dajesz :D

mowilem ze On to lubi :p

a tak przy okazji biorac pod uwage ze wiekszosc aeg to albo eMki albo empepiatki to jakie widziales?

Tytuł:
PostNapisane: 30 paź 2005, 09:21 

G3 , AK47 , AK47ms, H&K G36K, H&K G36C a reszty nie pamietam :)

Tytuł:
PostNapisane: 30 paź 2005, 19:32 

zmieniajac temat - jak hełm bedzie najlepiej pasował do gogli tego typu:
Obrazek
m1?fritz?a moze jakis inny?myslalem tez o kapeluszu ale helm chyba lepszy i mozna zrobic na nim ghilie a na kapeluszu raczej ciezej :/

dodatkowo na stronie http://www.arniesairsoft.co.uk/?filnavn ... s_calc.htm mozna obliczyc matematycznie jaka energie ma kulka i jaki powinna miec zasieg - Ruger Carbine ma 540fps czyli przy kulce 0.33 osiaga predkosc 164.16 m/s i energie 4.45J :shock: co daje zasieg 73.94 (z tej odlegosci mozesz dostac z sila 4J lol to jak kamieniem)

Tytuł:
PostNapisane: 30 paź 2005, 20:31 

olej bolle defendery, wyglądasz w nich jak zwariowana żaba ;)

ale na fritza powinny wejść(nie sprawdzane) na hełm typu delta(taki a'la rolkowy z otwartymi uszami) wchodzi bo w praktyce to widziałem :)

co do thompsonów w naszym teamie to jednego z nich masz na moim avatarze :D

a mi ***** jebneła śruba mocująca kolbę jak zatrzymałem sie na niej po przeleceniu 10 metrów z prawie pionowego zbocza wyrobiska jakiegoś :D

qrwa tera ślusarza musze znaleźć albo może jakiś sklep metalowy takie kurestwo ma hhehehehe :D bukkakeeeee :D

M15A2 rifle to prawdziwy lifesaver, gdyby nie ta kolba to bym na ryj poleciał jeszcze dalej :D a tak sie zatrzymałem, pobiegłem do "rakiety" i wypierdoliłem ja w powietrze petardą o wymiarach wzdłużnych 3 rolek po srajtaśmie :D

a mati qrwa nie chciał być saperem na tym scenario hehehe, żałuj bijacz :D

a tak w ogóle ruger mk1 to taki myk dla kolesi co mysla "oooole giwera! 540fps za 400 zeta???!!!! kupuje, oooole giwera!" powinni tego zabronić bo niestety jest coraz więcej debili którzy nie wydaja duzo kasy(bo juz od 200 zeta do 400 to mała kaska jest) i im troche wisi a nie mają wyobraźni i walą z tego z bliska a potem po ryju dostają za ten brak wyobraźni :)

get some! :D

Tytuł:
PostNapisane: 30 paź 2005, 21:03 

LameBoy napisał(a):
olej bolle defendery, wyglądasz w nich jak zwariowana żaba ;)

za pozno mam je juz od 2 tygodni :P i jak pierwszy raz zalozylem to zona sie posikala prawie ze smiechu :) generalnie te boczne ramki sa aby gumka dobrze przylegala do helmu

LameBoy napisał(a):
ale na fritza powinny wejść(nie sprawdzane) na hełm typu delta(taki a'la rolkowy z otwartymi uszami) wchodzi bo w praktyce to widziałem :)

no wlasnie o fritzu myslem - niby m1 jest tanszy ale hmmm

LameBoy napisał(a):
a tak w ogóle ruger mk1 to taki myk dla kolesi co mysla "oooole giwera! 540fps za 400 zeta???!!!! kupuje, oooole giwera!" powinni tego zabronić bo niestety jest coraz więcej debili którzy nie wydaja duzo kasy(bo juz od 200 zeta do 400 to mała kaska jest) i im troche wisi a nie mają wyobraźni i walą z tego z bliska a potem po ryju dostają za ten brak wyobraźni :)

dokladnie, ja kupilem rugera carbine bo ciagnie mnie do bycia strzelcem wyborowym i sciagania ludzi zanim wejde w ich zasieg :) - jednak jak to zawsze bywa z wielka moca przychodzi wielka odpowiedzialnosc - musze wiec przerobic swoja eMke z allegro na bron przyboczna - na te 15-20m styknie dopoki nie kupie krotkiego rugera(albo ingrama gazowego) na przyboczniaka (upierdziele lufe tam gdzie konczy sie wewnetrzna, zdemontuje kolbe i bedzie taki maly skorpion :p)

Tytuł:
PostNapisane: 30 paź 2005, 22:44 

tzn generalnie z rugera mk1 carbine sie nie da zrobic snajpy wizualnie wiec widać ze poleciałes na moc za niską cenę ;) a w asg jest tak ze jak chcesz miec lepszy strzał to podejdź bliżej ;)

co do broni bocznej po co przerabiać ingrama(choc nie wiem jak bo zupełnie inna wizualnie konstrukcja) na skorpiona jak dorzucasz 169 zeta i masz skorpiona gazowego... :/
ja jednak osobiście polecam pistolet i NIE drugiego rugera choc co prawda ułatwi to kwestie amunicji i magazynków ale generalnie jak ktośpodejdzie snajpera to przesrane i nawet nie zdazysz pistoletu wyciagnac :)

Tytuł:
PostNapisane: 30 paź 2005, 23:16 

ruger okazal sie najlepszym rozwiazaniem w stosunku moc/cena/przeznaczenie a najgorszym jezeli chodzi o zasilanie(gaz-zima itp), co do wygladu - hmm mnie sie podoba a na dlugie zimowe wieczory zostawilem sobie pomysl zmiksowania ruger z kolba od mosina (ktorych mase na allegro).Jak na razie do sukcesow tuningowych moge zaliczyc opatentowany przez mnie sposob na zmniejszenie twardosci spustu i unikanie efektu 2-3 kulek w komorze HU - (obadaj topik na wmasg) i mysle ze ma smykalke do tego typu przerobek i moj mosino-ruger bedzie ql

co do przerobki to zle przeczytales chce przerobic swojego m83 z allegro na bron podreczna (wyobraz sobie emke z obcieta lufa zaraz przed celownikiem i bez kolby, raczki transportowej itp - cos jak g3 sas )

co do podchodzenia snajpera to jest kilka sposobow : ochrona w postaci drugiego gracza (generalnie snajperzy maja taka oslone - vide film "Snajper"), ghilie suit, dobry tlumik itp itd - zreszta sam wiesz

Tytuł:
PostNapisane: 31 paź 2005, 10:15 

a ja zmieniam temat :) Jaki karabinek kupic sobie na pocztek ( chodzi mi o taki ktory zara mi sie nie zepsuje, a zebym mogl zobaczyc jak sie kropi z elektryka :) ) ??

Tytuł:
PostNapisane: 31 paź 2005, 10:34 

http://www.machinegun.pl - sklep->dział "pistolety maszynowe" oraz "karabiny/karabinki"

zajrzyj też od razu w dział "promocje" bo tam znajdziesz rzeczy za najniższe ceny za jakie można je dostać w kraju, wszystko poniżej tych cen to szajs z allegro albo używki

(do cen podanych dolicz sobie ok 150 zeta za baterie i ładowarkę - na dole masz do wyboru konkretne opcje)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1034 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 69  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2