też mi ię kiedyś przytrafiło żę podelciał od tyłu domnie koles z nożem gdy leżałem jako snajper i dosłownie o ułamki sekundy go wyprzedziłem - odwrót i bez żadnego celowania strzał z M24... i frag
z zabawniejszych sytuacji to przychodzą mi do głowy jeszcze dwie
Dalian Plant 16
po stronie PLA wszedłem sobie jako snajper na ten dzwig co jest po środku (do połowy na taką małą platformę - bardziej płaski strzał co mi ułatwia celowanie i mniej oczywiste miejsce) i czekam aż ktoś się pojawi na widoku
i dokładnie naprzeciwko amerykanie odbijają swoją flagę na budowie - siedzą na drugim piętrze gdzie od mojej strony niema żadnej ściany - 4 kolesi w tym jeden medyk
no to ja im zaczynam pukać z Type-88 a oni zaczynają skakać i robić inne cuda (niewiedzą ską padają strzały), ponieważ widze ich jak na dłoni to co strzał to któryś dostaję (ponieważ ostro tańcowali to headów było stosunkowo niezaduzo)
oczywiście medyk cały czas rzuca apteczki i revive'uje tych co zeszli
wywaliłem do nich chyba z 4 pełne magazynki ( po 10 nabojów każdy)
a oni w tym czasie przejeli flage i uciekli
nabiłem chyba z 10 killsów ale żadnego niezabiłem "na smierć"
OP. Celan Sweap 32
widząc że pilot Su się rozwalił wskakuje w jeepa i pędze na lotnisko MEC (było niedaleko) - dojeżdzając widzę pojawiajacy się samolot i już dotaczam się do hangaru gdy widzę że 2 pacjentów wskoczyło i startuje - no to ja za karabin i im sruuu
ledwo się z ruszyli i już kab00m
wsiadam zpowrotem za kierownicę i zaczyna krazyć dookoła hangaru coby mnie żaden z nich z zaskoczenia niezdjął (czekam na Su)
i znowu to samo - pojawili się równo z samolotem i wskoczyli do niego - to ja pod kabinę, za karabin i sruuu

- poczym znowu za kółko i dookoła hangaru
w tym momencie na na lotnisko dotoczyła się wroga szyłka i mnie goni - no to ja pomykam jeepkiem gdzieś za płotem i znowu pod kabinę startującego Su i trzeci raz podwój frag na tych samych kolesiach
poczym nadciągająca szyłka zmusiła mnie do odwrotu i zanim się z nia uporałem (akurat grałem jako AT) to udało się tym dwum łosiom wkońcu wystartować