Teraz jest 26 cze 2025, 22:45

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 98 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2 lis 2005, 20:38 

xgty22TWO napisał(a):
Moim skromnym zdaniem, osoby karające za TK to głównie i przeważnie jakieś cianiasy, co nie są cierpliwe i nie potrafią dostrzec taktyczno/starategicznej roli w swojej śmierci oraz zazdroszczą pkt. pRO playerą. (takim jak ja?, zobaczcie sobie statystyki poniżej). :arrow:

Co konkretnie w tych statystykach chcesz pokazac? :roll:

Mnie nie podoba sie wywalanie przez serwer z powodu trafienia np BH z zaloga.. kilka TK na raz.. juz tak mialem. Jedna zblakana rakieta poszla prosto w uszkodzonego BH i wylecialem. Powinno byc jakies rozroznienie.. ze dajmy na to zrobisz TK i w jednym momencie zabijesz 5 to nie wylatujesz.. ale jak zrobisz TK na 5 osobach w pewnych odstepach czasu to wylatujesz. Wiadomo.. kazdemu sie moze przytrafic stracnie swojego BH rakieta :?

Tytuł:
PostNapisane: 2 lis 2005, 20:53 

Cytuj:
Co konkretnie w tych statystykach chcesz pokazac? Rolling Eyes

Chcę pokazac, że pRO playerzy nie muszą miec wypasionych statystyk, aby byc tym kim są. 8) [/quote]

http://enclave.myminicity.com/

Tytuł:
PostNapisane: 2 lis 2005, 20:57 

xgty22TWO napisał(a):
Chcę pokazac, że pRO playerzy nie muszą miec wypasionych statystyk, aby byc tym kim są. 8)

A co to takiego pRO playerzy? :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 2 lis 2005, 21:07 

ooooo sadzior słuchaj, jak chcesz coś o mnie napisać to załóż nowy wątek bo ten post się nazywa "kickowanie za teamkille" więc trzym się tematu.Aha ile dzisiaj papierosków wypaliłeś, no? pochwal się heheh :twisted: :twisted: :twisted: aha i wciągnąłeś nową dostawę tabaki? bo coś niedawno tak śmiało o tym mówiłeś na voipie :twisted: :twisted: :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 2 lis 2005, 21:50 

Qbek napisał(a):
ooooo sadzior słuchaj, jak chcesz coś o mnie napisać to załóż nowy wątek bo ten post się nazywa "kickowanie za teamkille" więc trzym się tematu.Aha ile dzisiaj papierosków wypaliłeś, no? pochwal się heheh :twisted: :twisted: :twisted: aha i wciągnąłeś nową dostawę tabaki? bo coś niedawno tak śmiało o tym mówiłeś na voipie :twisted: :twisted: :twisted:

Aleś mnie rozbawił.........Mówisz,żeby sadzior zalozyl nowy watek,bo nie mowi na temat a ty się tematu trzymasz...Jak czytam ten temat,to nic nie widze po twoich postach na temacie,a sadzior dodał swój KOMENTARZ.....

Tytuł:
PostNapisane: 2 lis 2005, 22:04 
Moderator forum

xgty22TWO napisał(a):
Chcę pokazac, że pRO playerzy nie muszą miec wypasionych statystyk, aby byc tym kim są. 8)

To kim ty jestes? Pr0 nie bo statsy do dupy, gościem z którym można normalnie pogadać nie bo ego zajmuje całą przepustowość voipa, to kim w końcu? To sie NOOB nazywa w skrócie :roll: Sam najzajebistszy nie jestem ale można ze mną normalnie pogadać, pożartować i poklnąć na innych :)

Tytuł:
PostNapisane: 2 lis 2005, 22:12 

Qbek napisał(a):
Wszedłem właśnie na waszą stronę internetową i zauważyłem swym sokolim wzrokiem ankietę "czy repuls jest LOLem" , oczywiście zagłosowałem na TAK bo jakże by inaczej.Wyrazy uznania dla gościa co założył tą ankietę ale ja bym inaczej ją nazwał "Czy dla repulsa nie jest już za póżno na terapię psychiczną" :lol: :lol: :lol:

I co dowartosciowales sie tym glosem :?: :roll: Pomysl nad taka ankieta dla siebie :roll:
Rekrutujemy bo lubimy i bedziemy rekrutowac dalej...
Qbek jak sam zauwazyles ten post nazywa sie "kickowanie za teamkille" wiec zacytuje ciebie i "trzym sie tematu" :roll: od kiedy to tak interesujesz sie zdrowiem innych :?: Ja dzisiaj wypalilem 3 papierosy... ale nie polecam bo szkoda zdrowia... ja caly czas probuje rzucic...

Tytuł:
PostNapisane: 2 lis 2005, 23:31 
Oldboy Battlefield.pl

Qpek napisał(a):
Wszedłem właśnie na waszą stronę internetową i zauważyłem swym sokolim wzrokiem ankietę "czy repuls jest LOLem" (...)

:lol: :lol: Nareszcie przydała się opcja "usuń" na naszej stronie :lol: Po co się tam rejestrowałeś :?: Lubisz być banowany :?: :lol:

Czasem robimy coś żeby się rozerwać... No chyba, że gramy z Tobą na serwerze, to wtedy jest od razu przyjemniej :lol:

Zresztą nie Twój zasrany interes, co i jak jest na naszej stronie... papa :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 2 lis 2005, 23:32 

Przyjacielu a Ch%^ mnie by to obchodzilo gdybym byl adminem czy byles blisko odznaki czy szczytowales :lol: :twisted: 8) :lol: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 2 lis 2005, 23:46 
Oldboy Battlefield.pl

No i kolejny topic przerobiliśmy na pogadankę o Qpku... :lol:

Szymas, a Tobie co :?: :?: :wink:

...a wracając do tematu:
Kickowanie za TK powinno być włączone, ale jego wartość powinna być ustalona na bezpieczną granicę, tj. 3-4. Dlaczego? ...bo nie raz zdarzy się przypadkowy TK, a jak gościu wali seryjnie to i tak wyleci :D

Tytuł:
PostNapisane: 3 lis 2005, 00:01 

Zgadzam sie z tobą Tomas na Asterze tak jest dziś przyszedł jakiś baran i wysadzał Cobre bo Ch%^ sobie polatać chciał.

A Qbek ty to się zamknij bo masz teksty jak przedszkolak na każdym kroku prosisz się o bana nie wiem chcesz go bardzo dostać??.

Co do Pro playerów. To Pro player to nie ktoś kto ma K/D ratio 3371283719 itd. Tylko koleś który potrafi sie kurna zgrac na którym można polegać i który osłoni nasz tłusty, leniwy i owłosiony tyłek przed zerwaniem kulki od żółtka. To jest Pro Player. A nie grac sniperem zginąc raz na runde ustrzelić 10 chłopa i potem się chwalić: A ja mam K/D ratio 10.

OT się zrobił ale sory.

Tytuł:
PostNapisane: 3 lis 2005, 00:04 

Tom@s napisał(a):
Kickowanie za TK powinno być włączone, ale jego wartość powinna być ustalona na bezpieczną granicę, tj. 3-4. Dlaczego? ...bo nie raz zdarzy się przypadkowy TK, a jak gościu wali seryjnie to i tak wyleci :D

Albo nawet 4-5 wystarczy ze rakieta ze Stingera albo mysliwca zabładzi i walnie w swojego BlackHawka. Zdazylo mi sie w ten sposób wyleciec z serwera
@edit
Mordoklej pisal juz o tym ale nie zauważylem przez te qbki :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 3 lis 2005, 00:36 

Ziemniaczek napisał(a):
Co do Pro playerów. To Pro player to nie ktoś kto ma K/D ratio 3371283719 itd. Tylko koleś który potrafi sie kurna zgrac na którym można polegać i który osłoni nasz tłusty, leniwy i owłosiony tyłek przed zerwaniem kulki od żółtka. To jest Pro Player. A nie grac sniperem zginąc raz na runde ustrzelić 10 chłopa i potem się chwalić: A ja mam K/D ratio 10.

Juz predzej w czolgu czy w samolocie nabijesz KD ratio 10.. Sama snajperka jest raczej ciezko, bo chociazby wystarczy ze raz na leb spadnie ci arty, albo zginiesz na spawnie i juz musisz nabic 10 killi, zeby miec ratio 10 :wink: Zreszta KD ratio nie jest wymiernikiem umiejetnosci gracza, albo przynajmniej niekoniecznie musi byc..

Tytuł:
PostNapisane: 3 lis 2005, 01:24 

ratio nie jest wyznacznikiem umiejtnosci. Ale dla wielu graczy jest. Sa lduzie co nie rozumieja, ze np bardzo wazny jest ludek co jako supporte rzuca amunicje swoim, ktorzy napinaja z granantikow do wroga. On sam ma slabe ratio(bo kulke pewnie zarwie) ale ile zrobil dla teamu?!?! Tylko, ze poza klanami nikt o tym nie mysli ;]

Tytuł:
PostNapisane: 3 lis 2005, 01:27 

Lailonn napisał(a):
ratio nie jest wyznacznikiem umiejtnosci. Ale dla wielu graczy jest. Sa lduzie co nie rozumieja, ze np bardzo wazny jest ludek co jako supporte rzuca amunicje swoim, ktorzy napinaja z granantikow do wroga. On sam ma slabe ratio(bo kulke pewnie zarwie) ale ile zrobil dla teamu?!?! Tylko, ze poza klanami nikt o tym nie mysli ;]

Dokładnie - jaj jako pilot heli mam male KDR bo zawsze wsatwiam gunnerowi, a sam strzelam tylko gdy leci na mnie wrogi heli/gunner spudluje rakieta. Gine przez to o wiele razy wiecej niz gunner ktory w kazdej rundzie ma KDR 5.0 :-)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 98 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2