Teraz jest 13 sty 2025, 09:57

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 64 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 1 lis 2005, 22:02 

Walking death napisał(a):
A ja biorę co jest (Oczywiście najlepsze jest bojowe Heli). Jeśli nieszczęśliwie ostanie się już tylko samolot to lecę do bazy wroga i kradnę co się da dosyć prosta taktyka ale działa :lol: .

Tak to działa tylko jak nikt z przeciwnej drużyny na to nie czeka, bo jak już coś jest (np. heli) to przy tym "sprzęcie" jest odgroma LUDU i trudno jest sobie poradzić w pojedynke :D więc trzeba liczyć na team 8)

Tytuł:
PostNapisane: 1 lis 2005, 22:02 

co do "pożyczania" sobie wrogich maszyn miałem taką oto sytuację na Wake Island pożyczyłem sobie heli bojowy USMC ciężko poobijanym heli(amerykanie niechcieli oddać bez walki :wink: )wracam na lotniska,oczywiście widząc nadlatujący AH mój kumaty team zaczą walić do mnie ze wszystkiego co akurat pod ręką mieli

Tytuł:
PostNapisane: 1 lis 2005, 22:10 

nom4k napisał(a):
co do "pożyczania" sobie wrogich maszyn miałem taką oto sytuację na Wake Island pożyczyłem sobie heli bojowy USMC ciężko poobijanym heli(amerykanie niechcieli oddać bez walki :wink: )wracam na lotniska,oczywiście widząc nadlatujący AH mój kumaty team zaczą walić do mnie ze wszystkiego co akurat pod ręką mieli

Brew pozorom często się to zdarza że własny team wali do kolesia we wrogim sprzęcie. Niestety z tego powodu moje wypady do wrogiej bazy czasem kończą się zestrzeleniem przez własny team.

Tytuł:
PostNapisane: 1 lis 2005, 22:14 

Walking death napisał(a):
nom4k napisał(a):

Brew pozorom często się to zdarza że własny team wali do kolesia we wrogim sprzęcie. Niestety z tego powodu moje wypady do wrogiej bazy czasem kończą się zestrzeleniem przez własny team.

Zgadzam się z wami dwoma nie raz kradliśmy z Walkingiem heli wroga jak tylko unieśliśmy się i lecieliśmy do bazy żeby się naprawić patrzymy BUMMMM i nas nie ma :? i sie dziwimy co to było :?: :?: a tu pisze ZABIJA KOLEGE !! i okazuje się że to nasz śmigłowiec nie miał czasu zajrzeć na mapkę i nas zestrzelił :(

Tytuł:
PostNapisane: 1 lis 2005, 22:47 

Na karklandzie ZAWSZE jak gram w USMC to biore snipera (spawn blisko miasta) lece na gorke i tam wale do ludzi (ale wpierw do przodu torche wybiegam i wywalam granaty wszystkie), lubie tez wysadzac mosty (albo wywalic c4 na moscie i czekac az ktos bedzie jechal/szedl).

Tytuł:
PostNapisane: 1 lis 2005, 23:05 

Zuaw_Smierci napisał(a):
Na karklandzie ZAWSZE jak gram w USMC to biore snipera (spawn blisko miasta) lece na gorke i tam wale do ludzi (ale wpierw do przodu torche wybiegam i wywalam granaty wszystkie), lubie tez wysadzac mosty (albo wywalic c4 na moscie i czekac az ktos bedzie jechal/szedl).

Powiem jedno ja wchodze na górke i pociągam ci z noża, a co do strzelania wszystko się rusza :) ciężko jest trafić. I jeszcze mosty najpierw trzeba przejąć flagi a potem jak dojdzie się do mostu to można sie czaić przy moście bo czasami można czekać całą "turę" i nic 8)

Tytuł:
PostNapisane: 1 lis 2005, 23:12 

Ja na Karkandzie jak gram USMC to biorę APCtke i wycinam wszystko co się rusza pod hotelem jak niema APC to biorę HMMWV jazdę na budkę strażnika przejmuje flagę i jazdę na resztę flag.

Tytuł:
PostNapisane: 1 lis 2005, 23:13 

Co do mostow i zasadzek z C4 to czesto mi wychodza. Uwielbiam to poprostu, jedzie jakis koles czolgiem wbija sie na c4 i tylko wciskam przycisk i papa ;] Co do noza na gorce (;p) to nie przytrafilo mi sie takie cos, ale byc moze sie kiedys spotkamy ;] (od czego sie ma pistolet? :D)

Tytuł:
PostNapisane: 1 lis 2005, 23:39 

Zuaw_Smierci napisał(a):
Co do mostow i zasadzek z C4 to czesto mi wychodza. Uwielbiam to poprostu, jedzie jakis koles czolgiem wbija sie na c4 i tylko wciskam przycisk i papa ;] Co do noza na gorce (;p) to nie przytrafilo mi sie takie cos, ale byc moze sie kiedys spotkamy ;] (od czego sie ma pistolet? :D)

Wole nóż ponieważ jest "SZYBKO I BEZBOLESNIE" 8)

Tytuł:
PostNapisane: 2 lis 2005, 17:12 

Zuaw_Smierci napisał(a):

hmm uważam że grając snajperem na tej mapce po stronie USMC niedziałasz wiele dla teamu (może oczyszczasz poszątkowo drogę ale i tak najbardziej zacięta walka toczy się w uliczkach w których twój karabinek na niewiele sie zdaje :wink: )już większy ma sens grać snajperem po stronie MEC(chronić flagi) a jeżeli ty kampisz obok swojego spawnu to pozwole sobie porównać to z CS'em gdzie np: CT maja uwolnić zakładników a kampią przy swoim spawnie

Tytuł:
PostNapisane: 2 lis 2005, 17:56 

Ciekawe od kiedy granie sniperem po stronie ataku jest kampieniem. Prawdfa - na poczatku kampi na gorce, bo co? Mam biegac z nozem tylk otdlaego zeby nie kampic? Jak juz zdobedizemy jakas flage to ide dalej i nawalam. Myslisz ze wiele nie dzialam dla teamu? Tia jasne jak ja nawalam (nawet jak nie trafiam) to przeciwnik musi szukac schronienia (jest wiele dachow wiec jak ktos mnei siegnie karabinem?) i w ten sposob moj team ma latwiej (o wiele latwiej killnac przeciwnika ktory biega i sie chowa itp). Wiec nie wiem o co ci chodzi. Co do CS'a to nawet mi o tej grze nie mow, bo nudna jest.

Tytuł:
PostNapisane: 2 lis 2005, 18:01 

nom4k napisał(a):
Zuaw_Smierci napisał(a):

hmm uważam że grając snajperem na tej mapce po stronie USMC niedziałasz wiele dla teamu (może oczyszczasz poszątkowo drogę ale i tak najbardziej zacięta walka toczy się w uliczkach w których twój karabinek na niewiele sie zdaje :wink: )już większy ma sens grać snajperem po stronie MEC(chronić flagi) a jeżeli ty kampisz obok swojego spawnu to pozwole sobie porównać to z CS'em gdzie np: CT maja uwolnić zakładników a kampią przy swoim spawnie

niektórym gra się lepiej snajperem niż np. assaultem nawet na karkandzie
jest tam sporo lokacji z których snajper może ładnie utrudniać życie przeciwnej drużynie

a każdy frag to jeden ticket mniej u przeciwników

BTW - ja tam między innymi lubie wziąć po stronie MEC snajpera i oczyszczać górkę przy wjeździe ;P

Tytuł:
PostNapisane: 2 lis 2005, 18:01 

Jak sa to samoloty jak nie to piechota :)

Tytuł:
PostNapisane: 2 lis 2005, 18:23 

Zuaw_Smierci napisał(a):
Ciekawe od kiedy granie sniperem po stronie ataku jest kampieniem. Prawdfa - na poczatku kampi na gorce, bo co? Mam biegac z nozem tylk otdlaego zeby nie kampic? Jak juz zdobedizemy jakas flage to ide dalej i nawalam. Myslisz ze wiele nie dzialam dla teamu? Tia jasne jak ja nawalam (nawet jak nie trafiam) to przeciwnik musi szukac schronienia (jest wiele dachow wiec jak ktos mnei siegnie karabinem?) i w ten sposob moj team ma latwiej (o wiele latwiej killnac przeciwnika ktory biega i sie chowa itp). Wiec nie wiem o co ci chodzi. Co do CS'a to nawet mi o tej grze nie mow, bo nudna jest.

jezzz niedenerwuj sie tak :roll: ja poprostu wygłosiłem swoja teorie na temat "siedzenia na górce i czekania aż ktoś przejmie flagę za mnie"ja wole być w centrum akcji btw jak gram po stronie MEC to czekam na gości w uliczkach bo wiem że na górce leży 10 gości ze snajpą.a co do CS'a to jest to jesna z najbardziej popularnych gier sieciowych gdyba była nudna to by pewnie nikt w nią niegrał 8)

Tytuł:
PostNapisane: 2 lis 2005, 20:58 

Eh widac myslisz ze flaga to jedyna droga do zwyciestwa. Kazdy zabity to jeden mnei ticket. Wiec jak zabijam to sie przyczyniam do wygranej, ale jezeli sadzic, ze zdobywajac flage jestes w centrum walki... poza tym nie gram tylko sniperewm, wiekszasc czasu spedzam komanodsem i sam tez przejmuje flagi. Tylko napisalem jak gram sniperem, ale to nie znaczy ze tylko nim.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 64 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2