Teraz jest 6 maja 2025, 06:57

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 56 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2 lis 2005, 17:28 

a mi wiece czego brakuje zeby na fladze gdzie respawnuje sie heli były conajmniej 2 heli

Tytuł:
PostNapisane: 2 lis 2005, 17:38 

Jak dla mnie za malo stacjonarnych systemow obronych typu stinger itp
ale choćby nie wiem co zmienili w mapkach to nic sie nie zmieni dopóki ludzie nie beda grać zespołowo !! a jak na razie to nie widze zadnego zgrania no moze poza wyjatkami :idea:

Tytuł:
PostNapisane: 2 lis 2005, 17:59 

Mi brakuje takich map jakie były w Desert Combat, coś w stylu Desertshield(ah to były czasy...) ogólnie ciekawie byłoby w takim klimacie jak pustynia przedzielona np. pasmem górskim bez dużej ilości tych durnych drzew tak jak to jest na dotychczasowych mapach :wink: brakuje też drugiej mapy typowo miejskiej bo Karkand już jest nudny :D coś w deseń Basrah Edge również z DC... ale mi się przypomniało 8)

Tytuł:
PostNapisane: 2 lis 2005, 19:33 

Tak na serio to mi brakuje jeszce tak z 3 mapek :) 2 typowo miejskie ale wrabiscie duze + samolociki i heli , oraz jeszce 1 typowa pustynia z samymi czolgami :)

Tytuł:
PostNapisane: 2 lis 2005, 19:46 

Jakby tak dodali pare nowych pojazdow. Np tak jak w vietnamie heli transportujace pojazdy. Bylo by milo zasuwac z czolgiem aby przygotowac atak ;] Tak samo brakuje jakiegos heli, ktore by nie mialo TV. Walki only na karabiny i zwykle rakiety sa duzo fajniejsze ;]

Dalej tesknie za walkami pancernymi gdzie by sie na mapie naparzalo np 12 czolgow :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 2 lis 2005, 19:55 

Powinnia byc mozliwosc zbanowania niektotrych broni, aby aby pobawic sie czysto strzelecka bronia, tzn. wdl. mnie brak granatników i bazook :)

http://enclave.myminicity.com/

Tytuł:
PostNapisane: 2 lis 2005, 20:02 

xgty22TWO napisał(a):
Powinnia byc mozliwosc zbanowania niektotrych broni, aby aby pobawic sie czysto strzelecka bronia, tzn. wdl. mnie brak granatników i bazook :)

bazooki mogli by usunac ( no i w tym przypadku oczywiscie pancerniaki ) ale granatniki mozna zostawic a zmniejszyc ich ilosc np tylko 2 granaty.... to by bylo dobre rozwiazanie wedlug mnie :)

Tytuł:
PostNapisane: 2 lis 2005, 20:43 

A ja was zapewniam że WSZYSTKIE MAPY SA W POŻADKU ! no może maluśkie zmiany urozmaiciły by rozgrywke :) tylko żednych heli bojowych na mapach typu Songhua Stalemate wiecie jaka to by wyła żeź i poco wtedy były by transportowe ? skoro ciągle by je rozwalano :? a co do te mapy z 20 samolotami to stanowczo nie !! wiesz jaka by musiała być duża ? i ciągle by się ktoś zdeżał a ten co nie umie latać ciekawe co by robił ? maraton pływacki !?!?

Tytuł:
PostNapisane: 2 lis 2005, 22:15 
Moderator forum

Bazooki zablokować po co? Wtedy czołgi i apc rlz na każdej mapie. Granatami bedziecie rzucali w nich?
Lailonn: Coś takiego byłoby fajne :] Aberdeen było dobry w 42, mogli ją też dodać do WAKE'a :wink:
Nareszcie ktoś z Ostrowskiej wsi jest tak jak ja :) Siema Gold :wink:

PostNapisane: 2 lis 2005, 22:32 

Zuaw_Smierci napisał(a):
J/w. Czego wam brakuje na danych mapach. Mi na Kark brakuje heli :( na mashtuur jest ale bardziej lubie karkand. Czy tam karkland ;).

bluźnisz kolego

Tytuł:
PostNapisane: 3 lis 2005, 02:03 

Qbek napisał(a):
"Pearl Harbor 2007" - amerykanie kontra chinole :D :D :D

Taaa...tylko, że chinczycy nie mają nic wspólnego z Pearl Harbor... :] Jak już to japończycy :lol:

A co do mapek...to chciałbym, żeby była jakaś w sniegu lub w błocie... i żeby naprawde ten deszcz, lub śnieg padał...byłoby zajefajnie biec tak na Oil Daqfields (dobrze...?? ) pomiędzy drzewami w ulewie...no zajebioza... :D

Tytuł:
PostNapisane: 3 lis 2005, 02:13 

tylko jak deszcz/snieg wplynely by na wymagania? :P

Tytuł:
PostNapisane: 3 lis 2005, 02:24 

mysle, że nie dużo by zmieniły...albo chociaż przelotnie żeby padało :P hehe...

Tytuł:
PostNapisane: 3 lis 2005, 07:31 

Walatch napisał(a):
A mi brak map miejskich z Chinami. Doprowadza mnie do szalu czasem, jak moge sobie pogwizdac z Typem 88 (czy tam innym, bo zadko gram wlasnie z tego powodu ze nie ma map miastowcyh z Chinami) jak wypadna mi opancerzone pojazdy. Mimo ze mam M95, ktore de facto jest "troszke" sprane, to czesciej wole polatac z podstawowymi snajpami. Z typem 88 dlugo nie latalem, bo brak map miastowych, a to boli ;)

Chińczycy atakują Tajwan (bo od lat im solą w oku jest) a amerykańcy stają w obronie.
Co z tego wynika? - miejska mapa w nowoczesnych klimatach, drapacze chmur, zróżnicowana zabudowa, troszkę zieleni tu i uwdzie. Jednym słowem mapa miejska, ale całkiem inna niż dotychczasowe.

Tytuł:
PostNapisane: 3 lis 2005, 10:39 

albo jakieś mapki w dżungli... np. takiej jak była w MoH: Pacific Assault... :D To by było piękne poprostu...

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 56 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2