Teraz jest 26 lis 2024, 10:33

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 52  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 4 lis 2005, 22:27 

Według mnie spraw jest the best.Ponad połowę mojego czasu gry grałem grenadierem i już jestem spraw masterem.Snajperów tym łatwo zdjąć , bo się nawet nie skapną jak na nch leci,a jak jest jakiś ,,króliczek,, to obliczam za ile sekund on będzie w danym miejscu i walę sprawa przed niego :D

Tytuł:
PostNapisane: 5 lis 2005, 00:26 

SRAW, jak juz a nie "spraw", bo sprawic to ja Ci moge dziurke w glowie snajpa. I nie tylko sraw istnieje ;) Eryx tez dobry ;)

Dziwne ze jeszcze ani razu mnie nikt nie utlukt rakietnica bedac snajperem :roll:

A tu mozesz mnie sprawdzic - Veres - http://tiny.pl/xh88 - Bf2 Tracker

Tytuł:
PostNapisane: 5 lis 2005, 00:32 

pitermaster napisał(a):
(...)a jak jest jakiś ,,króliczek,, to obliczam za ile sekund on będzie w danym miejscu i walę sprawa przed niego :D

kurcze jaki ty dobry z matematyki jestes :P

Tytuł:
PostNapisane: 5 lis 2005, 16:24 

Tiaaa, a świstak siedzi...

Pewnie ubijasz "króliczka" z wyprzedeniem tak samo jak zdobyłeś 500 pkt. w jednej rundzie :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 5 lis 2005, 18:24 

Chciałbym zobaczyć jak mnie ze srawem czy innym eryxem wypatrzy i czy wogle wyceluje jak ja będe w krzaku 200m dalej :P

Tytuł:
PostNapisane: 6 lis 2005, 01:06 

PotulnY napisał(a):
Chciałbym zobaczyć jak mnie ze srawem czy innym eryxem wypatrzy i czy wogle wyceluje jak ja będe w krzaku 200m dalej :P

Juz raz cos ktos mowil, ze rozwala snajperow z 200m z podskoku z granatnika... nie pamietam nicka niestety :lol: To mamy kolejnego asa ktory dokladnie wyliczy gdzie bedziesz po 5-8 sekundach :twisted: Ale wiesz PotunY.. tak do 100m to ma szanse o ile Cie rzeczywiscie wypatrzy a Ty go nie widzisz nie ruszysz doopy :wink: W takiej sytuacji moze przewidziec 8)

Tytuł:
PostNapisane: 6 lis 2005, 07:42 

Prawdopodobieństwo tego, że podczas gdy ten ktoś stoi i nakierowywuje rakiete na mnie dostanie z czołgu lub od kogoś innego jest bardzo wysokie. Bo jak wiadomo najpierw przede wszystkim strzela się do ppanców i specopów ;)

Tytuł:
PostNapisane: 6 lis 2005, 13:44 

A zauwyazyliscie ze jak granadier wali ze swojej rakietnicy w PIECHOTE to prawie w ogole dmg nie zadaje? Tzn musisz perfidnie w kolesia trafic zeby zabic. Troche dziwne ;]

Tytuł:
PostNapisane: 6 lis 2005, 18:02 

No to nie quake, że trzeba pod nogi strzelać :P

Tytuł:
PostNapisane: 8 lis 2005, 22:04 

Zuaw_Smierci napisał(a):
A zauwyazyliscie ze jak granadier wali ze swojej rakietnicy w PIECHOTE to prawie w ogole dmg nie zadaje? Tzn musisz perfidnie w kolesia trafic zeby zabic. Troche dziwne ;]

tez to zuwazylem i to potrafi niezle wpienic, przecie jak taka rakieta rozerwie sie przed toba to powinienes byc juz dawno martwy a tu ........pupa :))))

Tytuł:
PostNapisane: 8 lis 2005, 22:39 

Heh coraz więcej Loli tu nawiewa :wink: Mi też jakoś się nie zdarzyło żeby mnie kto zabił z Eryksa albo SRAW. Szybciej on zrywał Headshota niż zdążył wogule odpalic to cudo a nawet jak odpalił to i tak zerwał a rakieta poleciała moze 50 centymerów nad moją głową :P No to tyle na ten temat odemnie (przynajmniej narazie :) )

Tytuł:
PostNapisane: 8 lis 2005, 22:46 

cóż poprostu trzeba gościa w czaszke z rakiety walnąć-banał :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 9 lis 2005, 13:02 

mi się zdazyło parę razy zejść od rakiety będąc snajperem - ale nie w pojedynku artyleryjskim z wyżej wymienionym grenadierem ale raczej przez nieuwagę (strzelałem do kogoś innego albo zauważyłem kolesia jak już puścił rakietę)

samemu tez ustrzeliłem tak kilku - ale już nie snajperów tylko poprostu gostków którzy sobie gdzieś tam leżeli

a co do "splash damage" tej rakiety to chyba zapominacie panowie że to ma być rakieta ppanc - ładunek kumulacyjny - to ma przebijać pancerz a nie działać jak latająca paczka C4 :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 17 lis 2005, 17:13 

ale każda broń jest przeznaczona do zabijania więc nie robi to większej różnicy czy zabijesz jadacego w czołgu czy kolesia leżącego w krzakach dla mnie to nie robi różnicy ale sam tak nie robie więc...bez problemu

Tytuł:
PostNapisane: 28 gru 2005, 17:44 

Sniper to moja ulubiona klasa, wiec bede jej bronil :evil: !
Niby taki nieudacznik, ale przydaje sie gdy dochodzi do wymiany ognia ze spora iloscia przeszkod i zaslon.
Wtedy wystarczy wpelznoc na jakis dach lub wzgorze (ewentualnie do okna) i zdjac kilku pajacow.
Jeszcze bardziej przydaja sie do obrony pk, taki sie gdzies ukryje gdy zjawi sie piechota do przejecia pk (zazwyczaj jest to jeden typ ktory liczy na szczescie :wink: ) 1 shot i pk obroniony i sa punkty :lol:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 52  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2