taa.. juz troche w beeficzka gram więc tez moge jakąs tam klasyfikacje rozpisac
piloci:
no 1 - nadal chyba coralgol, mimo, ze lamka coraz rzadziej gra
no2 - titus
no3 - vegeta i jerry
są jeszcze w pierwszej 10 - tin, massca, zooltar, darthprivate.... kaczy i mati sobie radzili dopoki nie poszli na emeryturke i jest kilku chłopaków z WA na poziomie i firek bardzo ok ale i tak naszym pilotom daleko do czołowki światowej niestety...
piloci b17 ;-)
no1 Tin
(pewnie warsaw swietnie lata ale nie widziałem:))
assfalci/medycy
no1
to mój Obi Wan - Warsaw Kamikadze (medyk)
no2 obaj klasyczni asfalci - Raklez, Nazin ( jeszcze zobaczycie co koles potrafi )
no3 Maniac, Darth Private, Blade, Shaggy, TP(był niezły)
no4 Pepsee (spadek formy, ale jeszcze zobaczycie powrót dziadka :))
no5 Look, Kriz, Reaver, Konrador był niezły, Clone mimo ze to czolgista jest szybki , Colar też , Kleszcz, Kaczy i tu już się poziom wyrównuje....
Czołgi:
nie mam pojecia kto jest nr 1 ale pretendują do niego:
Funny Joe, Colar, Wojt, Gustlik, Milosz (nie gra ostatnio) i Clone wg mnie
no2 Piasecznik, Zimny herbert, Kleszcz,
no3 Warsaw Kamikaze :)
w ciężkich czołgach rządzą Piasecznik i Milosz (obaj rzadko graja)
Snajpa
no1. Pan Szmata (taa... pisali w CB, ze wymiata to osiadł na laurach i przestał grac:))
no2. Garet Jax
no3. Bieda
... Cwaniak - całkiem fajnie snajpuje , poznac to po tym ze mnie wkurza:)
oczywiscie pewnie Warsaw jest tez dobry w snajpie ale mu sie nie chce snajpować
Okręty
praktycznie nie da sie tego stwierdzic chyba ze ro'zegramy solo 1:1 w pancernikach i innych, ale tak na oko to
no1. garet jax, mati
no2. Gustlik,
i pewnie Warsaw jest w tym dobry ale głowy nie dam
AT
No i tu jest ciekawa sprawa.
Numerem jeden teoretycznie powinien być PawelSS ale ja bym chcial zobaczyc duel jego z Kangurem
dlatego
no1 Kangur i Pawel SS
no2 ...BRAK
no3 Michal_0
Swoja drogą to ciezki chleb byc AT w Bfie.
aha... Warsaw wymiata z rurką , że hoho...
Wespe/Priest
no1 Pan Szmata
No2 Dobrawek, Look, Piasecznik,
jest koles w Arcy któy wymiata równiez ale nie pamietam nicka , bardzo mozliwe, ze to Warsaw
inżynierowie
1. Colar,
2. Clone,
3. Piasek,
4. Funny Joe
Warsaw rzadko gra jako inzynier dlatego pewnie nie załapał sie na 1 miejscu ale gdyby grał to by sie na 100% załapał
organizacja
Coug, Piasek, Dobrawek, Clone, Kriz, i chłopaki z battlefield1942.pl - duze brawa, dzieki wam cos sie kreci w polskim bfie. Aha no i tak sie tym zajmujecie , ze dla Warsawa juz nie ma w sprawach organizacyjnych miejsca.
Multiplayerzy
to tacy co są we wszystkim niezli po trochu czyli wg mnie to jest klasyfikacja na najbardziej wszechstronnych graczy, takich co się wszedzie przydadza i nie marudza jak nie mają czołgu tylko strzelają z tego co mają i im to pasi :)
Blade (zwany równiez inaczej ale ogólnie mastaha tej gry),Warsaw, Clone, Pepsee, Maniac, Darth Private, Kriz, Coralgol, Kaczy (bardzo nie lubie goscia:)), Zooltar, Titus (szybki nie tylko w powietrzu)
Pewnie pozapominałem o częsci z was , ale wiecie stary już jestem , poza tym byłem troche nieobiektywny, bo najlepiej znam PRGK-42 ale starałem sie byc bardzo obiektywny. Jedynie w kwesti Warsawa nie byłem obiektywny, bo nie można byc w tej kwesti obiektywnym przeciez wiecie jak on wymiata.
_________________ I need a medic.
Ostatnio edytowano 28 lip 2003, 15:08 przez Pepsee, łącznie edytowano 2 razy
|