Teraz jest 28 lis 2024, 06:45

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 452 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 31  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 7 lis 2005, 12:21 

Moze ktos przedstawic jak wygladaja pary w dalszej czesci turnieju ?

Tytuł:
PostNapisane: 7 lis 2005, 12:41 

Conquest :
3C vs PTS
YES vs SPQR
PRGK-BF vs LSSAH
Infantry :
PRGK-BF vs 1Rb
Yes vs PTS
SPQR vs Koenig

Tytuł:
PostNapisane: 7 lis 2005, 13:47 
Moderator forum

Pamietajcie ze jest to temat o turnieju YES. Reszta wypowiedzi nie na temat bedzie kasowana.

Edit
Ktos tu nizej cos napisal ale nie zrozumial sensu mojego posta wiec go wykasowalem :twisted: :D

Ostatnio edytowano 7 lis 2005, 13:56 przez Wojtas, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 7 lis 2005, 16:09 

Strzelec chodzi o naszych pilotów. Wcale nie lokowali tak jak wynika z Twojego raportu. Widziałem jak latali i to, co widziałem jakimś chamskim zachowaniem nie można nazwać. Hiperbolizujesz to, żeby pokazać jaki to }FAD{ jest zły, itp. - Nie widzę innego celu.

A co do mojego pierwszego postu na tym forum:

Myślałem, że nie będę musiał tu kiedyś pisać jakiegokolwiek posta.

Ostatnio edytowano 7 lis 2005, 17:15 przez TOMMy, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 7 lis 2005, 16:40 
Moderator forum

TOMMy napisał(a):
Strzelec chodzi o naszych pilotów. Wcale nie lokowali tak jak wynika z Twojego raportu. Widziałem jak latali i to, co widziałem jakimś hamskim zachowaniem nie można nazwać. Hiperbolizujesz to, żeby pokazać jaki to }FAD{ jest zły, itp. - Nie widzę innego celu.

A co do mojego pierwszego postu na tym forum:

Myślałem, że nie będę musiał tu kiedyś pisać jakiegokolwiek posta.

Moim zdaniem desantowanie sie na lotnisko i rzucanie exp packow pod samoloty to chamstwo. Bandzior z tego co pamietam nie lockowal, za to Michalk robil to bardzo rzetelnie (jego start po stronie allied to mistrzostwo bylo). Po prostu nie bylem przygotowany no to ze bedziecie nas lockowac - moj blad. Liczylismy na gre bez tego typu zagrywek. A TO ZE BYLISMY LOCKOWANI TO FAKT. TO ZE FAD PIERWSZY ZACZAL LOCKOWAC TO TEZ FAKT. I to Ty jestes obludny jesli temu zaprzeczasz. Poza tym jA jako pilot chyba lepiej widze jak lataja wrogie samoloty. I nie pisze tego zeby dowiezc jaki to FAD jest zly. Po prostu troche sie na Was zawiodlem. A na Tobie sie nie zawiodlem bo nie pierwszy raz mnie obrazasz :wink:

But our hearts only to Poland.
1939-1945
For your freedom and ours"

Tytuł:
PostNapisane: 7 lis 2005, 17:04 

Next Time bedziemy gotowi :wink: Oj tam Panowie Lock is Lock nananana ;] Nie ma co sie klucic :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 7 lis 2005, 17:05 

Strzelec napisał(a):
A na Tobie sie nie zawiodlem bo nie pierwszy raz mnie obrazasz :wink:

Tam tam tadam tam wojna trwa nadal 8) wiem ze spam ale Wojtas wykasuje jak zapowiedzial xD

Tytuł:
PostNapisane: 7 lis 2005, 17:11 

TOMMy napisał(a):
Chinek, pierwszy raz spotykam się z tym nickiem, ale widzę, że Chinek to znawca całej sceny BF. Ciekawe. Ja nie wiem, po co Ty tutaj głos zabierasz skoro nic innego nie robisz w scenie BF, oprócz spamowania tego forum.
.

Moze i pierwszy raz sie spotykasz ale nie wiem czy wiesz ale ja tylko czytam to forum juz od dobrego roku a ty jestes tu od 1 dnia a wiec sie odzywaj

Tytuł:
PostNapisane: 7 lis 2005, 17:15 

Bijcie sie :lol: A tak miedzy nami to Latam troche z Bandziorem ;D i przylokowac sobie lubimy :twisted: :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 7 lis 2005, 17:22 

chiniek napisał(a):
TOMMy napisał(a):
Chinek, pierwszy raz spotykam się z tym nickiem, ale widzę, że Chinek to znawca całej sceny BF. Ciekawe. Ja nie wiem, po co Ty tutaj głos zabierasz skoro nic innego nie robisz w scenie BF, oprócz spamowania tego forum.
.

Moze i pierwszy raz sie spotykasz ale nie wiem czy wiesz ale ja tylko czytam to forum juz od dobrego roku a ty jestes tu od 1 dnia a wiec sie odzywaj

Data przyłączenia nie ma nic do rzeczy.... Tommy grał dużo wcześniej od Ciebie w Batta.... 8)

a ja jestem z wami od stycznia 2004 ;)

:arrow: :wink: :arrow:

Tytuł:
PostNapisane: 7 lis 2005, 17:41 

Chinek ja od jakiegoś czasu gram w BF i wiem napewno więcej niż Ty, a spamu nie musze czytać jak Ty. Skąd w ogóle możesz wiedzieć jak Grig gra skoro czytasz tylko to forum. Zastanów się nad tym.

Teraz jestem tylko po to, na tym forum, żeby sprostować kilka rzeczy. I to, że jestem na nim 1 dzień czy 3 lata nie zmienia faktu.

Strzelec ja Cię nie obrażam od tego zacznę :P

Twoi chłopcy też latali nad naszą bazą B17 i nikt z nas nie pisze, że [SPQR] bezczelnie latało B17 nad naszą bazą i rozwalało ludzi na spwanie i nasz cały sprzęt ŁĄCZNIE Z SAMOLOTAMI!!!

A wiem, że latali, bo kilka razy na spawnie dostałem z tej latającej fortecy.

A co do Michalka to wiesz on nigdy nie będzie czekał, aż wzbijesz się w przestworza i nabierzesz prędkości. Zastanów się nad tym, normalnie też byś kolesia zestrzelił przy najbliższej okazji.

A tak poza tym Nasi piloci na pewno nie siedzieli nad Waszym lotniskiem bez przerwy i na pewno nie rozwalali samolotów w momencie, gdy tylko się pojawiły. - takie rzeczy wynikają z Waszego raportu.

Piszecie o tym, jaki to Michalk jest straszny i że poleciał od razu z Wami walczyć. Nawet przy najgorszym spawnie zdążysz wystartować i wzbić się na tyle w powietrze by odbić atak wroga.

Tytuł:
PostNapisane: 7 lis 2005, 17:51 

Dajmy na to spawn przy wyjezdzie z bazy axis przy mg42 i niech sobie biegna zajmie im to jakies ok. 30 sekund co przy bazie alliedo w najgorszym wypadku zajmie ok. 10 czyli ma 20 sekund na rozbujanie sie nawet jesli wejda do samolotow i wystartuja to sa na koncu plyty lotniska a mustang jest juz rozpedzony :wink: w ogole nie wiem po co to pisze i po co wy piszecie bo i tak juz jest po meczu my wygralismy i trudno 8) ja tam sie nie rozczulam czy ktos lockowal czy nie bo mnie to juz lotto 8)

Tytuł:
PostNapisane: 7 lis 2005, 17:57 

Ale nie mówimy o obu pilotach!! Michalk był sam (sam lokował, tak przecież twierdzicie), więc nawet gdyby jeden pilot miał spawn koło wyjazdu z bazy axis, to drugi na pewno nie miałby takiego spawnu. A poza tym nie wierze, żeby tak doświadczony klan nie widział do, czego służy działko AA.

Tytuł:
PostNapisane: 7 lis 2005, 18:03 

Przeciez na poczatku rundy nikt nie wsiada do AA w bazie bo nikt nie pomyslal ze samoloty poleca wlasnie tam wytepic lotnictwo, a pozniej nie wsiadali tam bo kazdy doswiadczony klan ma inna taktyke i ma zegarki :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 7 lis 2005, 18:06 

Topic jest o YDC a nie o lokowaniu... Priv panowie.

a Co dalszych rozgrywek to mapy znowu można brać jakie się chce... ale czy 1 na cały play off włącznie z finałem czy na każdym meczu można mieć taką samą mape ??

:arrow: :wink: :arrow:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 452 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 31  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2