Cytuj:
przeklinanie i nawet bulwersowanie się zdarzało.
Dziekuje za potwierdzenie. Wiec skad to zdziwienie?
Cytuj:
Ciekawe, że u innych tych 2 ostatnich nie zauważasz,
Zapytaj kogo chcesz, ze kicki leca ostro za bluzgi. Przyznam, ze coraz mniej jest ich potrzeba ale to mnie tylko cieszy :}
Cytuj:
na Gamesnecie ludzie na Ciebie jadą jak im się coś do głowy ubzdura, wogóle kultura jest na malutkim poziomie i sorry, ale nie będę stał bezczynnie jak ktoś mnie zaczyna bez powodu wyzywać.
Nie zauwazylem by ktos po mnie jechal. To, ze ktos moze poczuc sie urazony kickiem czy nieslusznie ukaranym to doskonale wiem. Adminowalem na duzym serwerze MMORPG i tam przerobilem wszystko co moze sie adminowi przytrafic. Jesli bluzganiem odpowiadasz na bluzgi to gratuluje kultury...
Cytuj:
Wtedy oczywiście zadnego admina nie ma.
Nie mozliwoscia jest abym byl na serwerze 24 na dobe. Nie wszystko tez moge zauwazyc. Dlatego czesto pisze aby ze mna wspolpracowano. Zamiast tego czesc osob woli miec do mnie pretensje, ze nie kickuje kogos kto sie podklada pod samolot u druzyny A podczas gdy ja jestem w druzynie B i tego nie MOGE widziec a problemu nie zgloszono...
Cytuj:
Na szczęście istnieje jeszcze Aster, tam przynajmniej kultura jest i kłótnie zdażają się naprawdę dużo, dużo rzadziej niż na waszym serwerze Smile
To gratuluje obserwacji. Dotychczas wszyscy zgodnie pisali, ze na Asterze jest wiekszy bajzel bo nie ma tam admina. Ba nawet gralem tam ostatnio i w minute polecialo tyle bluzgow co na Gamesnecie w pol dnia :} Ale spox, co kto lubi.
Cytuj:
więc Wy mi podziekowaliście za granie na Waszym serwerze i ja Wam podziękuje
Z ciezkim sercem przyjalem te wypowiedz. Bede tesknil...
Cytuj:
Lailonn popieram to co robisz, tylko wypatruj każdego i stosuj się Zawsze do tego co napisałeś a będzie to naprawdę fajny serwer
Osoba, ktora przyznala sie do lamania regulaminu poucza mnie? No ale ok. Gdzie dalem plame(poza nie siedzeniem 24h na dobe)?
Cytuj:
Przyznaję się, że klnę i się bulwersuję, ale sorry, bo w 90% przypadków to mnie ponosi przez kogoś,
To tym bardziej bedzie "mi cie brakowalo" skoro sam przyznajesz, ze jestes nie reformowalny. Zrzucanie winy na innych to dziecinada.
Cytuj:
narazie i miłej gry, GL.
Nawzajem