Teraz jest 23 lis 2024, 21:57

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 34 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 8 lis 2005, 22:34 

Słuchaj jak się ich napanoszy dużo. To będą się wygłupiać między sobą i przytocze tu przysłowie: "Jak kali ukraść korwa być dobrze ale jak Kaliemu ukraść korwa to źle" Tu będzie to samo. Jeden który też tak robił odczuje to samo na sobie i sie nuczy że no jednak to nie fajnie (jak nie jeden to drugi) i wytępią się na wzajem tak że zostanie ich garstka. Czyli trzeba ich Total Ignore i dać sobie spokuj z pisaniem topiców.

Tytuł:
PostNapisane: 8 lis 2005, 22:42 

Hynol masz racje. Ale nikt nie chcial z nim latac wiec krozyl nad lotniskowcem i nic nie robil. Czyli tak jak bysmy zostali pozbawieni oprucz samolotow wsparcia z powietrza. Choc watpie ze potrafil by cos uszczelic po pokazie umiejetnosci. Skonczylo sie to baserapem mi 28... No to wes przestan ile mozna. Dobra Prosze o zamkniecie topicku. Zostawiam sprawe adminowi. Choc bym i ja mial dostac bana.

Ostatnio edytowano 8 lis 2005, 22:44 przez N3mezis, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 8 lis 2005, 22:44 
Moderator forum

Ziemniaczek:

Wybacz - nie mam ochoty uczestniczyć w tym procesie edukacyjnym. Zbędne mi są dodatkowe atrakcje typu nakręcanie spiralki TK przez "graczy". Wywalenie to prosta i skuteczna metoda. Przy czym jest to środek na recydywistów którzy nic sobie nie robią z uwag admina czy przepisów serwera.

N3mezis:

Najpierw vote. Potem zacisnąć zęby i próbować coś zrobić bez heli. A na samym końcu nie skarżyć się na akcje którą się samemu zaczeło.

Tytuł:
PostNapisane: 8 lis 2005, 22:51 

Ok. No to prosba do innych wlaczcie vota moze wtedy cos wyjdzie. Hynol akcje to nie ja zaczelem z tym tk tylko on 3 dni temu i tak zostalo do dzisiaj. Zreszta nie chodzi tu tylko o tk tylko jego zachowanie typu "##$@#?@#$@?#$". A tak apropos jak kogos votem mozna wywalic jak wymagane jest np 24 glosy na 32 z czego 10 osob wylaczylo opcje glosowania. Jest to statystycznie nie mozliwe

Tytuł:
PostNapisane: 9 lis 2005, 01:11 

IMO jeśli są przedstawione screeny, są świadkowie to powinien być ban.

Tytuł:
PostNapisane: 9 lis 2005, 09:02 

Dobra Hynol a ile razy w tygodniu Admin wpada na Aster? Raz? Nawet jak cześciej to jakoś nie widze by bany sypały się od góry do dołu na każdego kto chociaż raz przegioł. Więc jedna rzecz nie zabardzo trzyma się drugiej.

PostNapisane: 9 lis 2005, 11:53 

N3mezis napisał(a):
[..]zatrzymaliśmy się na drzewie, następnym razem wskoczył na gunera i po ustawieniu go na dobrej pozycji zmarnował 5 czy 6 rakiet na czołg.

5 czy 6 rakiet z telewizorka? Wow, chłopie, masz cierpliwość jako pilot. I w tym czasie nikt Was nie zestrzelił? Przecież musiałeś tam się kręcić z półtorej minuty chyba? :-) Gratuluję stalowych nerwów :-)

pozdrawiam,
Ognacy

Tytuł:
PostNapisane: 9 lis 2005, 13:07 

Głupotą votujących jest rozpoczęcie votowania bez żadnej informacji za co. Pojawia się vote a ktoś gra, musi sprawdzić kto to a ci z minusami są często na samym dole listy więc trzeba ją ręcznie przewinąć. Szkoda na to ludzią czasu a wystarczy dopisać jedno małe zdanie "wywalecie go, to TKer" i dopiero po tym vote. Co do idiotów wciskających zawsze PageDown to... szkoda gadać bo trzeba by zaklnąć nieprzyzwoicie :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 9 lis 2005, 16:53 

PhoeniX napisał(a):
Głupotą votujących jest rozpoczęcie votowania bez żadnej informacji za co. Pojawia się vote a ktoś gra, musi sprawdzić kto to a ci z minusami są często na samym dole listy więc trzeba ją ręcznie przewinąć. Szkoda na to ludzią czasu a wystarczy dopisać jedno małe zdanie "wywalecie go, to TKer" i dopiero po tym vote. Co do idiotów wciskających zawsze PageDown to... szkoda gadać bo trzeba by zaklnąć nieprzyzwoicie :twisted:

Kiedyś myślałem tak jak Ty...do czasu kiedy próbowałem wywalić jednego bezmózgiego pilota heli z funkcji commandera (żaden kick z serwera, po prostu chciałem, żeby albo latał, albo commanderował). W końcu dałem sobie spokój, bo więcej czasu spędzałem na pisanie próśb o wywalenie kolesia, niż na grze.

Tytuł:
PostNapisane: 9 lis 2005, 18:05 

Blood napisał(a):
PhoeniX napisał(a):

Kiedyś myślałem tak jak Ty...do czasu kiedy próbowałem wywalić jednego bezmózgiego pilota heli z funkcji commandera (żaden kick z serwera, po prostu chciałem, żeby albo latał, albo commanderował). W końcu dałem sobie spokój, bo więcej czasu spędzałem na pisanie próśb o wywalenie kolesia, niż na grze.

Dokladnie. Podobnie bylo z wyrzuceniem trolla TKującego (dochodzil do -100 co runde) na gamesnecie. Pisanie nic nie pomagalo. Bez pisania - 9 votow na 30. Z pisaniem - moze 10. To, co moze troche pomagac, to ciagly, nieustajacy kick vote. Ale i to w sytuacjach wtjatkowych i tylko wtedy, jesli akurat przypadkiem na serwerze jest wiecej niz polowa ludzi z glowa na karku. Co nie zdarza sie tak znowu codziennie i o kazdej porze :-)

pozdrawiam,
Ognacy

Tytuł:
PostNapisane: 9 lis 2005, 18:35 

No niestety na gamesnecie często zdarza się taka sytuacja ze kilka razy goscia probuje sie wywalic za TK i zadne glosowanie nie daje oczekiwanego skutku...

Pozdrawiam
Swirol

Tytuł:
PostNapisane: 9 lis 2005, 18:38 

Swirol napisał(a):
No niestety na gamesnecie często zdarza się taka sytuacja ze kilka razy goscia probuje sie wywalic za TK i zadne glosowanie nie daje oczekiwanego skutku...

Pozdrawiam
Swirol

dobije do -20 i sam poleci.

Pozdr

Tytuł:
PostNapisane: 9 lis 2005, 19:57 

5-6 rakiet w czołg i niezestrzelił, - moze sie uczy dopiero.
10 s w powietrzu i w drzewo - moze sie uczy dopiero

Tytuł:
PostNapisane: 9 lis 2005, 20:35 

Uczy sie, prosze beardzo - lan, boty
Uczy sie - proszony o opuszczenie pojazdu poniewaz heli pojawia sie i znika co 30 s za jego pomoca

Tytuł:
PostNapisane: 10 lis 2005, 20:25 

Nie wiem,co myslec.Dzis na asterze masterblaster widzial jak stoje do heli z chochice,i sobie poszedl.Nie widziałem zeby tk'owal a statystyki mial w porazdku...

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 34 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2