Teraz jest 27 lis 2024, 12:46

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 21 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 11 lis 2005, 23:14 

Ok tylko, ze jak pisalem na singla tez to wystepuje. Pozatym mam lacze 3mb, ktore sie ostatnio dobrze sprawuje.

Tytuł:
PostNapisane: 11 lis 2005, 23:44 

Popatrzyłem w ustawieniach myszy w grze i ja mam wszystkie wartości na 1. A w menu wyboru klasy faktycznie mycha jakby malutkimi skoczkami się pruszała. Już sam nie wiem co to może być... :?

Tytuł:
PostNapisane: 12 lis 2005, 00:17 
Moderator forum

Poszukajcie zatem tematu o mouse lagu - pomaga przy 2D menu. Wymaga wprowadzeniu do rejestru dodatkowego DWORDA dzieś w katalogu nvidii - potem można w ustawieniach karty zmienić wartość prerenderowanych klatek na mniejszą.

Tytuł:
PostNapisane: 12 lis 2005, 00:32 

Zmiana prerenderowanych klatek nic nie daje. Zreszta dlatego, ze ten problem nie nazwal bym lagiem. Mysz bardzo dobrze reaguje na ruchy. Poprostu zachowuje sie jak by miala 100 dpi. Domyslam sie, ze nie znajde rozwiazania tego problemu.

Tytuł:
PostNapisane: 22 gru 2005, 12:56 

Witam,
Jesli masz karte dzwiekowa na plycie glownej to ustaw dzwiek jako programowy i to pomoze

pzodrawiam
nocny_drwal

Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2005, 16:51 

Ja mialem taki dziwny problem na sniglu, tak jakby lag czy cos! Strasznie mnie to wnerwialo i za kazdym razem bralem nizsze detale...niestety nic nie pomagalo:/ (takie cos ze ide do przodu, patrze na wprost i nagle biore w lewo lub w prawo myszke, a tam kolo dalej idzie na wprost i dopiero po paru sek. sie skapnol ze cos nie tak:/). Coz powiem odrazu ze mam monitor lcd 17(18,5). Pomyslalem ze 800x600 to cos nie tak dla takiego monitora i zmienilem na wyzsza(1000x iles tam). I o dziwo wszystko bylo juz dobrze :|...

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 21 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2